Vertaal deze pagina naar:

Freedom for All ❤️ Worldwide

Dit is mijn levensmotto: 

Vrijheid voor iedereen ❤️ wereldwijd!

Door het lezen van mijn blogs ga je ontwaken in de Matrix (schijnwereld).

Voordat je mijn blog gaat lezen is het verstandig om jezelf eerst eens af te vragen of je wel wilt ontwaken in de wereld waarin je altijd geloofde. Het is namelijk geen fijne ervaring, om te beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen door instanties of mensen waarop je altijd op vertrouwde.

 Blog van Dienie Kars

Is jouw missie in het leven om licht te brengen in een wereld waarin duisternis soms de overhand krijgt? En heb je het gevoel je daarbij in de frontlinie te begeven? Grote kans dat jij ook een lichtwerker bent. En daarmee heb je een behoorlijk uitdagende levenstaak…

Ben jij ook een Lichtwerker of wil je graag weten wat daarmee bedoeld wordt?

Lees dan deze link: https://holistik.nl/lichtwerker/

Het wordt nu écht de hoogste tijd dat wij als bevolking zijnde massaal gaan ontwaken.

Het is mijn Missie om de bevolking te informeren over ons aardse leven en mijn ontdekkingsreis.

Zodat de bevolking massaal gaat ontwaken in Nederland en de rest van de wereld.

BLOGS VAN DIENIE ❤️

SOUL COACH

11-03-2024

SOUL COACH is een unieke opleiding die je leert om jouw unieke krachten, waarden, emoties, gedachten, gevoelens en visie om te kunnen vormen naar een mooie missie voor jezelf en/of met een succesvol coaching bedrijf. Ze gaan je leren en opleiden tot de beste coach, vanuit jouw bijzondere kracht en jouw gevoel. De opleiding tot SOUL COACH heeft...

LICHTFLITS

18-02-2024
Hoe graag je ook zou willen dat iemand anders jouw problemen oplost, jij bent en blijft de enige die innerlijke besluiten voor zichzelf kan nemen.

LICHTWERKERS

20-01-2024
Lichtwerkers voelen zich altijd al anders. Vaak zelfs anders dan het gezin waar ze in opgroeiden.

Zolang ouders hun kinderen niet opvoeden met moraal of naar de kerk laten gaan om te leren biechten en hun 'fouten' te laten overdenken, gaat het bergafwaarts met onder andere hun relaties. Alles gaat over de buitenkant.

In plaats van gewoon een bericht om positief te blijven over de mogelijkheden voor de toekomst, is 1212 een boodschap om optimistisch geconcentreerd te blijven op je hoogste mogelijke toekomst, en een herinnering dat je engelen je ondersteunen in het manifesteren van je doelen, dromen en levensdoel.

HET STOPT NU!

22-12-2023

Negatief denken... Waardoor je je negatief gaat voelen. Dit kun je stoppen. Wanneer je besluit... Dat het genoeg is geweest.

Wil je reageren op één van mijn blogs?

Of heb je een vraag, een opmerking of een aanvulling? Of wil je mij volgen op social media? Of mij ondersteunen in mijn Missie op onze prachtige Aarde? Maak dan je keuze uit één van de onderstaande opties hieronder. Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn blog en website.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)