Vertaal deze pagina naar:

ER KOMT GEEN ADEMPAUZE MEER!

18-11-2023

Er komt een grote Verandering aan ❤️

Voor iedereen die met geopende ogen door het leven gaat is er één ding heel erg duidelijk; er is opeens in rap tempo van alles naar buiten aan het komen. Er is een barst ontstaan in het bolwerk van leugens, en die barst is aan het open splijten.

Dit in gang gezette proces gaat voor grote verandering zorgen.

Mensen gaan zien dat ze bedrogen zijn.

Vanaf nu gaat het ontwakingsproces erg hard.

Er is geen zachte weg meer.

Het is mee springen in de diepte van de waarheid, of verdrinken in de illusie die gecreëerd is omdat de waarheid te overweldigend was.

Begrijp dat dit enorm overweldigend gaat zijn voor heel veel mensen. En zie de liefde in jouw pad, waarin je hebt gekozen voor een ontwaken dat meer ruimte mocht hebben.

Kun je anderen nu de ruimte geven om overdonderd te zijn?

Kun je de basis voelen van onvoorwaardelijke hulp aan je medemens, namelijk simpelweg aanwezig zijn?

Blijf geloven in je eigen manifestatiekracht ❤️

Je hoeft niets te offeren. Je bent juist een voorbeeld als je laat zien dat offeren een typische ego spel is. En dat jij kiest voor hart ❤️

Blijf ontvangen, blijf open, en vergeet niet dat er voor je wordt gezorgd. Er is een team van gidsen dat jou begeleidt op je reis, op je zielepad ❤️

Bereid jezelf voor vanuit liefde ❤️

Voel wat voor jou klopt. En laat je niet afleiden door mensen die zeggen dat jouw voorbereiding vanuit angst komt. Als je een flinke wandeling gaat maken strik je de veters van je schoenen. En jij bepaalt of je dit doet omdat je graag een fijne wandeling wilt maken, of dat je dit doet omdat je bang bent om te vallen. De fysieke handeling is hetzelfde, de intentie wezenlijk anders ❤️

Er komt geen adempauze meer!

En daarom is het des te belangrijker dat je jezelf adempauzes geeft. Laat alles los, op het juiste moment. En wees zuiver in wat je doet, om jezelf te voeden in je handelen. Handel vanuit je hart ❤️ , en je zult jezelf niet voorbij lopen.

Gun mensen hun proces. Gun mensen hun pad. Laat ze dwalen als je ze niet kan bereiken. Richt je op het zien van het grotere geheel en op de mensen die ergens een openheid hebben om mee te bewegen in de Nieuwe Aarde creatie. Dat betekent niet dat je anderen laat vallen, maar dat kan wel betekenen dat je een andere band gaat krijgen met sommige mensen om je heen. Ook hierin geldt, je ego kan denken dat het van alles nodig heeft, maar je hart ❤️  weet wat je werkelijk nodig hebt.

Er zit dienstbaarheid in alles wat er is ❤️

Het is aan jou om te voelen in welke mate je bereid bent om de dienstbaarheid te zien. En hoe meer je jezelf herinnert dat je een ziel bent met een menselijke ervaring, hoe meer ruimte je gaat creëren in jezelf voor een focus op dienstbaarheid.

Je bent hier om de weg van ego naar hart te bewandelen ❤️

Net als alle anderen. De kern is hetzelfde, de manier waarop is soms helemaal anders. Voor sommige mensen is de manier om van ego naar hart te bewegen, het losbreken van volgzaamheid. Voor anderen is de manier zich niet verantwoordelijk te voelen voor de gevolgen van de volgzaamheid van anderen.

Voor sommigen is de manier het omgaan met schuldgevoel van het buitensluiten en niet zien van anderen die hen wilde helpen. Voor anderen is de manier het in henzelf zoeken van de pijn van buitengesloten en niet gezien worden.

Er komt geen adempauze meer. Maar laat dit je voeden. Je bent er klaar voor. Je gaat jezelf overdonderen met krachten in jezelf die je nog niet eerder hebt aangeboord. Je gaat nog duidelijker voelen wat jouw pad is, jouw rol in deze roerige tijden.

Sta op voor liefde ❤️

Sta op voor vrijheid ❤️

Sta op voor de kinderen ❤️

En geniet van het deel uitmaken van de krachtige golfbeweging die over de Aarde aan het gaan is. Alles dat gezien moet worden gaat gezien worden.

En daar hoef je niet hard voor te werken.

Je hoeft alleen maar mee te gaan op de stroming van je hart.

Heb een magisch Nu ❤️


Geschreven door: Pim Smit.