Vertaal deze pagina naar:

Ad van Arkel

Wie heeft slechte ervaringen met Ad van Arkel?


Ad van Arkel
Ad van Arkel

Ad van Arkel is een pathologische leugenaar!

Wie heeft slechte ervaringen met Ad van Arkel uit Woerden?

Ad van Arkel is geboren op 04-08-1953, in Asch, vlakbij Culemborg en heeft een oudere broer (Martin) en een oudere zus (Ineke). Ad van Arkel is nu woonachtig in Woerden, aan de Leidsestraatweg 223 en heeft vier kinderen. 

Ad van Arkel rijdt een nieuwe AUDI Q8 en gaat regelmatig naar Zwitserland, waar hij zich de eerste verdieping van een chalet heeft toegeëigend. In Zwitserland heeft hij zijn bezit van goud en geld ondergebracht.
Het lijkt misschien allemaal zo mooi aan de buitenkant...

Volgens getuigen is Ad van Arkel is een minne hond, parasiet, grote oplichter, leugenaar, psychopaat, oversekst, verleider, misleider, fantast en narcist volgens gedupeerden en slachtoffers van hem. Dus pas op met hem wanneer U niet sterk genoeg bent of in zijn web beland met een of ander contractje of samenwerkingsverband. 

‼️ Vroeg of laat gaat U het schip in en viert Ad van Arkel feest van Uw centjes, energie en tijd ‼️

Ad van Arkel is een psychopaat, hij gaat over lijken!

Bericht van 11-05-2022

Hoe hylarisch het ook is, Ad van Arkel heeft aangifte gedaan bij de politie van beroving door kunstenaars op 05-05-2022 die hun eigen kunstwerken hebben opgehaald, die ze eerder in de woning van Ad van Arkel hadden gebracht om te worden tentoongesteld. De kunstenaars hebben de kunstwerken opgehaald omdat ze geen vertrouwen meer hadden in Ad van Arkel.

Ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen voor de kunstenaars en Ad van Arkel.

Geschreven door Dienie Kars (ex-partner van Ad van Arkel 1994-1999)

Zie link voor meer info ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/ad-van-arkel/

Bericht 07-05-2022


DE LAATSTE LEUGEN VAN AD VAN ARKEL HEEFT NU ZELFS DE KRANT GEHAALD!

Ad van Arkel heeft op 5 mei 2022 aan de politie verklaard beroofd te zijn van zijn kunstwerken.

Het echte verhaal is dat diverse kunstenaars (na gezamenlijk overleg) 's middags op 5 mei (Bevrijdingsdag) hun kunstwerken hebben teruggehaald, die ze eerder in de woning van Ad van Arkel hadden gebracht, om te kunnen worden geshowd aan potentiële kopers.

Door nu zelf een verhaal te verzinnen, dat hijzelf, Ad van Arkel, zou zijn beroofd en daarbij zou zijn verwond, probeert Ad van Arkel zeer waarschijnlijk nu middels zijn verzekering een flink bedrag te krijgen, door te verklaren dat zijn kunstwerken zijn geroofd. Deze kunstwerken behoren echter toe aan de kunstenaars, die nu als rovers door Ad van Arkel worden bestempeld.

Tip: Lees en oordeel zelf voor diegenen die dit bericht lezen en onderzoek doen!

Berichten in het Algemeen Dagblad van dd. 06-05-2022:

De overval op een woning aan de Leidsestraatweg in Woerden donderdagmiddag is nog met veel vraagtekens omhuld. Meerdere buren waren getuigen, maar willen niet veel zeggen en ook de politie laat weinig los.

https://www.ad.nl/woerden/buren-en-politie-houden-lippen-stijf-op-elkaar-na-woningoverval-woerden-gaan-allerlei-verhalen-in-de-rondte~a776b66e/215928160/

https://www.ad.nl/woerden/man-gewond-bij-woningoverval-in-woerden~ad5d20d7/

Het is geen woningoverval, de kunstenaars hebben hun eigen gemaakte kunstwerken teruggehaald omdat ze geen vertrouwen meer hadden in Ad van Arkel, nadat getuigen gingen praten over het gedrag en de wanpraktijken van Ad van Arkel.

De woning van Ad van Arkel in Woerden, wordt door sommigen ook wel 'Fort Knox' genoemd.

 (Zie de onderstaande foto).


Bent U slachtoffer of gedupeerde van Ad van Arkel?


Bent U ook bedreigd of wordt U (nog steeds) gechanteerd door Ad van Arkel?

Ik (Dienie Kars) weet nog dat Ad van Arkel in zijn pand in Tiel seksorgies organiseerde voor zijn zakelijke contacten. Om ze later te kunnen chanteren. Ik weet nog wel de namen van de mannen die erbij waren, onder andere Jan de Groot (ex accountant), Jan-Willem Koedam (zakelijk contact) en Gerard Arens (zakelijke klant), (toendertijd werkzaam voor de firma Truckland Amsterdam).

Ook werd ik weleens gevraagd door Ad van Arkel om mee te gaan naar een parenclub. Ik ben nooit mee geweest, ik sloeg de uitnodiging af. Ik kan mij nog herinneren dat hij in die tijd veel optrok met Wil en Irma Knijff van de firma Knijff BV (zakelijke klant). Zij (Wil en Irma) gingen daar regelmatig naar toe, naar parenclubs. Ad van Arkel opperde ook weleens of ik voor geld (500 gulden) het bed in wilde duiken met Gerard Arens, maar ik weigerde dat, omdat ik voor een monogame relatie koos. Ik kwam, door mijn contact met Ad van Arkel, in aanraking met een hele andere wereld, die voor mij, tot dat moment, niet bekend was.

Jan de Groot (ex accountant) zei eens dat Ad van Arkel zelfs de dood van iemand op z'n geweten heeft die zelfmoord pleegde (eind 1998/begin 1999). Dit was een zakelijk contact (kerstpakkettenleverancier), die hij niet wilde betalen. Kort daarna nam Sieb de Graaf zijn zaak over in. Sieb ging naderhand failliet, omdat Ad van Arkel zijn grootste klanten meenam. Sieb de Graaf is hier nog steeds een gedupeerde van, hij is nog steeds aan het afbetalen.

Het is Ad niet vreemd kunst te verkopen wat niet van hem is of betaald is door hem.

Zijn laatste ex (Willy Nollen) is enorm getraumatiseerd door haar 18-jarige relatie met Ad van Arkel. De vier kinderen en kleinkinderen van Ad van Arkel zijn ook de dupe geworden van het psychopatische gedrag van Ad van Arkel.

Ik, Dienie Kars, was getraumatiseerd na mijn relatie met Ad van Arkel (1994-1999) en heb er ook een tijd over moeten doen (circa 2 jaar) om alles een plekje te geven in mijn hoofd en in mijn leven, om datgene te verwerken wat mij was overkomen met Ad van Arkel. Ik was in het web gestapt van een psychopaat, het web van Ad van Arkel, die na het verbreken van mijn relatie dreigde dat hij met zijn auto dwars door mijn huis zou rijden. De politie is hierover in kennis gesteld. En toen ik nog een relatie met Ad van Arkel had zou hij, wanneer ik hem in de steek zou laten, mij laten opruimen. Ad van Arkel heeft ook weleens met een gebalde vuist voor mij gestaan, met zijn andere hand stevig bij mijn kleding en keel vastgepakt en mij tegen de muur aangedrukt. Hier heb ik getuigen van. Dit deed Ad nadat ik hem de waarheid zei. Bij Ad sloegen toen even zijn stoppen door.

In 1995 heb ik besloten een gepast moment af te wachten om de relatie te kunnen verbreken. Dit heeft geduurd tot 1999. Ik heb er veel van geleerd, in de 'echte' wereld is het een nog een graadje erger, maar dat even terzijde.

Nu na al die jaren, wanneer ik terugkijk ben ik tot de volgende gedachtegang gekomen:

Het lijkt wel of er familiekarma uitgewerkt dient te worden in de familieopstelling van Ad van Arkel. Dit kan doorbroken worden wanneer we alles in het Licht gaan zetten van de Waarheid zoals die is. Ook zijn vier kinderen dienen hieraan mee te werken. Alleen dan kan bevrijding komen van alle vloeken die in vorige levens zijn uitgesproken en het opgebouwde karma wat zich in het verleden heeft opgehoopt kan dan worden opgelost.

Boodschap aan Enny, Iris, Rein en Vera van Arkel:

Jullie, kinderen van Ad van Arkel, kunnen het familiekarma en de eventuele vloeken in het familie DNA (familieopstelling) gaan doorbreken. Ga naar een goede therapeut die jullie daarbij kan helpen! 

Sterkte en Succes!

Facebook account Enny van Arkel ► https://www.facebook.com/enny1987

De gedupeerden en slachtoffers van Ad van Arkel moeten eerst leren HOE ze in hun eigen Kracht kunnen gaan staan. Dit kunnen ze doen door eerst hun eigen trauma's op te ruimen. Wanneer U nog steeds in angst leeft zal Ad van Arkel bedreigingen blijven uiten en daarvan blijven profiteren, omdat U dan uit angst niets zult ondernemen.

Therapeuten en professionals die U daarbij kunnen helpen staan in de onderstaande link.

Link ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/professionals/

De gedupeerden en slachtoffers (exen) zijn vaak door een reden (weinig zelf liefde, naïviteit of geld) in contact gekomen met Ad van Arkel en hebben zich laten misleiden door de mooie praatjes van Ad van Arkel.

Wanneer de gedupeerden en slachtoffers dat stuk gaan begrijpen kunnen ze pas in hun eigen kracht gaan staan.

Klik op de onderstaande link wanneer U meer wilt weten over Ad van Arkel.

Link ► https://www.freedom-for-all.com/wie-heeft-ooit-contact-gehad-met-ad-van-arkel/

Deze boodschap geldt voor Ad van Arkel:

Deze blog is op eigen initiatief geschreven door Dienie Kars,

(ex-partner van Ad van Arkel periode 1994-1999).

Waarom? Omdat Ad van Arkel, ondanks mijn vele waarschuwingen, in het verleden, in de wind slaat en doorgaat met zijn praktijken, waarbij de andere partij zakelijk wordt gedupeerd en/of lichamelijk en geestelijk wordt mishandeld. Het wordt tijd dat het boek over het leven van Ad van Arkel ook wordt geschreven en wel door mij, Dienie Kars.

Dus getuigen, slachtoffers en gedupeerden meld U zich bij mij wat U is overkomen, door toedoen van Ad van Arkel. Ik maak er een boekwerk van, zodat dit een waarschuwing zal zijn, ook voor andere slachtoffers die door psychopaten worden aangetrokken, (door welke reden dan ook).


Wilt U contact opnemen met mij?


Dat kan middels de e-mail of het contactformulier.

Zie onderaan de website.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)