Vertaal deze pagina naar:

HUMANITAIRE PROJECTEN

19-02-2021

Heb jij al een humanitair project opgestart?


Heb het al vaak verkondigd aan mijn volgers om een humanitair project op te starten.

Mensen die interesse hebben in humanitaire projecten of zelf projecten hebben kunnen de onderstaande link aanklikken voor meer informatie.

Meer info ► https://www.freelifeworld.info/Humanitair project


Zelf heb ik reeds een start gemaakt door zelf een organisatie "Freedom for All ❤️ Worldwide" op te zetten voor merchandise artikelen. Mijn doel is kleding en producten te voorzien van een mooie en goede boodschap, waarmee mensen uitgenodigd kunnen worden voor een gesprek of een trigger krijgen om te gaan ontwaken.

Deze organisatie wil ik graag gaan uitbreiden met steeds weer nieuwe mensen erbij, waarin iedereen een eigen en bepaalde taak zal krijgen.

Heb al ondertussen al mensen bereid gevonden om mee te doen.

Later wil ik dan, wanneer de GESARA fondsen gaan vrijkomen de organisatie uitbreiden en als humanitair project gratis T-shirts en Baseballcaps verdelen onder de bevolking. Wellicht met ondersteuning van andere merchandise artikelen, zoals pennen en notitieblokjes met een mooie boodschap er op. Zodat de boodschap wereldwijd (uit)gedragen kan worden:

Freedom for All ❤️ Worldwide
Merchandising artikelen


De organisatie van merchandising artikelen start ik nu eerst kleinschalig op. Eerst de juiste mensen op de juiste plek neerzetten met een goede motivatie en voldoende kennisniveau. Een businessplan heb ik reeds geschreven. Goede ideeën en investeerders zijn altijd welkom.

Zodra de humanitaire projecten definitief opgestart kunnen gaan worden zal ik dat mededelen middels een nieuwsbrief en een blog (artikel) in mijn groepen en kanalen.

Love is the Key ❤️

Wil je reageren op deze info?


Stuur dan je reactie en/of je opmerkingen naar:

info@freedom-for-all.com