Vertaal deze pagina naar:

HOE JE SEKSUEEL MISBRUIK KUNT VERWERKEN EN KUNT GAAN HELEN ❤️

21-03-2023

1 op de 3 vrouwen heeft te maken met seksueel misbruik of seksueel geweld!


Handen-Thuis is speciaal opgericht om Seksueel misbruik, Seksueel geweld, Incest, Verkrachting en Aanranding uit de taboesfeer te halen en de gevolgen van misbruik te helen.

1 op de 3 vrouwen heeft te maken met seksueel misbruik of seksueel geweld. Dit aantal is ongelofelijk hoog en als je dan beseft dat je er bijna NIETS over hoort...?

HOE KAN DIT TOCH?

Veel mannen en vrouwen die met misbruik te maken hebben gehad, zwijgen. Er zit heel vaak schaamte en angst op. De lading op seksueel misbruik is groot en zwaar.

De onderstaande video geeft zeer goed weer waar Handen-Thuis voor staat en wat ze willen bereiken én wat je kan verwachten. Belangrijk is dat mensen nu zelf durven te gaan vertellen wat hen is aangedaan en hier ook de juiste heling voor kunnen vinden.

Eventueel bij Handen -Thuis of ergens anders...


"Deel alsjeblieft deze website op Social Media, en met jouw vrienden of familieleden van wie je weet dat ze dit hebben meegemaakt, zodat Handen-Thuis zoveel mogelijk mensen kan bereiken die dit nodig hebben".

Meer info ► https://www.handen-thuis.nl/


Ashley heeft, na het zien van de eerste video gezien van Handen-Thuis direct besloten contact op te nemen en zichzelf aan te melden voor een interview. Super DAPPER!!

Het is ZO belangrijk, lieve mensen, dat misbruik, in welke vorm dan ook, gezien en gehoord gaat worden. Dat er over gesproken kan worden zonder schaamte of angst (voor de dader, voor familie voor kinderen enz..).

Mijn boodschap:

Sterkte en Succes met jouw verwerking- en helingsproces!

Binnenkort zal ik ook mijn eigen verhaal hier publiceren. Ik ben ooit (op volwassen leeftijd) gedrogeerd en verkracht. Het is mijzelf ook overkomen, het overkomt je wanneer je in hun val loopt.

Informeer jezelf met mijn informatie, nu het nog kan. En steun mij ook als je daar de mogelijkheid voor hebt. Zodat ik mijn boodschap voor mijn volgers en de bevolking kan blijven uitdragen.

Je kun mij ook steunen door een T-shirt te bestellen middels de onderstaande shop.

Shop ► https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide

Dank je wel.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)