Vertaal deze pagina naar:

Wie heeft zich nog meer laten inenten toen je 22 weken zwanger was van je kleine Wondertje?

04-02-2021

Heb in 2019 een paar zwangere dames gewaarschuwd, echter werd er niet naar mij geluisterd.

Voorts word je dan als knettergek bestempeld of ze halen gewoon hun schouders op.

Wie niet horen wil zal dan gaan voelen.

Wat staat er in de Bijbel over de valse leraren, valse herders en valse profeten?

Menigeen is reeds in de duivelse plannen van de duivel getrapt.

Hieronder een reactie van iemand op de website www.weesdeweerstand.nlWAARSCHUWING

Degenen die zich het beste aan de voorgeschreven maatregelen houden, 1,5 meter afstand, niet knuffelt, geen handen schud, mondkapjes dragen, 'de handen kapotwassen' volgens het advies van Mark; Oftewel alles continu desinfecteren...

Triggeren hun immuunsysteem steeds minder en verzwakken daarmee hun immuunsysteem in een steeds verder omlaag cirkelende spiraal. Krijgen dus een steeds zwakker immuunsysteem !!

Gelukkig bezitten nog veel mensen gezond verstand en een logisch denkvermogen ❤️

Tja, en de rest (de schaapjes) volgt kritiekloos de (r)overheid en de NOS (de valse herders, leraren en profeten).


MENGELE PRAKTIJKEN

MOMENTEEL ZIJN ER MENGELE PRAKTIJKEN GAANDE IN NEDERLAND EN ZULLEN DE EERSTE CONCENTRATIEKAMPEN GAAN HERRIJZEN.

IN GRONINGEN STAAT REEDS HET EERSTE CONCENTRATIEKAMP.

IK WENS U ALLEN HEEL VEEL WIJSHEID EN KRACHT TOE OM DE TIJD DIE KOMEN GAAT TE OVERLEVEN !!

GOD BLESS ❤️DONALD TRUMP

Niks is wat het lijkt want dat hij nog sterker terug komt is wel zeker nu je ziet hoe Biden er een puinhoop van maakt met zijn extreme linkse partij en de Great Reset van Biden, George Soros en Klaus Schwab.

Hij vertrok op 20 januari 2021 vanuit Washington D.C. naar zijn resort Mar-a-Lago nadat hij had beloofd "nooit op te geven" in het gevecht om een nieuwe termijn als president.

Maar sinds het moment dat Joe Biden het Witte Huis betrad, heeft Trump geen toespraak meer gehouden, geen interview meer gegeven en ook niet een voor hem kenmerkend filmpje verspreid waarin hij indringend in de camera kijkt.

Toch we moeten onszelf niet voor de gek houden. Trump is er nog steeds.

Hij wacht af, hij maakt plannen, hij is aan het rekenen en aan het bouwen. Hij begint misschien een nieuwe politieke partij. En misschien doet hij zelfs opnieuw een gooi naar het presidentschap.

Over een jaar, over een maand of misschien al morgen zal Trump terugslaan en daarmee Democraten, onafhankelijken en vele Republikeinen de stuipen op het lijf jagen.

Om dat te doen, heeft hij zeven sterke wapens in handen. Van mediaplatforms en politieke comités tot overheidsvoorzieningen. Daarmee kan de voormalige president een politieke comeback maken.

1. Save America PAC


Terwijl Trump bleef ontkennen de verkiezingen te hebben verloren richtte hij op 9 november 2020 al een nieuw politiek comité (PAC) op, waarmee hij impliciet erkende dat een tweede termijn in het Witte Huis er niet meer in zat.

Trump noemde het comité Save America. Dat is een bijzondere naam aangezien hij tijdens de verkiezingscampagne de slogan 'Keep America Great' gebruikte. Daarmee stelde hij dat hij de Amerikanen al had gered van Democraten, socialisten, antifascisten en andere "vijanden van het volk."

Hoe dan ook, Save America is een comité dat de voormalig president kan gebruiken om geld uit te geven aan veel zaken die hem in de aandacht kunnen houden.

"Het Save America PAC van Trump wordt waarschijnlijk een schoolvoorbeeld van een ondoorzichtig politiek fonds", zegt directeur Meredith McGehee van de stichting Issue One, die de rol van geld in de politiek wil terugdringen. "Trump kan het geld dat hij ophaalt met zijn PAC gebruiken om gelijkgestemde kandidaten te steunen, maar ook om reizen, diners, hotelovernachtingen en juridische kosten mee te betalen. En zelfs voor vrijetijdsbestedingen als golfen."

Save America eindigde het jaar 2020 met 31,2 miljoen dollar in kas, terwijl het nog geen twee maanden daarvoor met niks was begonnen.

Dus wat gaat er gebeuren?


Het is waarschijnlijk dat Trump met het fonds politiek rally's gaat organiseren op hem goedgezinde plekken waar hij zich hartstochtelijk kan laten toejuichen door zijn fans. Save America is uitermate geschikt om dergelijke evenementen te financieren.

2. Het kantoor van de voormalig president: Witte Huisje spelen


Op 25 januari 2021 kondigde Trump aan dat hij het "kantoor van de voormalige president" formeel heeft geopend.

Dat is gevestigd in zijn op de Atlantische Oceaan uitkijkende privéclub Mar-a-Lago in Palm Beach, Florida waar hij ook woont. De belastingbetalers financieren zijn kantoor voor een belangrijk deel.

Oud-presidenten hebben recht op dergelijke kantoren. Barack Obama werkt vanuit Washington, George W. Bush heeft zich in Dallas gevestigd en Bill Clinton in New York.

Maar Trump geeft er een heel andere invulling aan.

Door zijn kantoor te vestigen in het 'Winter White House', zoals Mar-a-Lago tijdens zijn regeerperiode ook wel werd genoemd, maakt hij er een soort verlenging van zijn presidentschap van.

Hij heeft een officiële staf aangesteld en de geheime dienst beschermt hem.


In een verklaring stelde het nieuwe kantoor van Trump vorige week dat het verantwoordelijk zal zijn voor "de correspondentie van Trump, zijn publieke verklaringen en optredens, officiële activiteiten in het belang van de Verenigde Staten en het uitvoeren van de agenda van de regering-Trump door middel van belangenbehartiging en publiek activisme."

3. 'Patriot Party' als resultaat van een scheiding tussen Trump en de Republikeinen?


Trump supporters


Miljoenen aanhangers van Donald Trump zullen hem waarschijnlijk volgen als hij een nieuwe politieke partij opricht.

Vanuit zijn nieuwe kantoor flirt Trump met het idee zijn eigen politieke partij op te richten. De werk titel daarvan is 'The Patriot Party', meldde The Wall Street Journal op basis van ingewijden.
Trump wil niet zeggen hoe serieus hij overweegt een nieuwe partij te beginnen. De vastgoedmagnaat is in het verleden lang politiek zoekende geweest.

Hij is meerdere keren van partij gewisseld en heeft in de loop der jaren geregistreerd gestaan als Republikein, Democraat, onafhankelijke en als lid van de Independence Party.

Er zijn aanwijzingen dat Trump overweegt de Republikeinse Partij te verlaten, ook al zijn nieuwe partijen in modern Amerika gedoemd te mislukken. Maar er is nog nooit een derde partij geweest die werd geleid door een voormalige president die meer dan 74 miljoen stemmen kreeg bij verkiezingen.


Daarom hebben zoveel Republikeinen koudwatervrees om te breken met Trump. Zolang het impeachment-proces nog niet is afgerond, lijkt Trump zelf ook de banden met de partij te willen behouden.

Hij had vorige week de leider van de Republikeinse minderheid in de Senaat, Kevin McCarthy, naar Mar-a-Lago gesommeerd voor een ontmoeting. McCarthy stelde in een verklaring dat er eenheid zal blijven binnen de partij: "President Trump heeft beloofd te helpen Republikeinen verkozen te krijgen in het Huis van Afgevaardigden en de Senaat in 2022."

4. Het presidentiële campagnecomité van Trump


Hoewel de verkiezingen al bijna drie maanden geleden gehouden werden, bestaat het comité Donald J. Trump for President Inc. nog altijd.

Waarschijnlijk blijft het campagnecomité nog jaren open en actief, al was het maar omdat er meerdere federale onderzoeken lopen en het niet is toegestaan het comité op te heffen totdat die zijn afgerond.

Hij gaat waarschijnlijk geld uit het comité halen om zich te verdedigen in de vele juridische procedures die hij tegemoet kan zien.

Trump kan het comité ook gebruiken om met zijn aanhang te blijven communiceren en officiële campagnezaken af te handelen. Maar hij kan het ook helemaal nieuw leven inblazen voor een eventuele gooi naar het presidentschap in 2024.

Op 31 december had het campagnecomité van Trump meer dan 10,7 miljoen dollar in kas, maar ook meer dan 2,7 miljoen dollar schuld, blijkt uit gegevens van de federale verkiezingscommissie FEC.

Trump kan het geld gewoon laten staan waar het staat, maar kan het volgens voormalig FEC-voorzitter Ann Ravel ook overboeken naar andere comités zoals Save America of zijn eventuele nieuwe politieke partij.

5. De presidentiële bibliotheek: een monument voor het Trumpisme


Trump Tower Chicago


Over de hele wereld is de naam Trump prominent terug te vinden op torens, hotels en resorts. Bij een presidentiële bibliotheek zal dat niet anders zijn.

Ondanks alle actie in het Congres tegen hem gaat Trump waarschijnlijk een presidentiële bibliotheek opzetten. Met dank aan de National Archives and Records Administration heeft hij er al eentje in zeer rudimentaire vorm.

Hoe zijn uiteindelijke bibliotheek eruit komt te zien is nog niet duidelijk. Hij heeft verschillende opties, variërend van een "virtuele" bibliotheek die wordt onderhouden door de federale overheid tot een privé gefinancierd Make America Great Again-paradijs vol eerbetonen aan het Trumpisme.

Die laatste optie kan vastgoedbaron Trump aan zijn eigen monument helpen. Trump-fans uit het hele land zouden er dan heen kunnen komen. De oud-president kan daar met tickets, exclusieve ervaringen en marketingactiviteiten flink aan verdienen.

6. The Trump Organization: een paspoort voor aandacht


Donald Trump golfing at Trump International Golf Links course in Aberdeenshire, Scotland

Het gaat niet goed met de golfresorts, hotels en andere vastgoedbezittingen van de Trump Organization, zeker niet in zijn geboortestad New York.

Dat was goed te zien in een onlangs verschenen filmpje van een vrijwel lege lobby in het Trump International Hotel Washington. "De naam Trump is op dit moment aardig radioactief", zei makelaar Mark Cohen daarover tegen Business Insider.

Maar hoe het ook verder gaat met al zijn bezittingen, ze verzekeren Trump van aandacht van in elk geval de lokale bevolking en journalisten. De golfresorts en hotels van Trump zijn onder meer te vinden in New York, Chicago, Miami, Las Vegas, New Jersey, Noord-Virginia en Schotland.

Ook woontorens en hotels in onder meer India, Turkije en de Filipijnen dragen zijn naam. Verder zal hij nog jarenlang ongewilde aandacht krijgen vanwege de juridische acties waarbij zijn zakelijke en financiële belangen een rol spelen.

En dan is er ook nog Trump International Hotel Washington. Dat is niet gevestigd op 1600 Pennsylvania Avenue waar het Witte Huis staat, maar op 1100 Pennsylvania Avenue - heel dichtbij.

Het Trump Hotel is in feite een ambassade voor Team Trump, waar politici, lobbyisten en aanhangers op zoek zullen blijven gaan naar gunsten van de voormalige president en zijn Trump Organization. Mogelijk zal Trump daar zelf ook verblijven als hij op bezoek gaat in Washington D.C.

7. MAGA-media: de nieuwe megafoon van Trump


Nu hij is verbannen van zijn geliefde Twitter en andere grote socialemediasites is Trump op zoek naar een nieuw platform.

Zo kan hij in elk geval eerst proberen een plek te vinden op een sociaal medium dat geschikt is voor conservatieven. Zijn oudste zoon Donald Trump jr. heeft zelfs aan ondernemer Elon Musk gevraagd "een sociaal netwerk op te zetten dat niet bevooroordeeld is".

Maar van Trump worden veel grotere stappen verwacht.


Afgelopen herfst was zijn schoonzoon en voormalig Witte Huis-adviseur Jared Kushner al in gesprek over het oprichten van een eigen televisiezender of mediabedrijf, berichtte Business Insider.

Trump heeft jarenlange televisie-ervaring als presentator van The Apprentice op NBC en heeft ook zijn eigen ster op de de Hollywood Walk of Fame vanwege zijn lange betrokkenheid bij televisie, films en de entertainmentindustrie.

Met eigen mediakanalen kan Trump zonder tussenkomst van derden zijn aanhangers bereiken en hen mobiliseren voor een eventuele presidentiële run in 2024.


Bron ► https://www.businessinsider.nl/donald-trump-comeback-politiek-2024/


Hielke RoosGESARA IS COMING!


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com