Vertaal deze pagina naar:

PROJECT "BLACK AND WHITE FRIENDS FOR LIFE"

23-10-2022

Gerrie Hijmans is projectleider van het project "BLACK AND WHITE FRIENDS FOR LIFE" in Ukunda (Kenia, Afrika)Mijn Missie is om dit project in Afrika mede op de kaart te zetten.

Zodat dit een voorbeeld wordt voor heel de wereld.

Waar mensen van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen ❤️

Ik hoop dit project ooit zelf te kunnen gaan bezoeken...


Geschreven door Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

Gerrie Hijmans (projectleider)
Gerrie Hijmans (projectleider)

Regelmatig zet ik een project van Gerrie Hijmans in het Licht, zodat dit verwezenlijkt kan gaan worden in Afrika.

Met Gerrie Hijmans heb ik al langere tijd een fijn contact middels Facebook. Door mijn bijdrage is Gerrie verder ontwaakt en heeft nu meerdere succesvolle projecten opgezet in Afrika, die ik ondersteun door de projecten onder de aandacht te brengen middels mijn groepen en kanalen op Telegram, Facebook en mijn eigen websites.

Door onze prettige samenwerking en gebruik te maken van onze talenten, kennis en contacten hebben we al veel bereikt in een korte periode in Afrika waar hulp hard nodig is voor de plaatselijke bevolking.

Volgens Gerrie moet de plaatselijke bevolking leren om zelfredzaam te worden. Ze zitten vaak in een moeilijke en eindeloze situatie. Door ze een stimulans te geven gaan ze zien dat er wel mogelijkheden zijn.


De muur van de ingang van de school (zie foto boven):


 Afgelopen week deed ik een actie omdat ik de 22e oktober was. Ik vroeg mijn volgers om iets over te maken voor de muur als suggestie/idee voor mijn verjaardagskadootje, zodat deze muur gebouwd kon gaan worden.

Ik schreef: Wanneer je nog geen verjaardagskadootje voor mij in gedachte hebt 😄  heb ik misschien een leuk idee voor jou... 😇

Voor de muur voor de school was in totaal 1.100 euro nodig. Die muur is verplicht voor de veiligheid van de kinderen zodat verkeerde mensen niet zomaar binnen kunnen dringen.

Iedereen kon en mocht hieraan meedoen en meehelpen.


Het bedrag is inmiddels bijeengebracht, hieper-de-piep Hoera 🥳 🥳 🥳

Voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedankt!

En ook bedankt wanneer je deze blog hebt gedeeld.


Er is reeds veel werk verricht, ze zijn de fundering reeds aan het graven voor de muur, waarvoor reeds 1.100 euro is binnengekomen. Zie de foto's hieronder.
Het volgende project


Nu is er nog een muur aan de achterzijde van het terrein van de school en de farm (zie foto hieronder), waarmee inmiddels al een begin is gemaakt wanneer er geld over was van andere projecten, werd hier zand, cement en stenen van gekocht.

Het mooie van deze muren is dat deze later zullen worden beschilderd met mooie afbeeldingen.

Om de muur aan de achterzijde af te kunnen maken is er nog wel een extra bedrag nodig. Deze muur is in totaal 157 meter lang en kost per strekkende meter van 3 meter hoog circa 41,50 euro aan zand, stenen, cement en arbeid.

 Kostenraming van 157 meter muur:

16 vrachten stenen 2.560 euro, 300 zakken cement van 50 kilo 2.100 euro, metselzand 450 euro en arbeid 1.400 euro. Is totaal 6.510 euro. Dit is een behoorlijk bedrag, ze doen daarom iedere keer een stukje, omdat het anders niet mogelijk is. Het totale bedrag wat hiervoor nog benodigd is zal binnenkort bekend worden gemaakt door mij.

De muren zijn nodig om vandalisme tegen te gaan, (er is al een keer brand gesticht) en om de kinderen van de school bescherming te bieden (dit is ook een verordening van de regering aldaar).

Middels een Tikkie kunt U een zelf gekozen bedag overschrijven.

We hebben al veel bereikt de afgelopen maanden, door gezamenlijk onze schouders eronder te zetten. U kunt het project in Afrika (Ukunda, Kenia) eventueel bezoeken om mee te denken en/of om een bijdrage te leveren.

Wanneer U meer informatie wenst of een bijdrage wilt leveren aan het project in Afrika kunt U in contact treden met het bestuur van de stichting middels de website. U kunt eventueel ook lid worden van de groep op Facebook om Uw licht op te gaan steken over de projecten en wat ze nog meer doen.


Tikkie voor de Muur achter de School ► https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=5WQRBntybYLvCothruUv93oQrJdcd0Ot


Groep Facebook ► https://www.facebook.com/groups/452838576223008


Website ► https://www.nooitmeerhonger.com/


Link Telegram groep ► https://t.me/+WNrS_LD4sodlMzQ0


Muur in aanbouw achter de school en de farm.
Muur in aanbouw achter de school en de farm.


Mijn boodschap:


Ik bedank hierbij alvast iedereen voor de Tikkies voor de te bouwen muur in Ukunda (Kenia).

Ondertussen wordt er ook een begin gemaakt met een naaiatelier.

Het bedrag voor de muren is reeds ingezameld.

Lieve groetjes ❤️ Dienie


PS. Als U mij persoonlijk financieel wilt ondersteunen kan en mag dat ook, zie mijn bankgegevens onderaan deze blog. Ik heb geen betaalde job en heb geen uitkering, dus giften zijn Welkom.

Het schrijven van blogs, het ondersteunen van projecten en onderzoek doen is mijn Missie in mijn leven.

Wilt U mij volgen op mijn Telegram kanaal?

Uitnodigingslink ► https://t.me/+Zby_tbLIqbo2ZmM0

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)