Vertaal deze pagina naar:

OVER KIM GOGUEN


Wie is Kimberly Ann Goguen?

Kimberly Ann Goguen
Kimberly Ann Goguen
Kim Goguen gaat een einde maken aan de menselijke slavernij, die al meer dan zestienduizend jaar op onze planeet bestaat!

Dit heeft Kim Goguen echter veel vijanden en weinig vrienden opgeleverd!

Maar dat gaat zeker veranderen als de mensheid eindelijk echt wakker begint te worden met de feiten over hoe, wanneer, waarom en door wie menselijke slavernij werd opgelegd aan onze planeet. 

KIM GOGUEN - HET VOLLEDIGE SITUATIERAPPORT VAN 27 DECEMBER 2023

Kimberly Ann Goguen draagt vele hoeden!

Haar rol is onbekend bij de meerderheid van de mensen over de hele wereld. Ze is echter zeer bekend bij leden van de Deep State. Een van de redenen hiervoor is dat ze hun kwaadaardige voorganger, Marduke, meer dan tien jaar geleden verving. Haar voorganger was de leider van de cabal, niet de leider van het volk, in het minst de verbeelding. Maar in werkelijkheid was hij ook niet hun leider. Ook zij waren zijn slaven, maar zo zagen ze het niet. In feite zien velen het nog steeds niet zo.

Kim is de eerste persoon die deze stoel bekleedt en die een einde wil maken aan de menselijke slavernij die al meer dan zestienduizend jaar op onze planeet bestaat, niet bestendigen/niet laten voortduren. Kim heeft grote opschudding veroorzaakt op alle niveaus van de zogenaamde elites, en ze hebben er alles aan gedaan om haar neer te halen en de controle over het Alpha Quantum Mapping System (QMS) terug te krijgen.

De Alpha QMS bevat alle bovengrondse activa, ondergrondse activa en menselijke activa op planeet Aarde, en een hele reeks andere dingen. Elk bezit wordt in kaart gebracht op basis van zijn oorsprong.

Mensen werden beschouwd als aanwinsten voor de cabal

Eigenlijk beschouwen ze mensen als 'levend' vee en worden we letterlijk verhandeld (onze geboorteakten) op de beurs. Ze beschouwen ons als voedsel en begeren onze levenskrachtenergie die zeer wordt gewaardeerd door wezens die niet in staat zijn (of denken dat ze in staat zijn) om zelf levenskrachtenergie te produceren omdat ze zijn afgesneden van de zielenmatrix.

Bron: https://justempowerme.com/who-is-kimberly-ann-goguen-aka-kim-possible/

Kim Goguen draagt veel hoeden, de hoeden die ze draagt ​​en de rollen die ze vervult, staan ​​hieronder vermeld. Dit is bijgewerkt op basis van een interview dat ze gaf door Chris Rice op 4/4/2022.

  1. Commando Universele Beschermingseenheid (Grondcommando);
  2. Ambassadeur op aarde voor de Universele Raad voor deze versie van de Mensheid;
  3. Menselijke ambassadeur bij de Earth Council, opgericht in 2021, (die is voor alle aardrassen, menselijk en niet-menselijk);Controller van het Alpha Quantum System - waarvan haar DNA een noodzakelijk onderdeel is. Opmerking: er was een duellerend duister systeem op deze planeet genaamd het Omega-systeem (geassocieerd met Starlink en Elon Musk) dat nu verdwenen is;
  4. Voogd (Wat is een Voogd?);
  5. Controller van Global Intelligence Agency (GIA), heeft de hoogste veiligheidsmachtiging op de planeet aarde;
  6. Vertegenwoordiger van de mensheid voor de uitbetaling van planetaire activa, trustee, Manna World Holding Trust. Opmerking: Nadat de overeenkomsten met de elites afliepen, omdat de activa/trust vernoemd waren naar de elites en hun bedrijven, hernoemde Kim en registreerde ze zich als Manna World Holding Trust. Sinds 2019, toen het herstelplan werd goedgekeurd, begon ze accounts naar behoefte te hernoemen. Het ene is bijvoorbeeld het Milieufonds, met daaronder aparte rekeningen voor nieuwe brandstoffen.
  7. Van de oorspronkelijke Rus-bloedlijn of -stam, de wortel van alle echte Europeanen en een van de vijf oorspronkelijke menselijke stammen. Deze stam wordt ook wel de Witte Zon genoemd. Ze gebruikten het hogere astrale en hadden daar relaties. Hun tegenpool zou de Zwarte Zon zijn, die toegang had tot het lagere astrale.
  8. Interim staatshoofd;
  9. Oprichter van Levenskracht;
  10. Oprichter van United Network News.

HET IS ALLEMAAL AAN ONS MENSEN/WEZENS OM ONZE VRIJHEID TE HERSTELLEN!

Kim Goguen is de ENIGE op onze planeet die toegang heeft tot het ECHTE geld in de "Global Repositary", de TREASURY, een ENORM FONDS dat niet kan worden misbruikt of gehackt, aangezien Kim al vele manieren heeft gecreëerd om een NIEUWE AARDE TE BEGINNEN. DAT FONDS is bedoeld om alle "We The People" te helpen de planeet te herstellen van miljoenen jaren slavernij.

We zijn duizenden jaren gevangen gehouden in een AI matrix, waarin slavernij en lijden geprogrammeerd werden. Uiteindelijk was de oorspronkelijke balans tussen licht en donker totaal zoek. Het balans systeem is misbruikt en het donkere kreeg de overhand.

Nu is het kantelpunt!

De Dark programma's zijn uitgewist. Dit wordt nu nog steeds verder ontmanteld. Heel bijzondere periode waar we inzitten. We gaan nu naar een periode van Licht waar het donker geen plek meer krijgt. 

Voor 1000 jaar en hopelijk nog veel langer...

(Bron CARE, Kim Goguen from the office of the Guardian of Earth)

Over het ontstaan van de Trust

Hopelijk komt er hiermee ook meer transparantie, want voorheen was er onvoldoende ruimte om in alle openheid vragen kunnen stellen over het ontstaan van de Trust en de rol van de trustee.

Klik op de onderstaande website voor meer info over Kim Goguen.

https://www.ellaster.nl/category/intel/kimgoguen/

Waarheid vibreert op een specifieke frequentie,

je hoort het niet alleen je voelt het ook...

Mijn boodschap:

Af en toe plaats ik updates van een vriendin van mij, (Gretha Balsters), die de video's van Kim Goguen samenvat. Dit is te lezen in de onderstaande link (klik op de rode button).

De nieuwste update staat helemaal onderaan, dus even scrollen naar beneden als je dat wilt gaan lezen. Ik kan je nu al verklappen dat het héél interessant is de updates over Kim Goguen.

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

MIJN NIEUWSTE BLOGS