Vertaal deze pagina naar:

MISSIE VAN DIENIE KARS

Freedom for All ❤️ Worldwide

In mijn huidige aardse leven heb ik een Missie te doen, namelijk de wereldbevolking informeren over ons aardse leven en aardse bestaan.

Dit doe ik reeds meerdere jaren, 'niets is wat het lijkt te zijn'. Eigenlijk is het veel te veel wat ik mijn eentje aan het doen ben, echter ik word geholpen door onze Alvader (God) en sinds kort door Ad van Rooij. Dit jaar (2023) kreeg ik contact met zeer bijzondere mensen die mij mee gingen helpen om de Waarheid te verkondigen. Op 4 nov. 2023 schreef ik mijn mooiste artikel (zie hieronder) met behulp van Ad van Rooij.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/met-de-hulp-van-de-alvader-god-verplicht-de-belgische-koning-leopold-3-vanuit-de-hemel-mr-president-charles-michel-van-de-europese-raad-om-per-direct-uitvoering-te-geven-aan-het-op-25-januari-1944-voltooide-testament-van-koning-leopold-3/

Door het belopen van het Goddelijke pad in mijn leven ben ik een zeer dankbaar mens geworden.

Soms als ik even bij mij zelf naar binnen ga kijken voel ik veel emoties opkomen. Het is niet niks wie en wat er allemaal op mijn pad is gekomen de afgelopen jaren. Ik weet dat ik een aardse Missie te doen heb.


Vlog van mij op 19-11-2023 met veel Waarheden:

https://www.facebook.com/waarheidsvinder/videos/10157827423789939

Op 17 november 2023 schreef ik de eerste Nieuwsbrief voor de Bart van Well Foundation:

https://www.bvwfoundation.com/nieuwsbrief-17-11-2023/

De laatste jaren noemde ik mij 'Waarheidsvinder' en 'Blogger'

Maar eigenlijk ben ik een duizendpoot. Ik vind heel veel dingen leuk om te doen, ik kan vaak daarom wellicht moeilijk keuzes maken wat ik wil gaan doen en mezelf moeilijk in een hokje plaatsen. Ik vind dat zelf helemaal prima, ik kan het goed met mijzelf vinden. Klik HIER om meer over mij te lezen.

Voel zelf of ik resoneer met jou. Zo ja, neem dan eens contact met mij op of ga je eigen weg, dat is mij helemaal prima. Heb nog een aardige 'bucketlist' die ik trouwens wil gaan afwerken. Die is de laatste jaren erg groot geworden. Heb nog veel te doen en wil nog veel doen. Wil bijvoorbeeld ook in het zand gaan graven in Egypte, naar de berg Ararat, met een expeditie naar de Zuidpool, en en en... 

Wanneer je zoals ik, nu een soortgelijke boodschap over jezelf over kunt brengen, of durft te brengen, ben je reeds door een transformatieproces heen gegaan. Loslaten is soms best moeilijk, maar is wel een verademing als je dat reeds kunt, want je rugzak voelt ineens een stuk lichter aan. En dat is fijn om minder gewicht mee te hoeven sjouwen op je levenspad, toch?

Door de aanslag 9/11 in 2001 in New York veranderde mijn leven drastisch (180 graden) en zou daarna nooit meer hetzelfde zijn. En toen ik erachter kwam dat hooggeplaatsten en topambtenaren zich bezig hielden met satanische rituelen crashte ik in mijn hoofd. Achteraf bleek ik niet de enige te zijn die toen ontwaakte, maar daar kwam ik de laatste jaren pas achter.

In mijn leven kreeg ik verschillende levenslessen te doen en werd ik elke dag een stukje wijzer en bewuster. Ook werd ik steeds krachtiger in mijn hoofd en durf ik nu vaker NEE te zeggen, herkenbaar?

Graag wil ik mijn kennis delen en overbrengen aan diegenen die gaan ontwaken en mijn inzichten ook graag willen delen met mensen die er ook voor open staan. Dit is geen pré om met mij in contact te kunnen komen. Ik kan dat namelijk niet verlangen of eisen, want ondertussen weet ik dat een ieder z'n eigen pad te doorlopen heeft in ons aardse leven. De één heeft een Missie te doen en de ander mag iets leren of mag genieten.

Ontwaken is in het begin helemaal niet fijn, want je komt er dan achter dat je jarenlang bent voorgelogen door de staat, de kerk, de omgekochte media en het onderwijs. Maar dan gaat er een Nieuwe Wereld voor je open, die soms voor veel impact en/of voor grote verrassingen kan gaan zorgen en je ook vaak een andere visie gaat bezorgen over je eigen aardse leven.

Soms gaan mensen die ontwaakt zijn iets heel anders doen in hun leven. Bijvoorbeeld humanitaire projecten opstarten of oplossingen bedenken voor grote milieuproblemen. Mijn informatie verspreid ik graag en reeds op verschillende manieren. Door middel van mijn websites, platforms, social media groepen en kanalen, lezingen, workshops, ronde tafel gesprekken en de 1 op 1 gesprekken.

Mijn taak in mijn leven is jou na te laten gaan laten denken over onderwerpen waar jij misschien nog nooit over hebt nagedacht of zou gaan onderzoeken in je 'normale' leven als je mij niet was tegengekomen. Hierdoor leer je jezelf kennen en ga je nadenken over de stappen en keuzes die je hierna in je eigen toekomst gaat doen. En dat is exact wat er nodig is om positieve veranderingen door te kunnen voeren, want de creators van ons aardse bestaan zijn wij zelf.

Geniet van elke dag dat je weer wakker mocht worden na een nacht slapen en dromen. En besef dat wanneer je met mij in gesprek gaat je ogen zullen gaan openen, mits jij je eigen deur openzet voor nieuwe en andere informatie dan je gewend bent. Jij hebt zelf de sleutel in je hand. Doe je de deur voor mij open of laat je deze dicht, dat mag jij zelf bepalen. Maar ik ga niet tegen muren aanpraten en ik kan niet door een gesloten deur naar binnen bij jou. 

Dus denk hier eerst even heel goed over na, voordat je met mij contact gaat zoeken.


Alles gebeurt op het moment dat de tijd er rijp voor is...

Je krijgt dat zelf door middels je innerlijke stem...

Dan ga je contact zoeken met mij...

Ik help je graag op weg!

Liefs, Dienie.

MIJN BUCKET LIST

Lezingen

Ben van plan om binnenkort lezingen te gaan geven over diverse en interessante onderwerpen.

Workshops, Bijeenkomsten, Presentaties

Heb reeds verschillende bijeenkomsten gehouden over diverse thema's.

Interviews

Ben van plan om binnenkort interviews te gaan doen met bijzondere en interessante mensen aan tafel.

Dienie Kars in gesprek met Anton Teuben

MIJN NIEUWSTE BLOGS

Transitie naar de Nieuwe Wereld 🦋

De laatste jaren heb ik geleerd om keuzes te maken. En van schade en schande word je wijs, het is echt zo! Echter zolang wij nog geld nodig hebben als ruilmiddel in de transitie (overgang) naar de Nieuwe Wereld die we aan het maken zijn ben ik daar ook afhankelijk van.

Jarenlang heb ik geen job of uitkering gehad, heb ik gratis mijn kennis gedeeld en andere mensen op weg geholpen. Ben blij dat ik dit kon en mocht doen op de wijze waarop ik dat vorm heb kunnen geven. In de jaren hiervoor heb ik andere mensen financieel ondersteund, zonder daar voorwaarden aan te stellen.

Andere mensen hielpen mij de laatste jaren om mij financieel op de been te houden, zonder voorwaarden daaraan te stellen. Tot heden is dat gelukt, ik ben hier erg dankbaar voor. Ik voel mij een bevoorrecht en gezegend mens. Ik kwam naar de aarde om mijn Missie te doen, die heb ik deels volbracht. Mijn eerste taak was om de mensen Wakker te krijgen en te laten nadenken over onderwerpen waar ze nog nooit over hadden nagedacht.

Nu mag ik het laatste en mooiste stuk van mijn Missie gaan doen:

Mensen persoonlijk contacten en gaan ontmoeten!

Dat gaat heel veel tijd en energie kosten, dat voel ik nu al...

Maar wel heel fijn en mooi om te kunnen doen.

Sinds kort heb ik een betaalde job, daar ben ik erg blij mee. Ik had al een paar keer geschreven dat ik graag mijn eigen broek op wilde gaan houden. Dat is door het Universum gehoord. Een oude leverancier van mij belde mij eind oktober 2022 op dat hij mijn talenten goed kon gebruiken in ruil voor een uurtarief en bij goed resultaat een extra bonus.

Om mijn levenspad verder te kunnen gaan heb ik voor bepaalde projecten geld nodig, daarom heb ik een steunactie opgezet om mensen die, net als ik zijn gecrasht in hun leven, weer op weg te kunnen helpen, zodat ook zij een nieuwe start kunnen maken in hun leven en hun talenten in kunnen gaan zetten.

Wat gebeurt er wanneer we bepaalde mensen financieel gaan ondersteunen? We kunnen dan veel gerichter bepaalde groepen mensen gaan ondersteunen en ook zien wat er daarna gebeurt door hen nog eens extra in het Licht te gaan zetten. Dan kunnen de donateurs ook zien wat er werkelijk met hun donaties gebeurde en wat ze ermee teweeg hebben gebracht. Dit gebeurt reeds met de projecten in Afrika, daar gaan ze nu als een speer.

En dan is het plaatje rond en gaat er vanzelf een Nieuwe Wereld komen.

Namasté.

Help samen met mij mensen die graag verder willen met hun Levensreis en/of Missie in hun leven ❤️

Klik op de onderstaande link om een bedrag te doneren wat jij op dit moment kunt missen, om mensen en projecten financieel te ondersteunen die het nu nodig hebben om een flinke stap voorwaarts te kunnen maken.

 https://steunactie.nl/actie/help-mensen-mee-die-graag-verder-willen-met-hun-levensreis-en-of-missie/-13515

Dank je wel alvast voor je bijdrage, (klein of groot).

Mijn dank is groter dan groot ❤️

Project "NOOIT MEER HONGER"


Het project "NOOIT MEER HONGER" in Ukunda in Kenia (Afrika), ondersteunde ik door hun doneeracties te promoten in mijn groepen, kanalen en op mijn websites. Hierdoor werden vele projecten mogelijk en uitvoerbaar.

Hier word je toch helemaal happy van wanneer je die vrolijke kinderen ziet in de onderstaande video?

Jaarafsluiting Black and White Acedemy

Je kunt het project ook zelf gaan bezoeken.

Heb je interesse om dit project te bezoeken?

Neem dan contact op met Gerrie Hijmans (projectleider).

Word lid van de onderstaande Telegram groep:

https://t.me/+WNrS_LD4sodlMzQ0

Mijn Facebook accounts:

Dienie Kars: https://www.facebook.com/dewaarheidsvinder/

Dienie Wakker: https://www.facebook.com/waarheidsvinder/

Dienie Holland: https://www.facebook.com/dienieaus.holland


Mijn Telegram kanaal 'Missie van Dienie Kars'

Je kunt lid worden van mijn Telegram kanaal.

Tip: Deel alleen mijn berichten wanneer het resoneert met jou.

Klik op de onderstaande link wanneer je mijn gedachtegoed wilt lezen.

Mijn persoonlijke Telegram kanaal: https://t.me/+5x-pjdp1hD01YTY8

Heb je vragen en/of opmerkingen?

Je kunt mij contacten middels mijn e-mailadres:

info@dieniekars.nl


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)