Vertaal deze pagina naar:

 

WIE KENT AD VAN ARKEL?


En hoe is dat afgelopen? 

Goed of slecht?

Hoe belandde U in zijn web?Het is belangrijk dat U deze vragen eerst gaat beantwoorden aan Uzelf,

voordat U hier verder gaat lezen!Heeft U bepaalde tekortkomingen?

Een verlangen naar meer geld?

Heeft U te weinig liefde gehad in Uw jeugdjaren?

Oke, dit is natuurlijk al behoorlijk confronterend om te lezen...

In het echte leven is nog een graadje erger!

Door één van de bovengenoemde redenen kwam U waarschijnlijk in contact met Ad van Arkel.


Dit artikel is geschreven door Dienie Kars (ex-partner van Ad van Arkel, periode 1994-1999).

Tip: Lees ook de onderstaande blog over Ad van Arkel.Ad van Arkel zoekt steeds nieuwe slachtoffers!


Echter de (r)overheid heeft ook een web gesponnen!

Maar dan iets groter, geniepiger en met iets meer valkuilen. Of heeft U al ontdekt dat de belastingdienst een ANBI instelling is? Wanneer U hun giro accepteert U een gift overschrijft middels Uw bankrekening? Wist U dat? Een gift die aftrekbaar is van de belasting omdat het een gift betreft aan een ANBI instelling.

Gaat er nu een belletje rinkelen? U kunt giften aftrekken van de te betalen belasting. Dus U betaalt door deze 'truc' geen belasting meer. Ga eens uitzoeken welke overheidsinstanties de ANBI status hebben.

Misschien valt Ad van Arkel straks in het niet, met wat U door dit artikel allemaal te weten komt.

U kunt een deel van Uw betaalde belasting terughalen, maar dan moet U wel de juiste methode volgen.

Youri Plate is hiervan op de hoogte.

Zie ► https://youriplate.nl/


De onderstaande website maak ik ook trouwens...

Beter is om Uw giften en doanties voortaan naar de Bart van Well Foundation over te maken.

Dan helpt U kinderen die seksueel misbruikt zijn door hooggeplaatsten, het koningshuis en topambtenaren. U helpt de slachtoffers dan door hen deel te laten nemen aan therapie voor traumaverwerking.

Dat is hard nodig, want veel slachtoffers van seksueel misbruik plegen nog steeds zelfmoord.

Website ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Ad van Arkel
Ad van Arkel
 
Ad van Arkel is geboren op 04-08-1953, in Asch, vlakbij Culemborg en heeft een oudere broer (Martin) en een oudere zus (Ineke). Ad van Arkel is nu woonachtig in Woerden, aan de Leidsestraatweg 223 en heeft vier kinderen.

Ad van Arkel rijdt een nieuwe AUDI Q8 en gaat regelmatig naar Zwitserland, waar hij zich de eerste verdieping van een chalet heeft toegeëigend. In Zwitserland heeft hij zijn bezit van goud en geld ondergebracht.

Het lijkt misschien allemaal zo mooi aan de buitenkant...

Volgens getuigen is Ad van Arkel is een minne hond, parasiet, grote oplichter, leugenaar, psychopaat, oversekst, verleider, misleider, fantast en narcist volgens gedupeerden en slachtoffers van hem. Dus pas op met hem wanneer U niet sterk genoeg bent of in zijn web beland met een of ander contractje of samenwerkingsverband.

‼️  Vroeg of laat gaat U het schip in en viert Ad van Arkel feest van Uw centjes, energie en tijd ‼️


Mijn doel van dit artikel is het volgende,

dat Ad van Arkel:


Zijn contacten alsnog betaalt die voor hem hebben geklust en gewerkt;

Alle objecten, waardespullen en geld aanwezig in zijn woning (of waar dan ook) teruggeeft aan de rechtmatige eigenaars of een regeling met hen treft waarmee de gedupeerden instemmen;

Zijn excuses aanbiedt aan de slachtoffers voor zijn gedrag;

In therapie of in behandeling gaat.

Wanneer Ad van Arkel hier geen gehoor aan geeft zal hij het karma ontvangen wat hieruit voortvloeit. Dit is de tweede waarschuwing die ik af geef aan Ad van Arkel. De derde keer is scheepsrecht, dat spreekwoord ken je denk ik wel he Ad.


Van mij heb je niets te vrezen hoor Ad, ik ben klaar met jou. Ik zal je niets aandoen. Echter schrijf ik wel wat mij en andere mensen is overkomen in contact met jou. Ik ben een schrijver geworden, omdat dit mijn manier is van verwerken en andere mensen te informeren over ons aardse leven, want we zijn behoorlijk voorgelogen. Jij kan ook behoorlijk goed liegen Ad of de Waarheid verdraaien. Dat doen ze in de media ook. Onze geschiedenis is vervalst. De bevolking is bewust arm en vooral dom gehouden!

Maar Ad, sommige mensen zijn echt boos op jou Ad, heel erg boos!

Los het met ze op of zeg of schrijf ze hoe je het op wil lossen...

Voordat er een derde waarschuwing gaat komen...

Maar die komt dan niet van mij, die krijg je van het Universum, jouw karma komt dan op jouw pad.

Maar ik kan me nog goed herinneren dat je ooit eens zei, dat mensen middels jou zich proberen te verrijken en dat ze dan in hun eigen valkuil lopen van hebzucht. Is dat ook een stukje karma van henzelf wat ze dan meemaken door in contact te treden met jou? Het zou zomaar kunnen. Hoe het Universum werkt heb ik reeds ondervonden.

Ja, ik ben al een paar stappen verder daarin, ook door mijn contact met jou Ad. Bij deze zal ik jou, Ad van Arkel, ondanks alles wat er gebeurd is Ad vergeven voor zijn buitensporige en agressieve gedrag in de tijd dat ik een relatie had met Ad. Want alles heeft een reden waarom je iets wel of niet doet.

De vraag blijft echter: "Hoe kan iemand zo worden als Ad van Arkel is geworden?"

Hoe kan Ad zijn geweten uitschakelen? Ik heb er uiteindelijk wel heel veel door geleerd, vooral ook om eens bij mijzelf naar binnen te kijken, hoe het allemaal zover heeft kunnen komen waardoor ik in zijn web belandde. Waarom werd ik aangetrokken door hem? Waarom en waardoor belandde ik in zijn web?

Het blijkt achteraf dat ik de codependent ben geweest in mijn relatie met Ad. Daar ben ik pas later achtergekomen toen ik onderzoek ben gaan doen. Uiteindelijk ben ik op een geschikt moment uit het web van Ad ontsnapt en kon ik beginnen aan mijn verwerkingsproces.

Wanneer je een relatie met een narcist of psychopaat beëndigd is dat niet vreemd voor diegenen die dit reeds hebben meegemaakt. Ondanks alles, bedank ik bij deze Ad voor mijn aardse lessen.

Want je kunt pas het Licht zien als er eerst Duister is...


Dit artikel wijzigt zich regelmatig daar ik nog aan het schrijven ben over Ad van Arkel.

Hoe lang laat de bevolking en U zich nog naaien door een stel satanisten, pedofielen en psychopaten in Den Haag?

Is dat een verslaving ofzo? Waarom doet men dat? Waar bent U bang voor?

Voor de Waarheid? Ja, hooggeplaatsten doen mee aan satanische rituelen, waardoor ze chantabel gemaakt kunnen worden. Daarom is de wereld zoals die is en zijn er tot heden babies en kinderen seksueel misbruikt.Dat wat Ad van Arkel doet is maar een schijntje vergeleken met wat Rutte en zijn handlangers op hun kerfstok hebben (Roof, Genocide en MH17)Veel mensen zijn gehersenspoeld door de omgekochte media, het is echt zo!


Maak Uw eigen keuzes en durf in de Waarheid te gaan leven...


Durf hardop te zeggen en te schrijven wat U denkt...

Dat doe ik ook...

Ook over Ad van Arkel en Mark Rutte...

Beiden zijn psychopaten, zij gaan beiden over lijken als het hen uitkomt...

VOLK WORD WAKKER!
‼️ Zal binnenkort de info die er niet toe doet in dit artikel verwijderen. Ik heb deze info er expres bijgezet, zodat ook deze info, die geconnected is, waarom de wereld nu zo is, gelezen kan worden. En zal ook nieuwe info over Ad van Arkel toevoegen wat ik krijg aangeleverd door derden of wat in mijn herinneringen over Ad van Arkel naar boven komt. Dus af en toe herlezen is een aanrader voor de betrokkenen‼️


En ja, ook voor mij (Dienie Kars) blijft het nog steeds zwaar om naar de tijd terug te keren met Ad. Heb na mijn breuk wel contact gehouden met Ad, omdat ik voelde dat het nog niet af was. Echter heeft hij mij een paar jaar geleden geblokkeerd op whatsapp omdat ik hem teveel confronteerde met zichzelf.

Ad is ook slachtoffer van de satanische wereld waarin we leven. Het lijkt wel of een andere entiteit zijn brein heeft overgenomen na zijn wielren-ongeval. Zijn moeder zei dat ook weleens dat hij zo veranderd was na dit ongeluk. Ik weet dat dit mogelijk is, dus houdt dit allen even in Uw achterhoofd.

PS. Neemt U mij niet kwalijk voor mijn eventuele schrijf- en taalfouten of andere zaken die ik erbij haal. Waarom ik dat laatste doe? Alles is geconnected met elkaar, ons leven is veel complexer. Wij zijn Goddelijke wezens met Gedachtekracht en zijn de Creators van ons eigen aardse bestaan!

Het addergebroed op aarde weet dit en wil de wereldbevolking daarom grotendeels uitroeien en transhumaniseren. Dit gebeurt door middel van C0VID vaccinaties, chemtrails, nanofijnstof en 5G.

Het WEF (World Economic Forum) voert momenteel de depopulatie en transhumanisme agenda uit.

Geschreven door Dienie Kars (ex-partner Ad van Arkel).

Gedupeerde zakenrelaties van Ad van Arkel

Jan de Groot (voormalige accountant) zei eens dat Ad van Arkel zelfs de dood van iemand op z'n geweten heeft die zelfmoord pleegde (eind 1998/begin 1999). Dit was een zakelijk contact (kerstpakkettenleverancier), die hij niet wilde betalen. Kort daarna nam Sieb de Graaf zijn zaak over in. Sieb ging naderhand failliet, omdat Ad van Arkel zijn grootste klanten meenam. Sieb de Graaf is hier nog steeds een gedupeerde van, hij is nog steeds aan het afbetalen.

Het is Ad niet vreemd kunst te verkopen wat niet van hem is of betaald is door hem.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Durf de waarheid te zeggen beste mensen, ik (Dienie Kars) heb er een begin mee gemaakt. Wees niet bang beste mensen, de waarheid blijft altijd hetzelfde. Het is nu aan de andere slachtoffers en gedupeerden van Ad van Arkel om hun verhaal te doen. Zodat er geen nieuwe gedupeerden en getraumatiseerde exen komen.

Willy Nollen (ex-partner van Ad van Arkel)

De laatste ex-partner (Willy Nollen) van Ad van Arkel zit nog steeds in een groot verwerkingsproces verwikkeld. Ze is psychisch en lichamelijk enorm gecrashed in haar leven na haar breuk met Ad van Arkel.

Na het stuk lopen van de relatie met Ad van Arkel voelt Willy Nollen zich na de breuk ook slachtoffer van Ad van Arkel en is nu behoorlijk getraumatiseerd na haar nare ervaringen met hem. Haar relatie met Ad van Arkel (vanaf 2001) is op een zeer vervelende manier stukgelopen in augustus 2019, na een relatie van 18 jaar.

Willy durft zich nu hierover te uiten, maar is langere tijd huiverig geweest voor represailles van Ad van Arkel.

Ik wens je vanaf mijn platform veel Kracht, Liefde en Sterkte toe om dit snel achter je te laten Willy, zodat de zon voor jou ook weer snel gaat schijnen en er een grote glimlach op je mooie gezicht verschijnt.

Die tijd gaat komen Willy, bereid je er maar alvast op voor...

Na regen komt Zonneschijn, altijd!


Willy Nollen (ex-partner van Ad van Arkel)
Willy Nollen (ex-partner van Ad van Arkel)

Sieb de Graaf

Sieb de Graaf klaagde na een zakelijk geschil Ad van Arkel aan.

Vervolgens bedreigde Ad zijn hoogzwangere vrouw.

‼️ Slachtoffers, zakenrelaties en/of getuigen van Ad van Arkel kunnen zich melden middels het contactformulier of middels e-mail ‼️

Uiteraard mogen ook alle exen, familie, kinderen en zakenrelaties reageren van Ad van Arkel. En Ad van Arkel zelf, zodat we ook aan wederhoor kunnen doen en de andere kant van het verhaal kunnen lezen en beoordelen.

De contactgegevens vindt U geheel onderaan van dit artikel.

Maak voor nu en in de toekomst goede keuzes!


Dit geldt eigenlijk voor iedereen die dit nu leest.

Voor velen is het contact met Ad op een drama en/of een hele slechte droom uitgelopen.

Heb een Telegram groep over Ad van Arkel aangemaakt wanneer U in contact wilt treden met mij.

De link kunt U opvragen middels mijn contactformulier.

Wanneer U contact heeft gehad met Ad kan dit achteraf wellicht een goede levensles zijn geweest met een trigger (boodschap) voor Uzelf. Dit is niet fijn om te lezen, maar U mag dan allen even naar binnen kijken bij Uzelf en ook onderzoek gaan doen. De wereld waarin we leven is namelijk nog veel corrupter en leugenachtiger dan Ad van Arkel. En weet dat alles met elkaar is verbonden, yin en yang. Connect de dots.

Vanaf 2001 doe ik al onderzoek naar de Waarheid van ons bestaan. De aanslag 9/11 in New York is een grote leugen, vooraf werden er explosieven aangebracht, waardoor 3 torens in een vrije val beweging naar beneden zijn gestort. Zo is ook het hele corona gebeuren een grote hoax. Ja, we worden ziek, maar dan door straling in combinatie met nanofijnstof, slechte lucht (chemtrails en zogenaamd saharastof wat magnetisch is, doe de proef met een magneet) en de C0VID prikjes.

De corona agenda is een manier (tool) van de illuminati (vrijmetselaars, oude nazi's, deep state, cabal) om totale controle te krijgen over de wereldbevolking door middel van de QR code en de wereldbevolking te reduceren naar max. 500 miljoen aardbewoners (zie tekst granieten stenen Georgia Guidstones).

De onderstaande website is ook een website van mij, ik ben schrijver geworden, omdat ik alles van mij af wil schrijven en de bevolking wil informeren over de wereld waarin we leven. Sterkte en succes met Uw ontwakingsproces. Ontwaken is niet fijn, maar daarna bent U blij dat U eindelijk weet wat er speelt, waar U soms of altijd al over twijfelde.

Het WEF koopt mensen om zoals Rutte, Kaag en Maxima om de schijnwereld (matrix) te resetten en de wereldbevolking te reduceren door middel van de QR code. Het is helaas echt zo, zie de testpilot ► https://ktdi.org/

Mijn website ► https://www.de-nieuwe-media.nl/

Een paar jaar geleden heb ik (Dienie Kars) Ad van Arkel erop gewezen schoon schip te maken met zichzelf en diegenen die hij heeft benadeeld. Schijnbaar heeft hij dit nog steeds niet gedaan. Door nu dit aritkel te schrijven komt bij mij ook alles weer naar boven. Ik heb er ruim 2 jaar over gedaan om los te komen van Ad van Arkel. Het was een zware tijd voor mij. Heb veel gehuild en wilde toen even geen relatie meer met een man.

Ik (Dienie Kars) ga nu alles in het Licht zetten der Waarheid, zoals die is.

Omdat het moet voor zijn andere slachtoffers en benadeelden.

En om inzicht te krijgen in onszelf en de satanische wereld waarin we leven.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel


Voor Ad persoonlijk:

"Ik heb je de kans geboden Ad, om met een eerlijk en zuiver hart verder te kunnen gaan.

Het is nu aan jou Ad hoe jij dit gaat oppakken voor jezelf en je kinderen.

Heb begrepen dat het met je kinderen niet goed gaat.

Met jouzelf gaat het al jaren niet goed.

Ook met je kinderen niet, ze zijn het kind van de rekening.

Ga hulp zoeken, ook voor je kinderen, Succes!

Dienie (jouw ex-partner van 1994-1999)"

KARMA volgt altijd, negatief of positief, linksom of rechtsom, goedschiks of kwaadschiks!

 Mijn voorgeschiedenis met Ad


Van begin 1994 tot begin 1999 heb ik (Dienie Kars) een persoonlijke en zakelijke relatie gehad met Ad van Arkel. Ik werd verliefd op hem en gaf hem veel geld in bewaring. Pas nadat ik in het web van Ad van Arkel zat verstrengeld kwam ik erachter met wie ik werkelijk van doen had. Een man met vele gezichten, agressief gedrag en truukjes. Je zou de firma van Ad de firma van list en bedrog kunnen noemen met wurgcontracten.

In de tijd dat ik met Ad van Arkel samen was hebben we ook EK Oranje T-shirts geleverd aan Nol Hendriks van voetbalclub RODA JC, met verschillende prints van de hoofden van het Nederlands Oranje elftal erop afgebeeld. Dit was meen ik in 1996. Hier werd toen behoorlijk wat geld mee verdiend, dat weet ik nog wel.

Heb ooit met een rubberen hamer op de autodeur van Ad geslagen, omdat ik zo boos was dat hij mij voorloog. Had eigenlijk plannen om het huiskamerraam van zijn ex Jolanda in te slaan. Heb dat toen niet gedaan in verband met hun kinderen. Ad sprong toen een meter de lucht in, zo schrok hij van mijn actie, had mij daar niet verwacht en dat ik dat zou doen.

Heb in die tijd mijn oerkrachten leren kennen. Als ik daar nog aan terugdenk, pfffffffffffffff, de stoom vloog volgens mij uit mijn oren. Ben toen vastgepakt door twee mannen, ik had anders zijn hele tent verbouwd. Had de stoelen van een tafel reeds naar zijn hoofd gesmten en alles was op tafel stond, Heb toen ook de tafel omver gekiept. Oef, wat was ik toen boos op Ad van Arkel dat hij mij voorloog.

Vanaf 1995 wilde ik onze relatie al verbreken, maar dat ging niet. Ik heb gewacht op het moment dat ik het er levend en goed vanaf zou brengen en dat ik het zou gaan overleven in mijn hoofd. Het geestelijk loskomen van een narcist is niet makkelijk en hij dreigde met van alles en nog wat wanneer ik hem in de steek zou laten en onze relatie zou beëndigen. In maart 1999 heb ik uiteindelijk onze relatie kunnen beëndigen toen hij 's avonds terugkwam van ene Marian uit Geldermalsen, waar hij na mij een relatie mee is gestart. Zeer waarschijnlijk had hij al liggen 'rommelen' met haar toen wij nog samen waren.

Even nu eerst wat uitleg omdat het belangrijk is. Wanneer je in een relatie te maken krijgt met een narcist ben je zelf vaak de codependent. Heb hier inmiddels veel onderzoek naar gedaan en informatie over gelezen. Na mijn relatie met Ad van Arkel kreeg ik nog meer narcisten op mijn pad. Heb er uiteindelijk veel van geleerd en ben mijzelf ook eens onder de loep gaan nemen.

https://www.counsellingcenterchanges.nl/watisderelatietussencodependentsennarcisten/

Mijn leven lang was ik al op zoek naar echte liefde. In mijn jeugd heb ik dat erg gemist van mijn eigen moeder. Mijn moeder heeft ook veel narcistische trekjes en duidelijk last van meelifters (negatieve entiteiten/archonten).

Ad van Arkel heeft mijn hart verwarmd, gaf mij bepaalde inzichten en zelfvertrouwen en heeft mij ook zeker wel geholpen in het verleden. Dus dank-je-wel Ad, wanneer je dit leest over jezelf. Dat heb je goed gedaan en ben ik je daar nog steeds erg dankbaar voor, Chapeau voor jezelf. Tevens beschik je over een meesterlijk brein, echter werden veel nietsvermoedende mensen, die volgens jou op geld en meer rijkdom belust waren, daarvan de dupe.

Die mensen, die hiervan de dupe werden, staan nu op en willen graag in contact komen met andere slachtoffers, om te kijken wie jij nu nog meer hebt gedupeerd met je sinistere plannen, contracten en afspraken. Het zou zomaar eens kunnen dat er een uitzending komt over jou Ad, bij het programma OPGELICHT.

Ad van Arkel heeft in het verleden, toen ik een relatie met hem had, weleens met een gebalde vuist voor mij gestaan, met zijn andere hand stevig bij mijn kleding en keel vastgepakt en mij tegen de muur aangedrukt. Hier heb ik getuigen van. Dit deed Ad nadat ik hem de waarheid zei. Bij Ad sloegen toen even zijn stoppen door.

Maar goed, ieder mens heeft z'n goede en slechte kanten. Dat geldt voor Ad van Arkel en ook voor mij (Dienie Kars) uiteraard. Mijn verleden heb ik in grote lijnen reeds opgeschreven, het gedeelte over mijn relaties en mijn leven met Ad van Arkel ga ik nog nader uitschrijven, wanneer de tijd er rijp voor is.

Zie ► https://www.dieniekars.nl/mijn-verleden/


Ad van Arkel lijkt zo lief, liefdevol, zorgzaam en een goed persoon te zijn?

Het is een wolf in schaapskledij!

Het is allemaal de buitenkant wat U waarneemt...


Er zijn narcisten die gedurende zeer lange tijd liefdevol, zorgzaam en goede personen lijken te zijn, terwijl de werkelijkheid afschrikwekkend is. Er zijn zelfs narcisten die dit gedrag tot een ware kunst verheven hebben. Het is verbluffend en verbazend om te ontdekken hoe goed narcisten hun liefdevolle, gulle, koesterende en zorgzame gedrag kunnen veinzen. Het is een uitgekookt stukje toneel waar menig narcist een Oscar voor zou moeten ontvangen, het zit namelijk zo goed in elkaar.

Iedere narcist gebruikt een manipulerende werkwijze om nieuwe prooien en slachtoffers te vangen, nadat ze een methode gebruiken om te ontdekken of je een geschikte prooi voor ze bent.

Meer info ► https://hspendenarcist.nl/kan-een-narcist-van-iemand-houden/


De kinderen van Ad van Arkel

Ad kreeg vier mooie en gezonde kinderen met Jolanda van den Berg: Enny, Iris, Rein en Vera.

Na een voorval met Ad en zijn ex-partner (Jolanda) in 1995 heb ik geprobeerd mij niet langer te binden aan zijn kinderen, omdat ik wist dat ik mijn relatie met hem wilde beëindigen. Heb dat in 1995 en 1996 geprobeerd, wat mij niet lukte, (is vaak een probleem wanneer er een narcist in het spel is).

Toen we weer bij elkaar kwamen heb ik besloten het juiste moment af te wachten, heb ik ook gedaan. Dit was voor zijn kinderen en mij een erg moeilijke en zware tijd. Heb geprobeerd het naderhand uit te leggen aan zijn kinderen toen ze volwassen waren. Dat was een paar jaar geleden, maar dat is niet echt gelukt. Ik begrijp dat zijn kinderen op een bepaalde manier over mij denken, ook zijn ex-partner Jolanda van den Berg. Ik neem het hen niet kwalijk, omdat ze maar een kant van het ware verhaal hebben gehoord.

Van Jolanda krijg ik de schuld hoe haar kinderen in mijn woning sliepen. Ad zorgde daar zelf voor en liet zelf zijn kinderen in erbarmelijke omstandigheden slapen. Ik had er toen al bewust afstand van gedaan, omdat ik dat geestelijk niet trok. Het liefste had ik zijn kinderen als mijn eigen kinderen beschouwd, maar dan kwam ik nooit meer van deze psychoplaat af. Ik vraag hierbij jullie mij hierin te vergeven Jolanda, Enny, Iris, Rein en Vera.

De vier kinderen van Ad van Arkel
De vier kinderen van Ad van Arkel

Na een relatie met een narcist heb je vaak psychologische hulp nodig, zo ook Willy Nollen!


Omdat een narcist naast de trauma's behoorlijk veel gevoelens van onmacht, woede, verdriet, pijn en frustraties achterlaat na het verbreken van de relatie Bij Willy is dat ook het geval. Wanneer Willy en anderen die zich hierin herkennen mogen de onderstaande websites eens goed bestudeerd worden. Zodat de trauma's en de daarbij behorende gevoelens geheeld, verwerkt, vergeven en losgelaten kunnen worden.

Weet en besef dat er na Ad van Arkel ook een leven is.

Vaak kom je er zelf veel sterker uit, nadat je alles hebt verwerkt.

https://www.counsellingcenterchanges.nl/watisderelatietussencodependentsennarcisten/

https://keytohealth.nl/bewustwording/de-invloed-van-entiteiten/


Wat is codependentie?


Diegene die in contact treedt met een narcist is vaak een codependent.

Wanneer je last hebt van codependent gedrag heb je geen gezonde relatie met jezelf.

Je hebt weinig zelfliefde, stelt moeilijk grenzen en je hebt de neiging om andermans behoeften te verkiezen boven jouw eigen wensen en behoeften. Dit is ongezond, een teken van lage eigenwaarde maar ook een teken van onderliggende onopgeloste pijn uit je jeugd of eerder uit je leven.

Entiteiten voeden zich aan je emoties, of aan oude pijnstukken in jou, dat is hun energiebron. Indien je te maken hebt gehad met trauma in je jeugd bijvoorbeeld, heb je daardoor gaten en onbalans gekregen in je wortelchakra, waar donkere energieën aan kunnen blijven hangen.

De nasleep van trauma gaat vaak gepaard met emoties van angst, stress, boosheid, wrok, zelfmedelijden, slachtofferschap, verdriet en pijn. Dit zijn zware emoties waar entiteiten op aan kunnen haken. En entiteiten zorgen ervoor dat deze emoties en dit gedrag getriggerd blijven, zodat jij kan zien wat nog geheeld mag worden.

Daarom is het heel belangrijk dat je jouw eigen trauma's en triggers heelt. Het is natuurlijk heel makkelijk om jouw pijnen te projecteren op anderen, maar je maakt je leven lichter op fysiek, mentaal en energetisch vlak als je aan schaduwwerk en traumaverwerking doet.


Er zijn vele benadeelden van Ad van Arkel. Ze zijn op hun pad stuk gelopen en/of getraumatiseerd, door hun eigen naïviteit en door Ad de mogelijkheid te geven hen te gebruiken en/of te duperen.

Ja beste mensen, laat dit ook een wijze les zijn voor jullie zelf, want U was namelijk ZELF diegene die in zee ging met Ad van Arkel, toch? Of zie ik dat verkeerd? Want U wilde toch immers graag dat ene wat Ad aan U voorspiegelde en U al langer over droomde?

Hierbij wil ik de handelswijze van Ad van Arkel absoluut niet goed praten of goedkeuren.

Maar wanneer ik dit onjuist interpreteer mag U mij dit schrijven!

Of bent U echt een gedupeerde van Ad van Arkel en bent U door derden hierin betrokken geraakt?

Want dat kan natuurlijk ook, ik hoor het wel.

Vele namen zullen de revue gaan passeren, allemaal benadeelden van Ad van Arkel.

Boodschap voor iedereen die dit leest:


"Only the Truth will set you Free"


Durf voor de Waarheid uit te komen zoals die werkelijk is.

En durf iemand ook voor zijn fouten te vergeven.

En hem of haar te bedanken voor de wijze levensles!

Want alles heeft een oorzaak of een reden waarom jou iets overkomt.

Voor mij geldt dat zeker, ik heb er veel van geleerd, ook over mijzelf.

- Wordt vervolgd -Bye for Now ❤️

Dienie Kars (ex-partner van Ad van Arkel)

(Waarheidsvinder en Blogger)

Ondertussen wordt NESARA / GESARA stap voor stap uitgerold in de hele wereld.

En wordt de wereldvaluta opnieuw gewaardeerd door de RV.

Er komt een enorme banken- en beurzencrash aan die zijn weerga niet kent.

Houd moed en blijf sterk, het komt goed!

https://www.freelifeworld.info/nesara-gesara/