Vertaal deze pagina naar:

Wil jij ontwaken in de wereld waarin je leeft?

12-01-2021
Voordat je mijn blog gaat lezen is het misschien wellicht verstandig om jezelf eerst eens af te vragen of je wel wilt ontwaken in de wereld waarin je altijd geloofde.


Het is namelijk geen fijne ervaring, om te beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen.

Door instanties of mensen waar je altijd in geloofde of op vertrouwde, zoals het onder-wijs, jeugdzorg, goede doelen, de kerk, de media en de overheid.


Voor mijn gevoel heb ik mijn schooljaren in een gevangenis doorgebracht.

Wie herkent dat gevoel?


Waarschuwing !!


Wanneer je ontwaakt veranderd je leven drastisch... En zal nooit meer hetzelfde zijn... Er is dan geen weg meer terug... Ga je mee op ontdekkingsreis? Op zoek naar de Waarheid van ons Aardse bestaan? Of haak je nu liever af? En blijf je liever in het ongewisse of bij het oude vertrouwde?

Het is aan jou...

Jij bent de regisseur van je eigen Aardse leven, don't forget.

Here we go...

Op dit blog documenteer ik mijn ontdekkingsreis van ons Aardse bestaan en onderzoek ik de echte Geschiedenis van de Aarde en de Mensheid. Heb ik je interesse (op)gewekt? Volg mij dan op dit blog en voeg dit blog eventueel toe aan je favorieten. Je kunt mij ook volgen op social media. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur mij dan een e-mail. Scroll geheel naar beneden voor de gegevens.

Wanneer je verder wilt lezen kan dat uiteraard, maar het is wel een "Openbaring" wat ik te vertellen heb. Ik haal vele onderwerpen aan waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht, over gehoord hebt of had weggestopt in een donker hokje.

Bij het laatste doel ik op seksueel misbruik, satanische rituelen of mishandeling door familie (of derden) in onze jeugdjaren. Onderschat niet hoeveel babies, kinderen en tieners hierdoor vaak (nog onverwerkte) trauma's hebben opgelopen en nu op volwassen leeftijd daardoor (nog steeds) problemen van ondervinden.

En hoeveel volwassenen uiteindelijk zelfmoord hebben gepleegd die vroeger als kind seksueel zijn misbruikt. Ik ken er helaas teveel. Het is een groot drama onder de hedendaagse bevolking. Dat durf ik hardop te beweren. Ik weet dat er reeds goede technieken zijn om van de trauma's af te komen.


Lees dit maar eens (is very shocking info) ► 

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/

Gelezen? Bekijk dan ook even de onderstaande video, dan ben je redelijk goed op de hoogte!

https://www.bitchute.com/video/NFO2xvAEdqsc

En zeker wanneer je het boek van Robin de Ruiter gaat lezen met de titel "De 13 satanische bloedlijnen".


Als we ons willen bevrijden, moeten we ons realiseren dat we voor ongeveer 95% van wat ons is verteld, is voorgelogen, en om te beginnen is er tegen ons gelogen over het corona virus. Het is door de mens gemaakt, wat alle virussen zijn, en de bedoeling is om ons te ontvolken.

Dit was en is ook met het AIDS virus het geval en met zoveel andere virussen.Oke, dat was even heavy om te zien en te lezen he, I know, excuses!

Nu iets leukers...

Wanneer ik iets interessants of belangrijks tegenkom op het internet publiceer ik dat ook wanneer dat een bijdrage kan leveren om te ontwaken of verder te ontwaken.

Mijn motto: Doe je voordeel ermee ❤️

Wanneer GESARA een feit is kunnen we ons gaan helen in onze hoofden. Er zullen dan allerlei goede initiatieven ontplooid worden door middel van humanitaire projecten. Onthoud dit in je achterhoofd, houd dus allen nog even vol.

Wil je weten wat er werkelijk aan de hand is onze wereld? Klik dan op de onderstaande afbeelding om mijn inleiding naar het ontwaken verder te lezen. Je hebt uiteraard ook de keuze om NIET verder te lezen. Jij bent immers de regisseur van jouw EIGEN leven!

Je kunt en mag nu stoppen met verder lezen...

Of op "Ja, ik wil alles weten!" klikken om verder te lezen...

Wat doe je?