Vertaal deze pagina naar:

"ZEG HET ZOALS HET IS"

18-02-2024
Heb de afgelopen week weer een heel stuk van mijn spirituele reis kunnen doen.

"Zeg het zoals het is", ik vertel alvast een klein stukje:

Heb de afgelopen week weer een heel stuk van mijn spirituele reis kunnen doen.

Ben vrijdagavond met de auto vertrokken naar Rotterdam en ben daar toen in een hotel blijven slapen, wat iemand anders had geregeld voor mij en nog iemand. Heb de volgende dag vlakbij Bleiswijk een sauna genomen met een goede bekende van mij. Was erg confronterend voor mij om met mijn eigen lichaam (mijn eigen tempel) te bewegen in een openbare ruimte met heel veel andere naakte vrouwen en naakte mannen. Het liefst had ik een slipje aan gehad...

Mijn ervaring en les na de sauna: Ik ga nu stappen ondernemen om mijn lichaam te ontgiften en weer te voorzien van een gezonde spiermassa. Een zonnebankje zou ook niet verkeerd zijn.

Ben gisteravond 'huiswaarts' gekeerd naar mijn oude en vertrouwde omgeving, na een heftige gebeurtenis in Den Haag. Tot heden ga ik daar helemaal niets over naar buiten brengen wat er zich heeft afgespeeld. Het heeft veel impact voor het pad waar ik nu op zit. Het pad van God zal uitwijzen waar het ons allen heen gaat brengen. Tot zover. De informatie die vandaag op mijn pad kwam heb ik verzameld in een blog, wat zeer toepasselijk is voor het moment waar ik met een aantal mensen nu in verkeer.


Blog: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/l/lichtflits

Wil je mij tijdens mijn spirituele reis ondersteunen? Klik dan op de onderstaande link.

https://steunactie.nl/actie/help-en-ondersteun-mij-met-mijn-missie-voor-de-wereldbevolking

Mijn spirituele reis: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/mijn-spirituele-reis-als-lichtwerker/

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN EERDERE BLOGS