Vertaal deze pagina naar:

Ken jij Rene Yanadath reeds?

27-05-2021

Stairway To Heaven (Matrix - Zelf bewustzijn) - Self-awareness

Rene Yanadath schreef:

Ik zoek mijn hele leven al naar antwoorden waarom ons aardse leven op deze manier in elkaar zit, waarom men niet weet dat er geen aardse dood bestaat.

Sinds 2015 zag ik via Earth Matters de Crowd Power uitzendingen met o.a. Arjan Bos en Martijn van Staveren. Alles wat Martijn vertelde sloot perfect aan op mijn zoektocht, gedachten, gevoelens, innerlijk weten, kreeg zo vaak bevestigingen van zie je wel.

Ah ik ben dus toch niet alleen anders. Ik voel me namelijk mijn hele leven al anders dan anderen, als kind wilde ik zelfs niet meer leven op aarde omdat het zo liefdeloos was. Nu begrijp ik de reden waarom ik op aarde ben gekomen en wat eigenlijk mijn missie is.

Ben zelfs door de jaren heen sinds minder gaan lezen omdat Martijn z'n info me alle inzichten al gaf, wat je in boeken niet terug kan vinden. Omdat daar vaak een bepaalde afleiding of visie van de schrijver wordt meegegeven.

Martijn vertelt door de jaren heen dezelfde info in een ander jasje, alleen maar omdat hij ook zoekt hoe kan hij ons bewuster maken gezien het feit dat hij alles zelf in beelden ziet.

De visie & inzichten van Martijn van Staveren geven een uitleg hoe het aardse leven echt in elkaar zit. Om het te begrijpen is het een bewustzijn proces dat jaren duurt.

Als je naar de Crowd Power YouTube uitzendingen luistert (24 stuks) + 36 andere YouTube (s) en naar al zijn opgenomen lezingen luistert krijg je steeds een dieper inzicht & herkenning van je innerlijke weten.

Wij mensen zijn van oorsprong godswezens, we kunnen veel meer dan we denken. Doordat we vast zitten in deze zeer geavanceerde holografische Matrix, wat eigenlijk een soort gevangenis is en worden we hier dan ook bewust dom gehouden in ons 3D lichaam, waardoor ons zicht zeer beperkt is. Maar er zijn mogelijkheden om hieruit los te komen.

Zelf ben ik in 2017 voor het eerst zelf naar Martijn zijn lezingen gegaan, was zo goddelijk thuiskomen, dat ik sindsdien vaker naar zijn lezingen ben gegaan, alleen omdat ik gewoon de gehele week werk kan ik helaas zelf niet naar alle lezingen toe. Het kost me teveel vrije dagen.

Daarom ben ik de opnames gaan verzamelen en samen met andere de opnames gaan uitschrijven. Ik heb nu bijna alle info over Martijn van Staveren uitgewerkt. Dit staat allemaal op mijn webpage.

Zie ► https://galactic-human-journey.orgfree.com/

Er is veel meer info om bewust van te zijn.

Liefs Rene Yanadath


Linda Moulton Howe - Whistle blower (Klokkenluider)


Rene Yanadath schreef:

Als je de youtube van Linda Moulton Howe beluistert, vooral het laatste deel, hoor je iets heel bijzonders, een doorgang en contact met een andere beschaving die ook vast zitten in ook een Matrix-achtig iets.

https://video.wakkeren.nl/videos/watch/playlist/fb82fab8-e565-4ffe-a4a1-9ed281b82db0?playlistPosition=2&resume=trueArgentinië, omgeving Salta, Cachi en Jujuy