Vertaal deze pagina naar:

Vrienden en Vriendinnen en het zien van Dubbele getallen ❤️

02-02-2021

Hierbij een stukje tekst vanuit mijn boek "Go with the Flow ❤️ "

Zie ► https://www.dieniekars.nl/

Vandaag schreef ik het volgende in mijn boek:

Heb heel veel nieuwe vriendinnen en vrienden gekregen de afgelopen jaren. Althans, zo voelt dat wel voor mij. Ik ben daar echt superblij mee. Heb nog een paar oude paardenvriendinnen over van vroeger. De vriendschap die ik had met een oude jeugdvriendin vanaf mijn 4e of 5e levensjaar heb ik toen ik een jaar of 25 was op hold gezet vanwege haar enorme manipulatieve gedrag, neurose en smetvrees. Ik had er even geen zin meer in om naar haar pijpen te moeten dansen wanneer zij dat wenste. Wanneer ik hier over schrijf merk ik dat ik daar ook wel een boek over kan schrijven. Dit zal voor jullie zeker wel herkenbaar zijn, dat bepaalde mensen veel indruk of herinneringen in je leven hebben achtergelaten.

Veel mensen die ik persoonlijk ken hebben zich in de afgelopen jaren ont-vriend op mijn Facebook. Ook een goede vriend van mij die zelfs ooit met mij wilde trouwen. Ze wilden of konden schijnbaar niet langer meer bevriend met mij zijn, nadat ik een jaar of 7 geleden actief ging schrijven over het nep Koningshuis, de illuminati, satanische rituelen en de duivelse wereld waarin we leven.

De aanleiding om nu over vriendinnen en vrienden te schrijven was, omdat ik zojuist een artikel tegen kwam van Marijke Holmes. Een grote schat, die haar frequentie heel mooi hoog weet te houden. Althans zo komt ze bij mij door. Of dat werkelijk zo is zal ik haar eerst hierover moeten aanspreken. Zo had ik trouwens nog iemand op de nominatie staan om vriendin mee te worden, echter dat heeft zich inmiddels erledigt. Er waren nogal wat struikelblokken die in de weg lagen om het contact in harmonie te kunnen onderhouden.

Zie nu pas de afbeeldingen die Marijke Holmes bij haar artikel had geplaatst, WoW schreef ik,  Ik maak er ook gelijk maar even een blog over aan, dus bij deze.

Marijke Holmes schreef in een groep "Kruiden en hun magische werking" op Facebook het volgende:

"Dubbele getallen zíen".

Zie ► https://www.facebook.com/groups/225844424202313

Hoeveel bosheksen en of kruidenvrouwtjes, magiers zien er hier dubbele of gespiegelde getallen zoals 11:11 22:22 23:32 enz op de klok of nummerplaten kassabon enz of midden in de nacht wakker worden om 3:33 4:44 5:55?

Want word steeds naar deze groep getrokken om er velen bewust te mogen maken dat dit geen toeval is. Jullie zien deze getallen niet voor niets. En ja velen van ons waren heksen in vorige levens vandaar jullie naar de kruiden uit de natuur grijpen. Jullie herinneren je de kracht van de planten.

Werk samen met je gidsen die jullie de dubbele getallen laten zien op het juiste moment, want dat is geen toeval. Jullie zijn de uitverkorenen die elkaar weer mogen leren met kruiden te gaan werken om zo de mens te helpen met helen. En die zijn hard nodig als de "pandemie" verdwenen is en er velen in shock verkeren en geholpen mogen worden. Een normale dokter zal niet weten wat te doen zonder de pillen. Maar jullie wel met de natuurkracht van plantjes en kruiden...

Let op je getallen, jullie gidsen staan klaar om jullie de weg te wijzen. Schrijf hier je getal of lees mee. Ik zet op deze topic de info voor getallenzieners zodat ik dit niet telkens in pb hoef uit te leggen. Dat kost heel veel tijd.

Liefs Marijke Holmes van de getallen.

Getallen zien die jou opvallen, 11:11 22:22. 23:32 4:44 enz.

Let op je gedachtes bij het lezen van de betekenis van de getallen, en het zien van terug kerende (dubbele, gespiegelde) getallen. De situatie waar je aan moet denken als je de betekenis van het getal leest... (*dus niet de gedachte als je het getal ziet maar de gedachte die je krijgt op het moment dat je de betekenis van het getal leest)...

Met die situatie heeft het getal te maken. Aan die situatie mag je meer aandacht geven en/of oplossen en loslaten. Zo krijg je meer rust in je hoofd en wordt je leven lichter. Je verhoogd zo ook je frequentie (trilling) en je zal daarom ook andere situaties van hogere trillings energie aan gaan trekken. Iedereen zendt namelijk frequenties uit naar het universum die dan ook weer die frequentie trilling naar je terug sturen.

Word je blij van binnen dat je dubbele getallen ziet, des te vaker je ze gaat zien. Engelen vinden het super leuk om jou blij te maken. Nu hoef je echt niet elk nummer op te zoeken hoor, want je krijgt ze de hele dag door (betekent dat je goed bezig bent en op je pad loopt, synchroon.

Het is de kunst om het getal dat je telkens tegenkomt, een keer of 3 per dag, opzoekt (Kan ook een gewoon getal zijn bv 786 )... Daar zit namelijk een boodschap in. Iets wat te maken heeft met een levensles waar je waarschijnlijk net in zit of dat nog komen gaat. Zo vang je je lessen beter op en blijft je ego rustig. (Je bent dan bewuster met omgang van je les, en zal eerst denken en dan praten).

Een grote les voor de mensheid is leren het ego rustig te houden. Zo verander je van een pittig vrouwtje/mannetje in een wijze vrouw/man (eerst denken dan doen). Je gaat daardoor andere mensen om je heen aantrekken (mensen die op dezelfde trilling (frequentie) leven als jij. Mensen waar jij je dan echt prettig bij voelt. Mensen waar jij blij van wordt. Zo verhoog je ook meteen je flow. Je gaat dan meer genieten en trekt ook andere (hogere trillings) gebeurtenissen aan. En natuurlijk schiet je nog wel eens terug in je oude gewoontes.

Maar zodra je dat merkt, sta dan even stil en ben daar bewust van. Vergeef jezelf en ga weer verder. Als je deze getallen minder ziet dan is er misschien wel even een wat rustigere periode voor jou aangebroken.

Dan gebeurt er wat minder en ben je minder aan het veranderen van koers. Ineens komt er dan een soort transformatie in jou dat wil veranderen van koers. Dan zal je weer meer synchroniciteit gaan zien om je heen door middel van deze tekens, getallen, veertjes enz.

Wees lief voor jezelf 🙏 💖 😇

Liefs Marijke Holmes 😇 🙏 💖


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com