Vertaal deze pagina naar:

Psychopathie en huis-tuin-en-keukenpsychopaten

30-12-2020

Psychopathie is een gebrek aan geweten!

Jan Storms is bewustzijnsdeskundige en schreef het boek 'Destructieve relaties op de schop', het standaardwerk op het gebied van psychopathie voor het grote publiek.

Bij de term psychopathie denk je waarschijnlijk aan mensen die ernstige misdaden hebben begaan en die in de gevangenis zitten. Deze gevallen zijn echter zeldzaam. Meestal hebben we te maken met huis-tuin-en-keukenpsychopaten, mensen die niet of nauwelijks in staat zijn tot zelf-reflectie, die zich niet kunnen inleven in anderen en voor wie het leven arm is aan betekenis. In relaties hebben deze mensen weinig te bieden en vaak richten zij met bedrog, manipulaties en (psychisch) geweld grote schade aan.

Herkenbaar voor jou?

Luister eens naar onderstaande video, wellicht ga je dan meer inzicht krijgen in de huis-tuin-en-keukenpsychopaten en in jezelf.

Ik (Dienie) heb dit een paar keer meegemaakt in mijn relaties. Je ontdekt dit pas nadat je er een tijdje mee hebt samen geleefd. Ik vroeg daarom niet voor niets aan diegene of die wel een geweten had.

Succes en sterkte allen wannneer je hier mee te maken hebt gehad of er nog midden in zit.

Hoop op betere tijden zit er dus vaak NIET of NOOIT in, ook al praat je je dat vaak zelf aan wanneer je je in zo'n relatie bevindt, om jezelf hoop te geven.

Ik vraag me trouwens af of dit probleem ooit is op te lossen.

Na zo'n relatie heb je vaak veel tijd nodig om jezelf weer terug te vinden, alhans ik wel...

Veel dames schakelen vaak na zo'n relatie de hulp in van een psycholoog.


Wil je reageren op deze blog?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com