Vertaal deze pagina naar:

WAT IK DAGELIJKS AAN HET DOEN BEN!?

03-10-2022

Mijn volgers op de hoogte brengen van wat je op de radio en tv niet hoort en wat je niet in de grote kranten terug kan lezen, de Waarheid!Waar we de komende periode op dienen te letten?

Of ons op voor moeten/kunnen bereiden?


Verwacht groeiend verzet van bedrijven (denk vooral ook aan winkels) om contante betalingen te accepteren en een algehele aanval op het gebruik van contant geld.

Onthoud dat contant geld het bewijs is van hun schuld aan jou en ze willen dat fysieke bewijs vernietigen, net zoals ze boeken verbrandden die hen in de afgelopen eeuwen hebben blootgelegd.


Over de politie


Onthoud dat "hun" politiediensten er niet zijn om u te beschermen, ook al worden ze met uw geld betaald. De politiediensten worden opzettelijk verkeerd geïnformeerd en op het verkeerde been gezet.

Als het erop aankomt, moet je bereid zijn om je eigen huis en je eigen persoon te verdedigen!

Iedereen behalve de meest misleide "progressieven/comaschaapjes/onwetenden" begrijpen deze situatie.

Zorg ervoor dat uw lokale politie beter weet dan hun eigen mensen (bevolking) aan te vallen in opdracht van buitenlandse bedrijfsbelangen (WEF, World Economic Forum).

Dit is de reden waarom we tevens een enorme inspanning moeten leveren voor openbaar onderwijs om iedereen hiervan op de hoogte te stellen en wereldwijde aandacht te vestigen op de corrupte regeringen wereldwijd en vele gemeentes, die aangestuurd worden door ongekozen burgemeesters.

Deze burgemeesters voeren het beleid uit van hun meesters, de vrijmetselaars, de macht achter de schermen. Zij die elkaar beschermen, elkaar omkopen en chanteren door deelname aan satanische rituelen.

Het is Vaticaan, de binnenstad van Londen (City of London), de Verenigde Naties en Washington, DC. - waaruit al dit geweld en diefstal en wetteloosheid voortvloeit.

Miljoenen mensen zullen worden geconfronteerd met een pensionering van bittere armoede terwijl de kosten van alles blijven stijgen. Miljoenen jonge gezinnen zullen zich geen eigen huis kunnen veroorloven en zullen in plaats daarvan gedwongen worden om bij oudere familieleden te wonen of een nomadisch bestaan te leiden, reizend van plaats naar plaats, op zoek naar werk en een weg vooruit.

Mijn boodschap voor nu:


Zolang de fondsen om humanitaire projecten niet vrijkomen, zullen wij onszelf moeten 'redden'

Ondertussen ben ik bezig met een groep mensen om met eigen middelen, kennis en talenten, een zelfvoorzienende woongemeenschap te ontwikkelen en te bouwen.

Heb je interesse? Mail mij dan!

Informeer jezelf, het is de hoogste tijd!


Bye for Now ❤️

DIenie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)