Vertaal deze pagina naar:

Werk samen, het gaat om de kracht van het collectief Bewustzijn!

08-02-2021

"Welk een boodschap wilt u op dit moment aan de mensen meegeven?" luidt mijn vraag.


De laatste tijd heb ik veel contact met Lord Melchizedek schreef Yvonne.

De mensheid staat op een kruispunt.

Het is niet zo dat de mens die u voor ogen heeft - Trump genaamd - de kar om in spreekwoordelijke termen te blijven alleen dient te trekken.

Het is niet zo dat u slechts in de wacht hoeft te zitten en te kijken naar het schouwspel wat zich voor uw ogen ontrolt. Ieder mens heeft een eigen verantwoordelijkheid, een eigen verantwoordelijkheid om keuzes te maken.

Wilt u collectief ervaren hoe het leven zich ontvouwt, hoe u het leven creëert op 5 dimensionaal niveau, dan dient ge stevig verankerd te staan in uw licht. Niet alleen u, maar velen met u.

Natuurlijk is het zo dat degene - door u genaamd Trump - een rol in het wereldgebeuren speelt en een bepaalde taak op zijn schouders heeft genomen. Doch hetgeen u waarneemt, verschilt niet van uw taak. Het heeft niets met omvang of grootte te maken. Uw taak is ook essentieel. Uw plek welke u op dit moment inneemt, is ook essentieel om de omslag te maken. Vergis u daarin niet.

Blijf in uw licht, blijf in uw licht.

Nogmaals, afwachten voegt niets toe aan. Afwachten doet afbreuk aan, afbreuk aan uw eigen leven en daarmee aan het collectief.

De tijd is gekomen dat u zich dient te bundelen. Samen in de kracht van één, samen in de kracht van één tot daden te komen, daden op een hoger plan. Maar wees waakzaam niet terug te vallen in de oude gedachten van hetgeen was.

Je kunt geen nieuwe wereld bouwen op basis van oude gedachtepatronen, op basis van oude overtuigingen. Keer naar binnen en laat uw ziel u leiden. Zij weet. Zij weet van uw levensblauwdruk, zij weet van uw intenties dit leven.

Nogmaals bundel, werk samen, het gaat om de kracht van het collectief.

De tijd is gekomen om plannen te maken, u voor te bereiden op. De nood is hoog, maar draag op een positieve en constructieve wijze bij. Zie uw mede broeder of zuster die zorgen heeft niet los van uzelf, nooit los van uzelf.

U bent het, vergis u niet.

NB: deze boodschap heb ik een paar weken geleden vanuit de Lichtwereld ontvangen en op mij in kunnen laten werken. Ik voel de essentie, het benadrukken om niet langer te zitten wachten, maar zelf tot initiatieven te komen.

Laten we dus niet wachten op nieuwe leiders (politici en anderen) die het leven opnieuw voor ons bepalen. Die vorm van leiderschap is voltooid verleden tijd.

Wij zijn het nu zelf die op basis van onze innerlijk stem en ons innerlijk weten de nieuwe aarde mogen gaan vormgeven met keuzes en beslissingen die allen en alles dienen en ten goede komen.

In liefdevolle verbondenheid - Yvonne

~ The Essence of Life ~

🌈


WoW 🌈❤️ 🙏🍀


Op mijn buik geschreven 🙏

Elke nacht dwing ik (Dienie Kars) mezelf te gaan slapen...

Omdat de dag dan weer om is en er zich weer een nieuwe dag gaat melden...

Ik kan niet meer stoppen met schrijven en onderzoeken...

Er zijn zoveel leugens en nog zoveel onwetende mensen...

Gelukkig ben ik van binnen een tevreden en gelukkig mens, maar niet van buiten...

Ik zie teveel ellende om mij heen en zie veel mensen nog steeds in de sinistere plannen van de duivel trappen. Ik hoop dat het duivelsgebroed, (de 13 satanische bloedlijnen) wat de Mensheid al zo lang teistert, snel in hun holen gaat kruipen of door het Licht en de verhoogde Schumann frequentie vanzelf verdwijnt.

Ik las in de tekst hierboven de volgende voor mij zo toepasselijke tekst en voor vele anderen:

"Het is niet zo dat u slechts in de wacht hoeft te zitten en te kijken naar het schouwspel wat zich voor uw ogen ontrolt. Ieder mens heeft een eigen verantwoordelijkheid, een eigen verantwoordelijkheid om keuzes te maken.

Wilt u collectief ervaren hoe het leven zich ontvouwt, hoe u het leven creëert op 5 dimensionaal niveau, dan dient ge stevig verankerd te staan in uw licht. Niet alleen u, maar velen met u.

Natuurlijk is het zo dat degene - door u genaamd Trump - een rol in het wereldgebeuren speelt en een bepaalde taak op zijn schouders heeft genomen. Doch hetgeen u waarneemt, verschilt niet van uw taak. Het heeft niets met omvang of grootte te maken.

Uw taak is ook essentieel. Uw plek welke u op dit moment inneemt, is ook essentieel om de omslag te maken. Vergis u daarin niet. Blijf in uw licht, blijf in uw licht. Nogmaals, afwachten voegt niets toe aan.

Afwachten doet afbreuk aan, afbreuk aan uw eigen leven en daarmee aan het collectief."


Wilt U reageren op deze info?


Stuur dan Uw reactie naar info@freedom-for-all.com