Vertaal deze pagina naar:

PETRA BOTTER

Wie is Petra Botter?

Petra Botter is een zeer bijzonder medium!


Of zoals Petra zichzelf omschrijft op Facebook: Medium. Regressie.

Alter ego Wilhelmina Koekoek.

Onderzoekt de reïncarnaties van Maria Magdalena.

Petra Botter is te volgen op Facebook ► https://www.facebook.com/petra.botter.9


Mijn visie over Petra?


Durf ik dit te schrijven? Tuurlijk!

Petra moet je eerst leren kennen, ze is erg veelzijdig en een erg wijze en lieve Ziel. Maar wel eentje met "haar op haar tanden". Neem ze niet in de maling en houd ze niet voor de gek. Doe je dat wel dan krijg je een dubbele levensles waar jij een paar nachten wakker van gaat liggen...

It's up to you!

Geniet en leer van haar schrijfsels, dat doe ik ook.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

14-05-2023

Draadje over gidsen


Ook jij hebt gidsen die jou graag willen begeleiden.

Maar wat is nu een gids?

Een gids is iemand die alle 1364 aardelevens heeft geleefd.

Deze gids mag gerust nog een keer reïncarneren.

Maar het hoeft niet.

Thuis heb je ook een carrière of noem het functie. Jij kiest wat jij wil doen. Heb je al die aardelevens geleefd, dan kun je er dus voor kiezen om gids te zijn. Dan ben je dus gids. Dat is een hele nobele taak. Je gidst niet een iemand. Je kan meerdere mensen begeleiden.

Jij hebt een probleem hier op aarde. Bijvoorbeeld, je bent ziek. Of je zit er geestelijk helemaal doorheen. Of je weet niet hoe nu verder met jouw bedrijf, wat jou bijna de afgrond in duwt. Je gooit een schreeuw om hulp die kosmos in.

Dan gaan de gidsen aan het werk. Zij overleggen met elkaar. Wie kan deze man of vrouw het beste helpen. Dan kijken de gidsen naar de door jou opgedane levenservaring. In dit leven. Dan kijken de gidsen naar de kennis die jij je al herinnert uit vorige levens. Dan zorgen de gidsen ervoor dat wij elkander treffen. Omdat in het ene geval ik de beste kandidaat ben om jou te helpen. Omdat in het andere geval een van mijn collega's de beste kandidaat is om jou te helpen.

Daarom bestaat concurrentie ook niet.

Onze gidsen regelen dit.

Wanneer jij werkzaam bent als medium (zoals ik) of therapeut, coach, psycholoog, psychiater of wat dan ook. Jij draagt levenservaring met je mee. Uit dit leven. Die levenservaring ofwel lessen heb je voordat je reïncarneerde zelf verkozen.Dit kunnen hele zware ervaringen zijn geweest. Echt hele zware ervaringen. Drugs- of drankverleden. Burn-out, misbruik, mishandeling, geestelijke mishandeling. Jij bent dus de aangewezen persoon om iemand te helpen die eenzelfde ervaring heeft gekozen.

Dat is de reden waarom jij deze levenservaring tot je hebt genomen. Omdat je nu hier bent. Om te helpen. Op basis van opgedane levenservaringen. Op basis van wat je je al herinnert aan oude toverkunsten. Jij bent hier niet zomaar. Daarom lees je mij.

Ik ben hier ook niet zomaar. Ik reik je aan dat je je mag gaan herinneren. Ik doe mijn best met uitleg geven. Opdat ik jou terug kan zetten in jouw oude Goddelijke kracht. Ik hoop dat mijn uitleg duidelijk is. Over de gidsen. Steek eens een kaarsje op voor jezelf.

Want jij mag leren dat jij nu hier bent. Dat alle ontwaakte mensen even belangrijk zijn. Niemand is verder en niemand loopt achter. Alles klopt. Klopt het niet, dan klopt het ook. Je krijgt jouw kennis aangereikt in de stappen die je aan kan.Hoe maak je contact met jouw gids? Of gidsen. Want het zijn er meer.

Mediteer in stilte. Absolute stilte. Vraag of jouw 1e gids zich aan jou wil tonen. Je gaat beelden zien. Die zie je eerst heel vaag. Maar vertrouw op wat je ziet. Je mag echt terug in zelfvertrouwen.Wat jij ziet is correct. Praat tegen dat wat je ziet. Want jij mag dit leren duiden.

Niet hardop praten.

Wanneer jij telepathisch praat over wat jij doorkrijgt aan beelden.

Dan ga je goed.

Zie dit lied.

Wereldwijd ontwaken mensen.

Bericht van Petra Botter op 22-04-2023


De vraag waarop ik antwoord mag geven is hoe ik hier zo gekomen ben.


Ik probeer het mij te herinneren. Het was november 2019. Ik had vanaf 11-11-11 (ofwel 2018) zoveel onderzoek tot mij genomen. Ik zeg altijd ''Ik heb twintig jaar onderzoek in een jaar tijd tot mij genomen''.

En dat is ook zo. Mijn team heeft het mij laten zien. Hoeveel ik tot mij genomen heb. Het was onmenselijk veel. Maar ik moest het weten. Ik moest het gewoon weten.

Ik was zo strijdbaar. Wie wint er nu een oorlog zonder jouw tegenstander te kennen. Ik heb een keer tegen vrienden gezegd ''Ik hou echt zoveel van jullie. Maar laat mij los. Jullie met je Astr-azen-ica en Pf-izze-r op een kussen. Daar rust vast H-ugo de J-onge tussen''.

Ik dacht in 2019. Ik ben er klaar mee. Ik weet het. Hoe die wereld geregeerd wordt. Maar wie ben ik en waarvoor ben ik hier.

Dat was in november 2019. Ik vond twee spirituele centra. Die ik bezocht. Dat centrum in Gouda. Ik vond het heel leuk. Psychometrie. Ik had geen idee wat dit was. Maar ik las die foto's.

Dat centrum in Capelle aan den IJssel. Ik hing aan jouw lippen. Totdat ik leerde dat ook jij een valse gids hebt. Jij hebt nog veel te leren. Maar ik genas een man tijdens een winter zonnewende. Ik genas nog een man van aangezichtspijn.
Ik bewandelde mijn eigen pad. Ondanks de misleidingen op mijn pad.

Ik weet het niet hoor. Ik herinnerde mij. Wie ik ben en waarvoor ik gekomen ben.

Wij hebben allemaal valse gidsen op ons pad.

Maar ik heb ''helaas voor hen'' haar op mijn tanden.

Ik zocht hulp. Die ik bij mijzelf gevonden heb.

En ik bid dat jij die hulp ook bij jezelf mag vinden.

Wie ik ben?

Slechts een vriendin. Op jouw pad. Die even met jou mag wandelden. Om je terug te zetten in jouw oude Goddelijke kracht.

Dat is wat ik doe.

De rest kan je zelf. Op eigen kracht.

En weet je.

Ik hou echt heel veel van jou.

Houd dat vast.

Dienie Kars (de blogger van deze blog) schreef als reactie hierop:

Ik weet het wijze dame, ik heb je gevolgd en jij mij... En ja, het was onmenselijk veel, maar je bent geslaagd met een griffel en een pluim op je hoed. Dat doet niemand jou na en nu doe jij datgene waarom je hier bent gekomen, zo mooi! Het gaat goed komen Peet


Petra schreef:

Jij hebt mij zo enorm geholpen. Met jouw wakkere berichten. Toen ik je net leerde kennen dacht ik echt. ''Waar gaat dit over''. Ik ben je heel dankbaar Dienie. Vergeef jezelf. Voor dat wat je misschien niet goed mocht doen. Wij zijn hier gekomen om te struikelen. Nou, wij zijn goed gestruikeld. Haha.


Dienie Kars schreef:

Het waren mijn en onze levenslessen Peet, om nu te doen wat we aan het doen zijn. Zonder nieuwe aardse ervaringen hadden we dit niet gekund, omdat al onze herinneringen aan vorige levens toen nog niet in beeld waren. Veel mensen dachten toen zo die zich nog in de hersenspoeling modus bevonden, van die zijn gek geworden. Zij denken nu anders, omdat ze gingen ontwaken en nog verder gingen ontwaken.

Het was een zwaar pad, maar we hebben gedaan wat we konden, nu nog steeds. Er is nog veel te doen, we zijn nog lang niet klaar. Maar buiten ons gaat het ook hard. In de Bijbel staat dat God boos is, nou de Deep State is nu bezig om een puinhoop op onze aarde achter te laten.

Nog even dan kunnen we letterlijk gaan puinruimen.

Turkije ligt al flink omver qua huizen en gebouwen, veel steden zijn verandert in puin.

We gaan het zien Peet wat er straks nog van over is.

Ook van de oude ancient world.

Met de zeer interessante verhalen van Petra Botter (medium) ben ik begonnen op 13-01-2023

Geschreven door Petra Botter op 20-04-2023


Hele mooie afbeelding!


 Dit is wat jij je mag herinneren!


Hoe jouw handen genezen. Hoe jij via jouw ogen en lichaam kan genezen.

Jij bent zoveel meer. Jij bent zoveel meer dan je al weet.

Gooi al die bio tensors toch eens weg. Gooi al die andere flauwekul weg. Waarom stap je nog steeds in de valkuil van onzekerheid? Want dat is het. Die onzekerheid. Ben ik wel goed genoeg? Zie ik het wel goed. Kan ik echt mensen helpen? Is dit waarvoor ik gekomen ben?

Ja.

Het zoveelste cursusje of workshopje gaat jou niet helpen. Natuurlijk mag je een cursus of workshop volgen. Misschien heb je nog handvatten nodig.

Maar na die cursus en die workshop. Dan mag je het gewoon loslaten. Echt helemaal loslaten. Want jij bent al zoveel meer dan dat je weet. Het volgen van iets kan jou richtlijnen geven. Misschien wat houvast. Hoe jij jouw praktijk wil inrichten.

Begrijp dat geen een cliënt. Werkelijk helemaal niemand. Jou vraagt welke opleiding je hebt gevolgd. Men komt bij jou met een hulpvraag. Luister naar die hulpvraag. Doe vervolgens jouw werk. Dat waarvoor je gekomen bent.
Onze gidsen ontvangen een hulpvraag. Een hulpvraag die door een ziel de kosmos in gegooid is. Zij overleggen met elkaar. Wie kan deze aarde ziel het beste helpen. Onze gidsen kijken naar jouw levenservaring in dit leven. Zij kijken naar wat jij je al herinnert uit vorige levens. Zo beslissen zij. Wie jij mag helpen. Zij brengen deze mensen op jouw pad. Daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen.

Als ik lees dat iemand korting geeft. Of een aanbieding heeft. Dan ga ik lachen. Ten eerste is men dan te duur. Knoop dat maar eens goed in jouw oren. Ik zou ook tegen hen zeggen ''Praat eens met jouw gidsen. Hoe het komt dat jij nog denkt in tekorten. Hoe het komt dat jij niet voldoende nieuwe cliënten hebt''.

Die verdienmodellen zijn te over. Ze worden mij aangereikt. Door cliënten.

Hoe je er ingeluisd wordt. Met een X korting op een opleiding. Wees er snel bij. Want er is slechts plek voor 20 deelnemers. Er deden 93 mensen mee aan die zoom opleiding. Die overigens niet door de goeroe ''himself'' werd gegeven. Ik kwam na een snelle berekening op 260.000 euro.

Ben je dan een goeroe? Of ben je dan een ordinaire oplichter?

Ik vind deze spiri wiri wappie wereld soms best wel lastig.

Wat ik ook mocht leren, dat zijn de goeroes met een valse gids. Jij boekt een sessie. En die valse gids van hen zet jou volledig uit je kracht. Ik heb een keer een verslag gelezen van zo iemand. Ik weet nog steeds niet wat te zeggen. Ik herstel. Hen die zo beschadigd zijn. Het heeft mij pijn gedaan. Om dit zo te mogen ondervinden. Ik was ook een tijdje scherp in wat ik aanreikte. Dat weet ik. Maar mijn God. Het heeft mijn hart zo'n pijn gedaan.

Nu weet ik dat ik het mag laten. Laten voor wat het is.

Die goeroe heeft zelf voor die valse gids gekozen. Die gids is niet vals. Hij vervult alleen de rol van een valse gids.
Alle volgers van zo'n goeroe. Hebben een vergelijkbare les verkozen. Om die goeroe met die valse gids te volgen.

Hun les.

Laat los wat anderen van je vinden.

Laat los hoe anderen over je denken.

Wees authentiek. Leer hoe mooi en bijzonder jouw eigen authenticiteit is.

Blijf op jouw pad. Die gulden middenweg die Jezus en Maria Magdalena jou toonden. Wijk hier niet van af. Rijkdom, Roem en Macht is dat wat jou doet afwijken van dit pad.

Volg niemand. Daarmee wil ik zeggen ''aanbid'' niemand. Je mag alles kijken, luisteren. Maar voel. Of dit voor jou als waarheid voelt.

Probeer te ontdekken waarom je hier bent.

Niemand kreeg een gebruiksaanwijzing mee voor reïncarnatie. Ook ik niet. Ik reik aan. Ik reik uit. Naar eigen waarheid.

Als jij weet bij hoeveel van die ''goeroes'' ik al geblokkeerd ben. Dan lach je hard met mij mee. Dan vraag ik netjes ''Mag ik een aanvulling geven op wat jij aanreikt''. Block. Dan geef ik aan dat kleine Greetje met de vlechten toch echt een crisis acteur is. Block.

Vanavond is het weer eens laat. En voordat iemand mij weer vraagt of ik ook weleens slaap. Jazeker slaap ik. Op de tijden die ik verkies. Ik ben immers mijn eigen goeroe. Net als jij. Ik bepaal mijn eigen werktijden en rusttijden.
Ik heb vanavond ruim drie uur gestuurd. Omdat ik per se die lezing van Peter Toonen wilde horen over de Maya kalender. Ik heb mij echt nog nooit in de Maya's verdiept. Ik had er ook gewoon geen tijd voor. Want voor mij was dit hele purrik circus gewoon een k*t circus de afgelopen drie jaar. Ik heb zo hard gewerkt. Dus vanavond ben ik helemaal naar Tilburg gereden. Om naar Peter te luisteren. Van mij mocht hij nog uren doorpraten. Ik kan het je aanbevelen.

Wij rookten nog een sigaartje. Mijn EliXyr. Peter en ik. Ik gaf hem nog een pakje sigaartjes mee voor de terugreis.
Het was mooi vanavond. Het was goed. Ik heb ook even kunnen bijkletsen met een goede vriend van mij. Ik weet waar hij nu staat op dit moment. Heftige case.

Boodschap voor nu.

Blijf heel dicht bij jezelf.

Zit je in een opleiding en het voelt niet goed. Stap er uit. Jammer van de centen. Maar stap er gewoon uit. Want dit is niet van jou. Die ziel die jij bent.

Laat niemand je meer kunstjes leren.

Je bent toch geen aap.

Oh ja, die Darwin onzin. Mag je ook gewoon door het toilet spoelen.

Petra Botter (20 april 2023)


Een reactie op dit bericht van Gerard J.:

Wat een sterk, motiverend en mooi verhaal, Petra. Dank je wel.

Ja, en sorry, maar iedere keer als ik naar je profielfoto kijk lig ik in een deuk.

Wat is dat toch een prachtige foto.

(Het alter ego van Petra Botter)

Een alter ego (Latijn, letterlijk andere ik) is een tweede persoonlijkheid waarmee een persoon zich onderscheidt van zijn werkelijke identiteit. Meer info ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Alter_ego

Op 27 oktober 2021 schreef Petra Botter over haar alter ego:


Zo, ik heb weer even iemand gerapporteerd.

Nu heb ik toch een prachtige profielfoto van Wilhelmina Koekoek geplaatst.

Ja, die foto is Wilhelmina Koekoek.

Mijn alter ego.

De dame die sigaartjes rookt en nu en dan een rondedansje maakt als zij weer iets heeft uitgepuzzeld. De dame die ook serieus veel onderzoek doet naar het leven en de reïncarnaties van Maria Magdalena.

Die de verhalen aan elkaar probeert te knopen die zielen haar aanreiken. De zielen van haar cliënten. De verhalen die zij mag leren begrijpen als zij een reading doet voor een cliënt.

En wat wordt mij zojuist toegestuurd. Een afbeelding van een piemel van de of andere kerel. Ik ben helemaal van de leg haha. Ik dacht dat mijn profielfoto toch wel voldoende afschrikwekkend zou zijn voor dit soort figuren.

Petra Botter schreef op haar Facebook:


Dit landde op de maan.

Als jij nog jonge kinderen hebt. Dan hoop ik dat jullie laatste Sinterklaas surprise van meer professionaliteit getuigde.
Mijn vader is heel hard aan het lachen nu. Want toen hij nog leefde. Was hij overtuigd van die mars landing. Wat gewoon Devon Island is. Hij werd echt nijdig op mij.

Ik krijg zoveel Oeh's nu.

Ja pap. Wat werd je nijdig op mij.

Nu lacht hij gewoon keihard met mij mee.

🤣 😂 🤣

Zo grappig dit...