Vertaal deze pagina naar:

ONDERZOEK VLUCHT MH17

Op 17 juli 2014 nam een man met de naam Cor Pan wat wordt beschouwd als de laatst bekende foto van MH17, genomen slechts enkele uren voordat deze neerstortte. Hij uploadde de afbeelding naar zijn facebookpagina nadat hij een foto van het vliegtuig had gemaakt voordat hij aan boord ging, met een grapje over "als het vliegtuig vermist raakt, zo ziet het eruit" verwijzend naar de recente MH370-verdwijning.

Dit bericht en de afbeelding werden toegevoegd aan zijn FB-pagina een paar uur voordat het vliegtuig neerstortte in Oekraïne, en Cor Pan zou een van de slachtoffers van het incident zijn.

Bron: https://www.godlikeproductions.com/forum1/message2604388/pg1


Surf naar het Facebook account van Cor Pan en bekijk de foto die Cor Pan in 2014 postte van het vliegtuig (RC) waarmee hij en zijn vriendin naar Kuala Lumpur zouden vliegen.

Cor Pan ► https://www.facebook.com/cor.pan.7

Zijn vriendin Neeltje Tol ► https://www.facebook.com/neeltje.tol


En bekijk vervolgens de foto van het vliegtuig van Reuters bij Gate 3.

Dan is het ineens duidelijk waarom het MH17 verhaal staatsgeheim moest blijven!


Vliegtuig van Cor Pan met RC op het neuswiel
Vliegtuig van Cor Pan met RC op het neuswiel
Foto van Reuters, vliegtuig met RD op het neuswiel
Foto van Reuters, vliegtuig met RD op het neuswiel

Archief materiaal over MH17


Opmerkingen:


• Hieronder staat ook verouderd oud archief materiaal wat in de afgelopen jaren werd verzameld.

• De info wordt nog tzt hergestructueerd.

• Foto's worden nog opnieuw toegevoegd.

• Sommige video's en links (URL's) ontbreken (wordt nog aan gewerkt).

• Tip: Klik op de links die het wel doen, wanneer je onderzoek wilt doen.

• Sommige info dient nog nader (her)onderzocht te worden.

PS. Don't shoot de messenger, dank U wel.

DIEGO GARCIA AIRPORT


De MH17 doofpot

Rutte en medeplichtigen hopen dat de MH17 doofpot vergeten gaat worden en dat de onderste steen nooit boven gaat komen. Ze weten dat ze hangen wanneer de onderste steen ooit boven gaat komen...


Wat is er werkelijk gebeurd met de inzittenden van vlucht MRC MH17?

Dat is nog steeds de grote vraag voor diegenen die onderzoek doen naar de inzittenden van de MH17, oftewel de verdwenen passagiers. Welke nabestaanden hebben slachtoffers van de MH17 mogen zien en kunnen identificeren?

Wanneer iemand weet welke nabestaande dat wel heeft gedaan verneem ik dat en andere onderzoekers ook, zodat we de onderste steen boven gaan krijgen. Want Rutte lukte het tot heden nog steeds niet. Of hij weet ervan en houdt zijn mond erover dicht, zodat de waarheid in de zoveelste doofpot beland.

Heeft U informatie over de inzittenden van de MH17 of andere informatie?

U kunt een bericht zenden aan het onderstaande e-mailadres:

info@freedom-for-all.com

Dank U wel.

UPDATE 25-07-2021 MOGELIJK SCENARIO MH17


Laten we eens naar de Facebook kijken van MH17 slachtoffer Cor Schilder alias Cor Pan. Dat was de man die de laatste foto van wat de MH17 had moeten zijn gemaakt heeft aan Gate 3 en wereldberoemd maakte. Hij plaatste deze met de grap: "Als ie verdwijnt ziet ie d'r zo uit". Refererende aan de verdwenen MH370. Op het luik van het neuswiel zien we overduidelijk staan RC, van de 9M-MRC. Echter, de MH17 was de 9M-MRD. Er had dus RD moeten staan. Dat doet de vragen rijzen: Waar is die RC gebleven met alle MH17 passagiers? Waar is de MH17 daadwerkelijk opgestegen als de MRC vanaf Gate 3 te Schiphol is opgestegen als zijnde de MH17? Welke lijken werden er in Oekraïne terug gevonden bij de wrakstukken van de MH17 als alle MH17 passagiers op het verkeerde vliegtuig zijn gestapt?

En last but not least: Hoe kan het zijn dat Rusland verantwoordelijk is voor het verwisselen van de vliegtuigen EN het neerhalen ervan met een BUK raket?

Ik zou zeggen bekijk Cor Pans Facebook en de foto die hij in 2014 postte van het vliegtuig waarmee hij en zijn vriendin naar Kuala Lumpur zouden vliegen.

Cor Pan ► https://www.facebook.com/cor.pan.7

Zijn vriendin Neeltje Tol ► https://www.facebook.com/neeltje.tol

Dan is het ineens duidelijk waarom het MH17 verhaal staatsgeheim moest blijven.

Mark, als mensen de waarheid zouden weten zouden ze zich afvragen hoe bepaalde mensen kunnen leven met de wetenschap die ze bezitten.

Video ► https://www.youtube.com/watch?v=ZdIs9gP_wZA
Mogelijk scenario MH17


Op 15 mei 2021 schreef Legitimus Maritus (R.I.P.) een mogelijk scenario over de MH17.

Wat er werkelijk gebeurt kan zijn.


Hij schreef het volgende:

Da's een heel lang verhaal met veel betrokkenen waaronder Israël, de VS (CIA/Obama/Biden), Oekraïne zelf uiteraard, NL (Rutte/Opstelten) en mogelijk anderen.

De MH370 werd door de piloten naar Diego Garcia gevlogen (getuige de vluchtsimulator bij de captain thuis waarmee hij verschillende keren landingen had geoefend op Diego Garcia). Een plek waar hij normaliter nooit van zijn leven mocht landen. Getuigen hebben de MH370 vlakbij DG laag over zien vliegen.

De passagiers, waaronder de 4 patenthouders van de dure microchip, werden vermoord en later in de MH17 geladen. Waarschijnlijk ook op DG.

De MRC werd ingezet om de MH17 passagiers als zijnde de MH17/MRD vanaf Schiphol op te halen en waarschijnlijk eveneens naar DG te brengen.

De MH17, volgeladen met MH370 lijken, werd op afstand (als een drone) naar Oekraïne gevlogen en neergehaald door een SU-25 of MIG van Oekraïne.

https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17

Joep Lange (passagier MH17)


Joep Lange (passagier MH17) was een HIV/AIDS wetenschapper, die in Australië zou onthullen dat er een vaccin voor was, maar nog belangrijker, dat het HIV virus een bio-wapen was. Gemaakt in een lab. (In verband met de-populatie, ofwel genocide/volkerenmoord). En dat sluit aan wat U in de onderstaande video ziet.

- De video is helaas verwijderd -


MH17

Terugkomend op het symposium over de MH17 in Amsterdam op 8 maart 2020.

Het leek wel of er over bepaalde zaken expres werd gezwegen, jammer!

Ik (Dienie) schoot er echt niets mee op. Dat wat verteld werd op het symposium wist ik al en zaken die juist relevant waren en verwisseling met de MH370 in verband bracht werden snel afgewimpeld.

Ra ra, waarom toch?


Eenzelfde foto werd gemaakt aan gate 3 op Schiphol vlak voor of vlak nadat Cor Pan deze foto maakte door ene Yaron Moffaz. Geen medepassagier of persfotograaf, maar directeur van Tele2000, een bedrijf dat vliegtuigen ontmanteld voor o.a. Malaysian airlines, bovendien een Israëliër. Zijn foto werd aan Reuters gegeven voor bewerking om de D te veranderen in een C en ervoor te zorgen dat het leek alsof de MRC aan gate 3 had gestaan i.p.v. de MRD.

Elke passagier die op de MRD/MH17 had moeten stappen is op de MRC gestapt.


Foto Reuters
Foto Reuters


Het probleem bij de foto van Cor Pan was dat er 'RC' op het neuswiel luik stond terwijl de brokstukken op de rampplek toch echt 'RD' lieten zien.


Echter waar zijn de inzittenden gebleven?

Wat is er werkelijk mee gebeurd?

Op de datum dat de MRC als zijnde MH17 vanaf Schiphol vertrok vond men op internet dat de vlucht gecanceld was. Nu is echter de vraag of dat normale gang van zaken is als een vlucht de eindbestemming niet haalde.


Aan welke zijde staat Karel van Wolferen?


Emeritus hoogleraar Karel van Wolferen wordt geconfronteerd met zijn bezoek aan de Bilderberg conferentie 25 jaar geleden door Maria van Boekelen van WeAreChange Rotterdam. Karel van Wolferen legt uit zelf nooit iets gemerkt te hebben van geheime vergaderingen. Natuurlijk was er overleg in de achterkamertjes, maar niet meer dan overal anders.

WeAreChange Rotterdam bleef vragen stellen terwijl Karel van Wolferen aangeeft de Bilderberg conferentie niet zo zwaar te nemen. Er zijn belangrijkere zaken in de wereld. Joost Niemöller spreekt in de Libertijn in Den Haag met de Onafhankelijke Pers.

Waarom wordt Karel van Wolferen in twijfel gebracht? Hij gaf mij geen goed gevoel op het symposium op 8 maart 2020 in Amsterdam. Evenals Maria van Boekelen geen goed gevoel heeft over Karel van Wolferen.

Luister zelf maar ► https://youtu.be/S6tsTdKg9zg


Nieuw verzameld materiaal over de MH17


12-05-2021 KK - Het ging al fout op Schiphol aan gate 3 toen MH17 passagier een foto van het vliegtuig maakte met de grap: "als ie verdwijnt ziet ie d'r zo uit". Op die foto kan men zien dat er RC op het luik van het neuswiel staat van de 9M-MRC. De MH17 was echter de 9M-MRD. Dat roept de vragen op: Waar is die MRC gebleven met alle MRD passagiers? Wie had de mogelijkheid de vliegtuigen te verwisselen? Welke lijken werden er in Oekraïne aangetroffen bij de wrakstukken van de MRD als alle passagiers op het verkeerde vliegtuig zijn gestapt? En hoe kan het zijn dat Rusland betrokken is geweest bij het verwisselen van die vliegtuigen en het neerhalen van de MRD? Bekijk de foto even op Cor z'n FB waarop ooit nog iemand iets heeft gepost ter nagedachtenis van. Opmerkelijk genoeg.

15-05-2021 LM - Eenzelfde foto werd gemaakt aan gate 3 op Schiphol vlak voor of vlak nadat Cor Pan deze foto maakte door ene Yaron Moffaz. Geen medepassagier of persfotograaf, maar directeur van Tele2000, een bedrijf dat vliegtuigen ontmanteld voor o.a. Malaysian airlines. Bovendien een Israëliër. Zijn foto werd aan Reuters gegeven voor bewerking om de C te veranderen in een D en ervoor te zorgen dat het leek alsof de MRD aan gate 3 had gestaan i.p.v. de MRC.

Correctie: Elke passagier die op de MRD/MH17 had moeten stappen is op de MRC gestapt.

Yaron Mofaz, een familielid van de voormalige stafchef van het Israëlische leger, nam deze foto van MH17 voordat deze Amsterdam verliet op zijn noodlottige vlucht boven Oekraïne. Mofaz werkt samen met een bedrijf dat eigenaar is van een vergelijkbaar vliegtuig van Malaysia Airlines dat sinds november 2013 in een hangar in Tel Aviv heeft gestaan.

Waarom heeft hij deze foto gemaakt?

Yaron Mofaz is toevallig ook directeur van een familiebedrijf van Mofaz dat nauw samenwerkt met een bedrijf in Florida dat eigenaar is van een voormalig vliegtuig van Malaysia Airlines, vrijwel identiek aan de vermiste Malaysia Airlines-vlucht MH370 en MH17. Dit Maleisische vliegtuig is toevallig eind 2013 naar Israël gestuurd, waar het geparkeerd stond in een hangar in Tel Aviv. Om deze en andere redenen is het logisch dat we rekening houden met de mogelijkheid dat het neerschieten van MH17 een Israëlische 'false flag'-operatie was met een twist. Daarom is de echte vraag niet of Israël erbij betrokken was, maar in hoeverre was Israël bij de gruweldaad betrokken?

https://ronaldwederfoort.wordpress.com/2018/02/14/ukraine-zionist-rothschildsthe-downing-of-mh17-is-israel-involved


OVER VLUCHT MH17 EN MH370


Het verhaal over de MH17 stinkt enorm (vliegramp op 17-07-2014) en klopt niet met de feiten. Bekijk onderstaande video's, lees informatie en ga zelf onderzoek doen.

Help mee om de onderste steen boven te krijgen, want Mark Rutte lukt het nog steeds niet, of weet hij het wel en houdt bewust voor ons de informatie achter wegens een bepaalde reden?

Geen interviews met nabestaanden over hoe ze nu eigenlijk hun geliefden hebben geïdentificeerd. Vragen, vragen. Bewijzen, ho maar. "Staatsgeheim" snapt u wel?

Wie is op de hoogte van Vrijmetselaars, de Vrijmetselaars eed en het Vrijmetselaarsteken? Het Vrijmetselaarsteken wordt een paar keer in de opname "in your face" gemaakt door Opstelten (zie onderstaande foto en het handgebaar wat Opstelten 2x maakt in het begin van de video).

Tip: Luister naar wat er op dat moment wordt gezegd door Rutte en precies op dat moment maakt Opstelten het Vrijmetselaarsteken. Met andere woorden, wij zitten hier zelf achter, wij liegen hier over de waarheid.

Lees ook de commentaren onder de betreffende video van de MH17.

Tip: Klik de link aan onder de video voor de commentaren.


Link video ► https://youtu.be/HQHZe24tkKs

Premier Mark Rutte (VVD) over de ramp met MH17 (2014)

https://youtu.be/stHIjDBPhys

Op deze onderstaande website is de onderstaande tekst te lezen:

https://www.ellaster.nl/2019/07/24/7-bizarre-feiten-over-de-mh17

De aanslag op de MH17 wordt ook wel gezien als de Europese 9/11. Er zijn een aantal opvallende overeenkomsten tussen deze aanslagen. Zo is 9/11 de aanslag op de Twin Towers en de MH17 de aanslag met de Twin Planes, wanneer je het verband begrijpt tussen de MH17 en de MH370.

Deze Twin Towers verwijzen naar de twee pilaren die we ook terugzien in de symboliek van de Vrijmetselarij. Deze tweelingpilaren zijn terug te voeren tot Salomon's tempel en zelfs naar het oude Egypte en Sumer. Ook het cijfer 11 verwijst naar deze tweelingpilaren en andere occulte betekenissen. Dat is waarom we het cijfer 11 ook vaak terugzien bij valse vlag aanslagen.

Bekijk de onderstaande foto eens van een moment uit de video die hieronder is te zien?

Deze handgebaren zijn hun communicatietekens, zodat vrijmetselaars aan de andere kant van de wereld weten dat het een sigaar is uit eigen doos. Een soort knipoogje van: "Wij zitten er zelf achter!".


Een onderzoeker van de MH17 meldde op 21-01-2019 het volgende:

Zojuist onderstaand stuk gepost op de FB van de VVD:

Zoals ik onder dit schrijven opperde, mocht ik verdwijnen dan weten jullie waarom.

Het hele MH17 verhaal de doofpot in?

De onderste steen zou boven komen. Mark zou niet rusten voordat de daders gepakt en berecht waren. Laat ik de mensen hier eens proberen uit te leggen waarom volgens mij en vele anderen dit de doofpot in moest. Op de beroemde foto van Cor Pan (Cor Schilder) waarop Cor grapt "Als ie verdwijnt, zo ziet ie eruit", zien we op het luik v/h landingsgestel staan RC vd MRC. Daar had moeten staan RD vd MRD. Vervolgens gaan we ramen tellen tussen de cockpit en de eerste deur en dan tellen we er 13. Dan bekijken we de wrakstukken in Oekraïne en dan blijkt dat daar een wrak ligt met maar 12 open ramen. Nummer 13 is een geblindeerd raam. De "verdwenen" MH370 had deze configuratie. 12 open ramen en 1 afgesloten raam. Vervolgens zien we getuige verklaringen die niet alleen zeggen dat er een Oekraïns gevechts vliegtuig bij de MH17 is gezien, maar dat dit vliegtuig met air to air raketten (die net als een Buk vlakbij het doel explodeert en fragmenteert) de MH17 neerhaalde.

Getuigen die 20 minuten na de ramp ter plaatste waren troffen in verregaande staat van ontbinding verkerende lijken aan van voornamelijk Aziatische afkomst. Ze waren doordrenkt met conserveringsmiddel en bloedden niet. Er werden slechts 9 kinderen teruggevonden, terwijl de MH17 half vol gezeten zou hebben met kinderen.

Er werden gloednieuwe, onbeschadigde paspoorten uit een Oekraïns voertuig getoverd, waarvan sommigen zelfs ongeldig waren gemaakt. Wie kan op een vliegtuig stappen met een ongeldig paspoort? In de bagage trof men alleen winterkleding aan, terwijl de MH17 onderweg zou zijn naar een snikheet oord.

Op telefoons die werden aangetroffen vond men foto's en data van 2013. Nagenoeg niets van 2014. Het lijkt erop dat men de verdwenen MH370 en haar dode passagiers heeft gebruikt in een valse vlag operatie om Rusland te demoniseren, maar dat mislukte.

De vraag rest nu, waar is de MH17 met haar passagiers?

Volgens een op internet gevonden lijst schijnt de MH17 vlucht op 17 juli 2014 geannuleerd te zijn. Waarom is het, dat wanneer we kijken naar de FB account van het bekendste "slachtoffer" Cor Pan dat niemand ooit nog iets heeft gepost de afgelopen 4 jaar? Zelfs niet op zijn verjaardagen? En dat is ook het geval bij andere "slachtoffers" vd MH17 ramp. Niemand lijkt ze te missen. En op de FB accounts van nabestaanden/familie zie je ook niets wat met deze ramp en de slachtoffers te maken heeft. Ik realiseer mij dat ik hier een gevoelige snaar raak en bepaalde machten not amused zijn, maar mocht ik verdwijnen dan weten velen waarom dat is. "Men" schijnt er geen moeite mee te hebben mensen op te offeren voor "een hoger doel". Desnoods een vliegtuig vol.


(Dat laatste wat hierboven staat heb ik ook onderzocht, echter zijn er nu wel reacties te lezen van nabestaanden, Dienie)Nog even een opsomming voor de duidelijkheid:

Inzittenden MH17:

In de MH17 zouden 100 AIDS geleerden gezeten hebben die onderweg waren naar een conferentie in Australië en zij hadden niet alleen een geneesmiddel maar konden ook bewijzen dat de VS AIDS had ontworpen voor depopulatie en het had uitgezet in Afrika.

Inzittenden MH370:


Er zaten zeer waarschijnlijk 20 wetenschappers in de MH370, waarvan 4 patenthouders. Waren van een chip voor halfgeleiders voor het militaire complex. Rothschild was de vijfde patenthouder en nu enige patenthouder na de doodverklaring van de andere vier, miljarden bracht het hem. Rothschild is nu soal patenthouder van de chip zoals ze dat noemen, hij was de enige die niet aan boord was als patenthouder, dus nu zijn de patenten van hem.

Waarom 4 patenthouders werden uitgeschakeld van vlucht MH370 Malaysia Airlines

Cor Pan (Cor Schilder) en zijn vriendin Neeltje (Cornelia Janssen) staan inderdaad op deze lijst vermeld.


HET SCENARIO VAN VLUCHT MH17 KAN ALS VOLGT ZIJN GEGAAN:


Scenario 1):

Niet de MH17 maar de MH370 is in Oekraine neergehaald of naar beneden gestort. De MH370 is indertijd, nadat deze van de radar verdwenen was, laag over het water zeer waarschijnlijk vliegend waargenomen en is geland op een geheime basis op Diego Garcia. Van daaruit naar Tel Aviv gevlogen, daarna bestemming Schiphol Amsterdam, waar EL-AL een eigen hangar hebben, waar niemand inzage in heeft. En daar de switch gemaakt met de MH17.

Scenario 2):

Vliegtuig (vlucht MH17) is weg getaxied naar een hangar van EL-AL alwaar de passagiers zijn geliquideerd. De MH370 is met in formaline gedrenkte lichamen, in de plaats van de MH17 opgestegen en neergehaald op de afgesproken plek. MH370 werd (voor de verdwijning) laagvliegend waargenomen in de richting van CIA basis Diego Garcia waar een hangar staat die als een Faraday Cage fungeert. Daar zijn de passagiers geliquideerd, organen geharvest, en behandeld met formaline. Later naar Tel Aviv gevlogen en van daaruit naar Schiphol en in de Israëlische hangar geparkeerd. Deze hangars worden gezien als Israëlisch grondgebied, en zijn dus verboden gebied voor onbevoegden, dus TOP SECRET !!


Scenario 3):

Twee in Georgië opgestegen SU25 straaljagers van de scorpion klasse hebben MH17 neergeschoten en Rusland werd geframed om een oorlog, althans koude oorlog uit te lokken.Samenvattend:

MH17 IS WELLICHT EEN MEGASCAM MET MEERDERE DOELEN !!

Octrooien voor de Rothschilds, om een oorlog met de Russen uit te lokken, evenals om een excuus te fabriceren voor een oorlog tegen de burgers van Oost Oekraïne. En dan natuurlijk de olie- en gaswinning op die plaats.

Het is een spel van bloedofferingen, manipulatie, manipulatie van meningen, visie opdringen enz. enz.

Blijf open-minded en zoek de symboliek in dingen, daar is geen speculatie voor nodig, maar inzicht en begrip van energieën, symbolen en numerologie.

Je moet voorts begrijpen wat Illuminati, Vrijmetselarij, Tempeliers, Bankiers enz. doen en waarom.

Het is niet niets om het allemaal te begrijpen, laat staan de Waarheid te aanvaarden!

Bericht van de zwarte doos ► https://www.hpdetijd.nl/2014-09-09/laatste-gesprek-van-piloten-mh17-vrijgegeven/


Cor Pan en de MH17 controverse, wat klopt er niet aan de foto?

Cor Pan, een zelfstandig ondernemer en muzikant uit Volendam, plaatst voor vertrek richting zijn vakantiebestemming een foto van een Malaysia Airlines Boeing 777 op zijn Facebook-pagina.

Samen met zijn vriendin Neeltje Tol is hij op Schiphol gearriveerd om hun vakantie te beginnen aan boord van vlucht MH17, die een tussenlanding zal maken in Kuala Lumpur tijdens hun reis naar Bali.

In verband met de recente vermissing van een andere Malaysia Airlines vlucht op 8 maart 2014, vlucht MH370, voegt Cor Pan als soort van grap het volgende onderschrift aan de foto toe: "Mocht hij verdwijnen, zo ziet hij d'r uit."

Zodra bekend wordt dat er zich een incident met vlucht MH17 boven de Oekraine heeft voorgedaan, verspreidt deze foto zich razendsnel over de hele wereld door middel van de social media. Cor Pan en Neeltje Schilder komen niet meer terug naar Volendam. Hun bloemenwinkel vormt al snel het toneel van een bloemenzee, waar rouwende naasten en geliefden hun hart trachten te troosten. Tevergeefs...

Al snel ook wordt duidelijk dat er iets niet klopt aan de foto die Cor Pan in zijn enthousiasme over zijn aanstaande vakantie op zijn Facebook-profiel heeft geplaatst. Op verschillende websites duiken verhalen en filmpjes op over de registratie van het vliegtuig dat Cor op Schiphol gefotografeerd heeft.

Opmerkelijke details:

De MH17 had 13 ramen vanaf de vleugel naar de voorzijde (zie foto gemaakt door Cor Pan). De MH370 had slechts 12 ramen vanaf de vleugel naar de voorzijde.

Het probleem bij de foto van Cor Pan was dat er 'RC' op het neuswiel luik stond terwijl de brokstukken op de rampplek toch echt 'RD' lieten zien.

31 januari 2017 - Kandidaat-kamerlid Thierry Baudet heeft met 25 anderen de Amerikaanse president Donald Trump opgeroepen druk uit te oefenen een nieuw onderzoek te beginnen naar de toedracht van de vliegramp met de MH17. Volgens de briefschrijvers is het werk van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) en het Joint Investigation Team (JIT) niet 'onafhankelijk én niet overtuigend'.

Ze hebben zich tot Trump gewend omdat de nieuwe Amerikaanse president in het verleden heeft laten blijken meer waarde te hechten aan de Russische ontkenning dat de MH17 is neergehaald met een Buk-raket dan aan het gedetailleerde onderzoek van het JIT. In een uitzending van MSNBC Live uit Trump sterke twijfels over de Russische rol door te stellen: 'They say it wasn't them.'

De brief is op 24 november 2016 gestuurd, vlak nadat Trump de verkiezingen had gewonnen. Naast Baudet ondertekenden onder anderen de hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen. De brief is een initiatief van de omstreden Duitse journalist Billy Six, die meent dat de Russen geen rol spelen bij de ramp en alles in het werk stelt om de betrouwbaarheid van het officiële onderzoek te beschadigen.

Baudet zegt in een reactie dat de ondertekening van de brief een privékwestie is: Forum voor Democratie zal geen campagne voeren voor een nieuw MH17-onderzoek. Baudet benadrukt dat hij niet vindt dat de Russen er niets mee te maken hebben, zoals sommige van de briefschrijvers stellen. Hij heeft getekend omdat hij sommige aspecten van het onderzoek opmerkelijk vindt.

Bron ► https://www.volkskrant.nl/binnenland/baudet-vraagt-trump-om-nieuw-onderzoek-naar-mh17-nabestaanden-geschokt~a4455637/


Max van der Werff

Iemand zond mij de volgende website door over Max van der Werff ► https://www.groene.nl/artikel/nederlandse-mh17-activist-blijkt-schaakstuk-voor-russische-inlichtingendienst

Het is goed om na te gaan of Max van der Werff voor de waarheid gaat zoals die werkelijk is.

Ik las ooit het volgende over Max van der Werff:

Weinigen hebben zich zo grondig verdiept in de crash met vlucht MH17 als onderzoeker Max van der Werff. Hij ging zelf meerdere malen naar het Donbas gebied in Oost-Oekraïne, sprak met getuigen op de crashsite en onderzocht de gespinde mediaberichtgeving erover in het Westen, die er altijd op was gericht om de plaatselijke bevolking een loer te draaien, getuigen te verzinnen en lanceerlocaties te bedenken.

Anders dan wat vandaag in de Volkskrant staat (en wat ook helemaal niet gezegd is door de Duitse journalist Billy Six) is Max van der Werff -net als ondergetekende overigens- juist niet van mening dat het scenario van Russische betrokkenheid uitgesloten moet worden. Het enige wat hij wil is eerlijk onderzoek en kritische berichtgeving in de media. Daarom is hij ook een van de ondertekenaars van de open brief aan Trump. Max van der Werff is over zijn bevindingen bevraagd door het Joint Investigation Team (JIT).

In dit uitgebreide gesprek gaat Max van der Werff precies en zakelijk in op feit en fictie in het MH17 dossier.

Klik voor zijn website met veel info over de MH17.

Wat was het werkelijke doel van het neerstorten van de MH17?

Olieboringen? Olievelden regelen door SHELL (Beatrix)?


Was het een grote poppenkast de rouwstoet?


Een zeer indrukwekkende video van de rouwstoet van de slachtoffers van de MH17, of toch niet? Was het een grote poppenkast? Wat zat er werkelijk in de doodskisten? Zijn de nabestaanden voor de gek gehouden? Hebben we gewoon een paar Chinezen begraven die naar formaldehyde roken? Kijk naar de video geheel onderaan deze pagina en ga eens heel goed nadenken hierover, wat klopt er niet volgens u met de feiten? Deze zaak STINKT !!!!!

Onderstaande video is ook interessant om te beluisteren, iemand belt mensen in Nederland waarvan hun telefoonnummer gevonden is bij de "MH17". Luister en laat je verrassen door de telefoongesprekken. De MH17 is een grote false flag, met voorbedachte rade in elkaar geknutseld door?

Bekijk onderstaande video eens! Deze geeft aan dat de bij elkaar geraapte spullen van VOOR de explosie zijn. "Staged" zoals de Amerikanen het noemen. De paspoorten waren ook allemaal splinternieuw en onbeschadigd, er zat zelfs geen roet aan. Sommige paspoorten waren zelfs voorzien van stansgaten, dit wordt door de gemeente gedaan om een paspoort ongeldig te maken.

Ra ra, een vliegtuig wat neergestort zou zijn en het niet bloeden van de lijken en tevens een enorme lijkenlucht. Hoe kan het dat de lijken reeds enorm stinken na 20 minuten nadat het vliegtuig uit de lucht gevallen zou zijn? Hoe kan dat? Alleen bij een false flag operation, met voorbedachte rade in elkaar geknutseld door? Denk alstublieft na beste mensen!

Commentaren en beelden (3 dagen na de crash!) zijn op onderstaande video te zien vanaf 30:11 tot 40:44 minuten.

Wanneer jullie onderstaande video middels Facebook bekijken van de MH17 (met Aziatische lijken van de MH370 die naar formaline ruiken) wat denken jullie dan? Heeft Rutte gelogen? Welk spel wordt hier gespeeld?


**** WAARSCHUWING: IS EEN SHOCKING VIDEO

Link ► https://www.bitchute.com/video/h3bPqYcxp1EF/

Video met Nederlandse vertaling op Facebook ►

https://www.facebook.com/AnonymousWorldwideNL/videos/1296740250355051/

Verzamelde links over MH370 en MH17


Bewijs vlucht MH370 werd gekaapt door orgaanhandelaars voor de Elite

Why Do the Israelis have a 777 Identical to MH370 in a Hangar in Tel Aviv?

Plane Debris Found Matches 777 Jet, Same Type as Missing MH370 Flight

Meer vervalsingen en neps met de vermeende neerhalen van MH17


Verzamelde links MH17


Long list of indications showing the Dutch are not very keen in finding MH17 truth

Directeur bedrijf dat vliegtuigen Malaysia Airlines ontmantelt herstelde nummerfout foto Cor Pan

MH17: In gesprek met Pieter Klein van RTL Nieuws (1)

Nederlandse journalisten Stefan Beck en Michel Speckers, die de omstandigheden van de ramp in Donbass hadden bestudeerd, door de wetshandhavingsinstanties van Nederland vastgehouden bij aankomst in het land, alle materialen werden van hen gegrepen.

• Info op Twitter van de MH17 ► https://twitter.com/silenehoogzand

• Russisch onderzoek met veel uitleg en afbeeldingen ► https://rutube.ru/video/707ff33f2b2eb0b8423b258658bd0ead/


De moeder van een nabestaande en zijn vriendin vertelt haar verhaal:

De moeder van MH17-slachtoffer Bryce heeft er geen vertrouwen in dat de overheid genoeg doet om de overblijfselen van de slachtoffers terug naar Nederland te halen. We hadden al zoiets van: het kan niet zo zijn dat er niks meer ligt, zegt Silene Frederiksz. Onlangs werd bekend dat er opnieuw menselijke resten zijn gevonden van slachtoffers van de vliegramp. Journalist Michel Spekkers was naar Oost-Oekraïne afgereisd om te laten zien dat niet alles op de rampplek is opgeruimd. Hij vond allerlei spullen en een stuk bot. Rauw op je dak. Silene Frederiksz verloor in juli 2014 haar zoon Bryce en zijn vriendin Daisy uit Rotterdam-Ommoord. Ze waren met vlucht MH17 onderweg naar Bali voor een vakantie toen hun vliegtuig uit de lucht werd geschoten door een Russische raket. Hoewel het bot niet van Bryce of Daisy blijkt te zijn, kwam de vondst hard aan bij Frederiksz. Je hoopt dat het geen menselijke resten zijn. Als dat het dan toch is, komt dat rauw op je dak. Maar het bevestigt ook het gevoel dat we al die tijd al hadden: dat er meer ligt. Volgens Frederiksz hebben de autoriteiten drie keer voor een vrij korte periode gezocht naar overblijfselen van de slachtoffers. Dat was dan even abrupt weer gestopt als dat het begonnen was. Ze hebben de zoektocht ook erg beperkt tot de burn site. Ze dachten daar buiten niks te vinden, maar ik heb begrepen dat dit toch van buiten het zoekgebied komt. Frederiksz en andere nabestaanden vinden dat er een nieuwe bergingsmissie moet komen op en rondom de rampplek. Veel families hebben maar kleine deeltjes teruggekregen van hun dierbaren. Twee slachtoffers zijn zelfs helemaal nog niet geïdentificeerd, onder wie Gary Slok uit Maassluis. Er mag daar gewoon niks meer liggen. Dat moet naar hier. En als dat zo makkelijk is om iets te vinden, iemand daar een dagje rondloopt en van alles vindt, dan moeten ze gewoon terug.

Een andere nabestaande van de MH17 vertelt zijn verhaal over zijn dochter die omkwam bij de MH17:

Het werd de nabestaanden van de slachtoffers van MH17 verboden om de kisten te openen. De officiële reden was: het zou te gruwelijk zijn. De waarheid: Het waren hun geliefden niet. Wat er met de slachtoffers écht gebeurd is? Wij kunnen alleen nog maar gissen! Heeft iemand werkelijk een slachtoffer van de MH17 mogen of kunnen zien?


https://rutube.ru/video/ea211be0aea2ad74bde253ab0ade66b9/?pl_type=user&pl_id=668994

Beeldmateriaal


Wil je reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com