Vertaal deze pagina naar:

Nicola Tesla (vrije energie)

13-01-2021

Het schijnt zo te zijn dat Trump de kennis van Nicola Tesla heeft verkregen door een oom van Trump, die de informatie later bij Tesla weghaalde nadat Tesla was vermoord. Of dit verhaal klopt weet ik niet. Maar het zou zomaar kunnen.

In deze blog ziet U veel afbeeldingen waarop U kunt zien hoe vrije energie werkt.

Ga U er eens op focussen!

GESARA gaat dat straks allemaal mogelijk maken met nog vele andere uitvindingen. Ook MED BEDS die kanker en allerlei ziektes kunnen verhelpen. Tot heden wordt dat tegengehouden door de satanische elite, die de bevolking graag in een 3D wereld wil houden, zodat zij de macht kunnen behouden over de onwetende, arme en zwoegende bevolking.

Gelukkig gaan er al veel mensen ontwaken door het corona virus, wat een enorme hoax is.

God bless ❤️

De Visionair schreef:


Dinsdag 12-01-2021

Ik weet hoe de finish eruit ziet en waarom alles gebeurt, toch is het mij niet gelukt om deze 2 galbakken (Rutte en De Jonge) uit te kijken.

Wat een verademing om straks naar the Wall te gaan kijken waar Trump komt te staan in Alamo Texas om 21.00. Ik verwacht een cryptische boodschap met een stukje geschiedenis en waarom deze muur gebouwd wordt. Hij zal mijns inzien niet gaan melden dat er een nieuw quantum internet in zicht is of dat de Media op black gaat en het EBS het overneemt om gedoseerd de truth van gruwelijkheden naar buiten te brengen.

Om allerlei accounts te openen van Social Media als alternatief is lastig omdat niemand weet wat online blijft of dat er al betere varianten klaar liggen. Misschien meldt hij wel waarom er zichtbaar militairen in beeld zijn over heel Amerika. Iedereen laten wennen aan het militaire straatbeeld houden de Patriots rustig om niet zelf het heft in handen te nemen.

Waiting Time for real action om de bagger zichtbaar op te ruimen is het zwaarste voor iedereen die weten dat Corona zwendel is. Het gaat gebeuren alleen hoe en wanneer is aan de Writer van het draaiboek.

Het zou zo maar kunnen dat het einde bestaat uit een explosief schouwspel waar de Pedo netwerk gebouwen plat gebombardeerd gaan worden. Het is een vast item van het Deepstate Kabali Playbook om beschavingen en monumenten te elimineren zodat de mens niet weet hoe zijn geschiedenis was.

In alles verslaat de Master Trump het kwaad in het kwadraat !

De Visionair.

Free energy


Wilt U reageren op deze blog?


Stuur Uw reactie dan naar info@freedom-for-all.com