Vertaal deze pagina naar:

Dienie Kars

Wie is zij en wat doet zij?

Laatste update 31-05-2023

Dienie Kars is na jaren van onderzoek (sinds 2001) uiteindelijk naast waarheidsvinder en blogger ook onderzoeksjournalist geworden en schrijft reeds langere tijd over vele uiteenlopende onderwerpen wat haar bezighoudt, wat zij ervaart in haar dagelijkse aardse leven en in de wereld om haar heen.


1984 - 1993

In 1984 begon Dienie met een opleiding in de psychiatrie (1984 tot 1987). Vanaf 1987 tot 1993 bekleedde zij een functie in een psychiatrisch ziekenhuis als telefoniste/receptioniste/portier van de opnameafdeling van Reinier van Arkel in 's-Hertogenbosch, wat het oudste psychiatrische ziekenhuis is in Nederland.

In de jaren 1984 tot 1993 leerde Dienie in de psychiatrie om te gaan met grote verantwoordelijkheden en vormde zij daarmee een belangrijke basis voor de rest van haar leven. Hier werd de basis gelegd om beslissingen te durven nemen en daar ook de consequenties van durven te dragen, door keuzes vooraf goed te overwegen.

Vanaf 1987 ging Dienie zich ook omscholen tot ondernemer en volgde daar diverse opleidingen voor. Dienie bleef tot november 1993 werken in de psychiatrie. Uiteindelijk heeft ze hier ruim 9 jaar in gewerkt, van 1984 tot 1993. De ervaringen en inzichten die zij toen opdeed zijn tot heden nog steeds bruikbaar in haar dagelijkse leven.


Ondernemerschap

In 1991 werd Dienie officieel ondernemer en besteedde enkele uren in de week aan de verkoop van kerstpakketten. Later werd dat uitgebreid met relatiegeschenken, reclameartikelen en sportprijzen. Door haar ondernemerschap leerde zij om eigen keuzes te durven maken en enig risico te nemen. De pionier in haar werd toen geboren. Enkele jaren later werd zij actief als schrijfster en later als waarheidsvinder, blogger, journalist en klokkenluider.

Dienie is actief schrijver geworden omdat ze zich dan kan uiten middels het geschreven woord. Op deze wijze verwerkt zij haar ervaringen, emoties en gevoelens in haar aardse leven. Dit gaat haar goed af, door haar schrijfsels regelmatig op social media te plaatsen. Dienie heeft in de afgelopen jaren daardoor veel volgers gekregen.


Ambassadrice

Dienie is inmiddels ook Ambassadrice geworden van meerdere humanitaire projecten. Ze houdt zich momenteel bezig met zeer actuele onderwerpen in de wereld, zoals de RV (herwaardering van de wereldvaluta), NESARA / GESARA, informatievoorziening in verschillende Telegram groepen en kanalen en op haar websites.

Als onderzoeksjournalist en blogger schrijft Dienie regelmatig artikelen in haar eigen digitale Waarheidskrant "De Nieuwe Media" en op haar eigen blog "Freedom for All Worldwide". De eerste woorden op haar blog luiden als volgt

 "Door het lezen van mijn blogs en artikelen ga je ontwaken en/of verder ontwaken"


Aan jou nu de keuze of je wilt gaan ontwaken of verder wilt gaan ontwaken!

Ontwaken is in het begin niet fijn, omdat je er dan achter gaat komen dat je enorm bent voorgelogen door de staat, de kerk en het onderwijs.

Waarheidskrant van Dienie ► htps://www.de-nieuwe-media.nl/

Blog van Dienie ► https://www.freedom-for-all-worldwide.com/


Wat is onderzoeksjournalistiek?

Onderzoeksjournalisten analyseren informatie en doen diepgravend onderzoek om zo de waarheid boven tafel te halen, en misstanden aan het licht te brengen. Een onderzoeksjournalist kijkt kritisch naar de feiten.

Daar is vaak een aanleiding voor, bijvoorbeeld doordat hij een tip krijgt van een klokkenluider binnen een bedrijf of overheidsinstelling. Of een onderzoeksjournalist stuit zelf op informatie die niet lijkt te kloppen en gaat daar vervolgens onderzoek naar doen.

Bron bovenstaande tekst


Tros Opgelicht

Door TROS Opgelicht is Dienie Kars in het verleden als oplichter weggezet, zonder hoor en wederhoor te doen bij haar zelf. Door het nalaten van wederhoor door Tros Opgelicht is Dienie maatschappelijk ernstig beschadigd. Dienie zal wanneer de tijd er rijp voor is Tros Opgelicht aansprakelijk stellen voor smaad en laster en zal eisen dat zij haar eigen verhaal kan doen in een eigen televisie uitzending op de televisie.

Het verleden van Dienie Kars


Wanneer je op de onderstaande button klikt kun je alles lezen over het verleden en het heden van Dienie Kars.

Ze schrijft momenteel verder aan haar boek met de titel "Go with the Flow".

Het verhaal van Dienie Kars zelf


Mijn bezinningsperiode

Sommige mensen komen in de tijd van nu (eindtijd) tot een besef van diepe bezinning. Sommige mensen raakten de afgelopen jaren hun huis kwijt omdat ze ontwaakten en oude trauma;s niet hadden verwerkt zoals Casper Zwart, Bart van Well en vele andere mensen. Mijn woning kan ik al jaren niet meer in. Ik ben zelf ook slachtoffer geworden door de ervaringen die ik op deed en de keuzes die ik daarna maakte.

Ook ik raakte alles kwijt, behalve mijzelf...


Hoe het nu voelt voor mij?

Enerzijds als een bevrijding en anderzijds nu gedwongen om te denken in oplossingen over wat vroeger vaak hele kleine bezigheden of kleinigheden waren. Wat vroeger heel gewoon was, dat is nu niet meer het geval. Geen dak meer boven je hoofd betekent: Geen eigen bed, geen eigen ................ (vul zelf maar in). Afhankelijk zijn en worden van de goedheid van anderen. Voor de één gaat dat makkelijker af als de andere blijkt wel.

Dat is zeer waarschijnlijk ook de reden dat ik nu deze blog onderhoud en een boek aan het schrijven ben. Ook ik ben tot diepe bezinning gekomen van mijn aardse leven. Ik denk nu na over dingen waar ik vroeger nooit bij stilstond. Ja, echt waar!

Ik startte in september 2015 mijn eerste pagina op Facebook op, de naam van de pagina was: "VOLK WORDT WAKKER". Daarna startte ik een groep met dezelfde naam op met bijna 9000 leden. Facebook vond dat er teveel waarheid werd gepubliceerd en verwijderde deze groep. Veel mensen betreurden dat, ik ook.

Ondertussen startte ik nog wat andere interessante groepen op. Zo werd ook een GESARA groep van mij onzichtbaar gemaakt voor de leden, zij konden de groep niet meer in. Deze groep had inmiddels ruim 5000 leden.

Nu heb ik een paar jaar geleden een nieuwe groep VOLK WORDT WAKKER opgestart om mensen te laten doen ontwaken. Deze groep heeft nu ondertussen meer dan 1200 leden en heb de tekst uitgebreid met de tekst:

"Wil jij ontwaken of verder ontwaken?


Is je antwoord een dikke JA?

Bekijk dan de onderstaande video, dan ben je redelijk goed op de hoogte!

https://www.bitchute.com/video/NFO2xvAEdqsc/


Was je antwoord een NEE?

Dan is de tijd nog niet rijp voor jou om nu al te ontwaken.

Zo werkt het Universum 🙏

Mijn "crash" in mijn leven...


In 2001 ontwaakte ik door de aanslag van 9/11. Geloof mij, ik was echt niet de enige die toen ontwaakte. Een aantal jaar geleden ben ik echt diep in het konijnenhol gedoken. Om te weten wat er speelde in de wereld. Ik hoorde de naam Bilderberg groep vallen. Dat was voor mij de sleutel om de ingang van het konijnenhol te vinden.

Daarom ben ik zo enorm gecrashed in mijn leven...

Zowel financieel als maatschappelijk...

Heb alles verloren...

Alles heeft een reden!

Zodat ik nu de bevolking kan informeren...

Het is mijn Missie hier op Aarde...

Ik heb nu tijd en energie in overvloed...

Uiteindelijk ben ik een erg Dankbaar Mens geworden...

Dat ik zover ben gekomen...

Met de inzichten en kennis die ik nu heb verkregen...

Thanks God, Thank you All 🙏

WoW

Wanneer je de Waarheid publiceert, word je vaak geblokkeerd door Facebook. Dit overkwam Agnes Janssen vandaag ook weer eens. Ze gebruikte afbeeldingen van de onderstaande website.

Bron ► https://jesus-comes.com/index.php/tag/wir-sind-die-144000/


Daardoor vond ik iets heel moois...

Ik las op de bovenstaande website de volgende tekst:

"Je zult beschikbaar zijn voor de Heer"

Yes, I am ❤️


Dit schreef ik (Dienie Kars) op 08-01-2021

Wil je reageren op deze info?

Heb je een vraag of een opmerking over deze info? Of wil je mij volgen op social media? Of dit platform ondersteunen? Of mij financieel ondersteunen in mijn Missie op Aarde? Of wil je meer weten over mij persoonlijk? Het kan en mag allemaal. Maak dan je keuze uit één van de onderstaande opties.

Dank voor het lezen van deze info en je eventuele vrije gift of donatie!

Lieve groetjes van mij,

Dienie Kars

❤️