Vertaal deze pagina naar:

Nibiru - Planet X - Nemisis

05-01-2021

Nemesis was de boodschapper der Gerechtigheid, of de vergelding van Goddelijke Wraak. Ze werd dan ook zowel gehaat als gevreesd door de mensen die iets op hun kerfstok hadden.

Bron ► https://grieksemythologie.net/namen/mero/nemesis.html


Deze info wil ik jullie niet onthouden:


Han Peeters schreef een boek met de titel "Planet X".

Ga dat boek eens lezen, dan weet je wat er nu gaande is.

Ik (Dienie) ken Han Peeters persoonlijk.

Stuur Han Peeters een e-mail, noem mijn naam "DIENIE" in de e-mail, dan ontvang je het E-book "Planet X" gratis van hem per e-mail.

Website ► www.hanpeeters.nl


Samuel Hoffman


Deze tekeningen hieronder zijn zeer accuraat. Getekend door Samuel Hoffman die dit al meer dan 10 jaar Nibiru bestudeert en de beelden die hij geeft werden hem verstrekt. Ze zijn nauwkeurig!

Nibiru Followers Anonymous


Groep op Facebook ► https://www.facebook.com/groups/318383045244907/permalink/1133428043740399/

In een notendop:

Zwaartekracht is niet wat ze ons geleerd hebben...

Ze hebben ons bewust verkeerde informatie geleerd zodat mensen niet zouden geloven dat dit mogelijk is...

We leven eigenlijk in een ′′Elektrisch Universum′′ (niet zwaartekracht)...

We weten niet hoe dit systeem is van 8 planeten, hun manen en nog een zon reizen zo nauw samen, maar we weten wel dat deze planeten de aarde en andere planeten 'elektromagnetisch' afstoten, zoals tegenovergestelde uiteinden van magneten.

Ze creëren krachtige bliksemstormen om zichzelf van elkaar af te 'duwen'. Deze planeten zijn wereldwijd te zien. Je ziet ze, alleen niet beseffend. Deze planeten zijn gewikkeld in hun eigen atmosferen/wolken. Hun wolken zijn ONZE wolken en ze volgen allemaal de zon.

Zonsopkomst & zonsondergang zijn de beste kijktijden samen met elk moment dat de wolken er extra wazig of bazar uitzien, dat is een teken dat deze planeten dichtbij zijn.

De namen van de planeten komen van Samuel Hofman en hij ontving ze rechtstreeks van een Pleaidian die hem ontvoerde. Toen Sam op de middelbare school zat schreef hij een papier dat ′bewees′ dat we een tweelingbinair zonnestelsel hebben.

Niet lang daarna (1980) spoorde de overheid Sam op en dwong hem om een non-openbaarheidsovereenkomst van 30 jaar te sluiten om te voorkomen dat hij onthulde dat we een 2e zonnestelsel hadden dat richting aarde ging. Toen hij vroeg: "Waarom maar 30 jaar?" antwoordde de overheid ′Tegen die tijd maakt het gewoon niet uit wat je zegt omdat mensen het toch nooit zouden 'geloven' ".

De regeringen willen NIET dat mensen weten dat dit andere planetair systeem bestaat. Laat staan hier al. Dit evenement gebeurt maar om de 3600 jaar. Historische informatie is beschikbaar maar het is beperkt en verspreid over verschillende plaatsen zoals de Azteken, de Maya's en de Hopi' s allemaal linkse druppels van informatie. Maar er is niet veel informatie beschikbaar omdat het verborgen is van de algemene bevolking.

Alle tekeningen die ik deel worden gecreëerd door Samuel. Hij heeft het zeldzame vermogen genaamd ′′Far Sighting′′ wat letterlijk kan betekenen zie deze hemelse objecten ′′in zijn geest". Hij trekt ze vervolgens uit met extreme details en zijn nauwkeurigheid is onbetwistbaar.

Samuel is echt een ZEER getalenteerd individu. Als niet voor zijn informatie zouden we volledig weten over iedereen van dit op dit moment.

Samuel Hofman' s interview afspeellijst ► https://www.youtube.com/playlist?list=PLMFN4sGK7ZI3zyPLoeSjZ4reJRvkVvZtw


Vervolgens lees je het volgende in de groep "Nibiru Followers Anonymous" op Facebook:


Dit is NIET jouw typische Nibiru-groep 😎

In deze groep bespreken en delen we specifiek de leringen van Samuel Hofman en delen we onmiskenbaar fotografisch bewijs dat de aarde een "dubbel zonnestelsel" heeft met 8 planeten (waarvan er één Nibiru is) samen met hun manen en een andere zon.

Deze planeten begonnen we in 2010 te zien.

Deze planeten VULLEN nu letterlijk onze lucht, hun wolken zijn ONZE wolken 🤔🙃😊

Als je lid wordt van deze groep, vraag ik je:

• Wees geduldig (dit kost tijd om te leren)
• Sta open voor andere ideeën
• Wees respectvol

Wees voorbereid om nieuwe en andere informatie te leren.

** De regeringen van de wereld willen NIET dat mensen weten dat dit tweelingzonnestelsel bestaat, laat staan dat we het dagelijks boven onze hoofden zien 😉

Gaat er iets groots gebeuren?

Alle tekenen wijzen er op dat er iets heel groots gaande is, waarom? Omdat de hele wereld hierbij is betrokken. Lees onderstaand bericht eens? Dit werd een week geleden geschreven door ene Scott Snerd en heb het bericht op 05-01-2021 vastgelegd.

PS. Ik ben geen profeet, maar wel een boodschapper.

Je mag uiteraard geheel ZELF beslissen wat je met deze info doet.

Namasté.


Reactie onder de video:

Michelle, ik heb dit met tranen in mijn ogen en een vredig besef in mijn hart gezien dat dit alles inderdaad zal gebeuren. Ik laat mijn licht helder schijnen en voeg me bij mijn lichtvlam samen met al mijn Light Warrior-broeders en -zusters zodat we, allemaal samen, de Gouden Eeuw tot bestaan kunnen brengen en de duisternis kunnen oplossen, want waar licht is, kan er geen duisternis zijn. Veel liefde en licht voor jou en voor alle wezens op ons aardse vlak en daarbuiten.

Wilt U reageren op deze info?


Stuur jouw reactie dan naar info@freedom-for-all.com