Vertaal deze pagina naar:

MIJN ONDERZOEK NAAR PSYCHOPATEN

23-07-2022

Beste Lezer of Volger,

Heb de afgelopen jaren zelf onderzoek gedaan naar psychopaten en een paar bekenden van mij, die psychopatisch gedrag vertoonden een tweede kans gegeven om te veranderen.

Onder andere Neset Temirci en Ad van Arkel.

Tegen Neset Temirci heb ik gezegd hem een tweede kans te geven, nadat hij in Nederland de afspraak niet nakwam om een studio te laten bouwen van het geld wat hij daar speciaal voor had gekregen, om Openbaringen te kunnen doen aan de bevolking.

Ad van Arkel heb ik een paar jaar geleden gewaarschuwd voor zijn karma, wat hij over zich heen uitgestort zou gaan krijgen wanneer hij zou doorgaan met zijn slinkse praktijken en de gedupeerden tot heden geen excuses zou aanbieden of een oplossing zou aanreiken. De tijd dat Ad van Arkel z'n karma over zich uitgestort gaat krijgen is reeds aangebroken. Verschillende kranten schreven reeds over hem. Ook de politie is met hem bezig en meerdere instanties bemoeien zich reeds met deze zaak.

Beide heren zijn grote parasieten gebleken, ze teren op andermans kennis, tijd, connecties, energie en geld. Beide heren bedreigen of chanteren je wanneer je hen exposed of hen de waarheid durft te zeggen.


Mijn conclusie:

Beiden heren, zowel Neset Temirci als Ad van Arkel, hebben last van waanideeën, of ze geloven heilig in hun eigen spinnenweb van leugens, en zijn een gevaar voor de samenleving!

Geld is voor beide heren erg belangrijk.

Beiden proberen dat gratis te verkrijgen, dat is hun overeenkomst.

Mijn bevinding tot heden is dat ze hun psychopatische en leugenachtige gedrag niet kunnen veranderen, ook al waarschuw je ze voor hun eigen karma of zeg je ze een tweede kans te geven.

Het is mij opgevallen dat ze veel dreigen en liegen en over lijken gaan als het hen uitkomt. Het scheelt ze niets, als zij maar de dans ontspringen of hun doel kunnen behalen. Ze lijken daarin geen gevoel en geen geweten te hebben. Het laat ze ijskoud wat ze andere mensen aandoen met hun vele leugens, psychopatische gedrag of slinkse praktijken.

Opvallend is dat beide heren enorm gaan schelden, tieren en vloeken wanneer je hen confronteert met de waarheid en hun eigen leugens. Zij gebruiken ook vaak hun ledematen om meer kracht bij te zetten om de ander bang te maken of angst aan te jagen.

Neset Temirci heeft 12 jaar in de gevangenis gezeten, omdat hij zijn ex-vrouw vermoord zou hebben. Dit blijft Neset Temirci echter tot de dag van vandaag ontkennen.

Maar ook dat ontkennen is nu juist een typische karaktertrek van een psychopaat.

Ad van Arkel ontkende ook vaak zaken waarmee je hem confronteerde. Ook al betrapte je hem in bed met een andere vrouw ontkende hij dat nog steeds. 

Gaslighting heet dat.

Zie de info in de onderstaande link, we leren elke dag weer iets bij.


Gaslighting


Gaslighting is gevaarlijk, want het heeft tot gevolg dat je ernstig gaat twijfelen aan jezelf, of zelfs het gevoel krijgt dat je gek bent. En - om het verhaal nog wat complexer te maken - je wordt door gaslighting alleen maar meer afhankelijk van de manipulator. Langzaam maar zeker lever je je zelfvertrouwen in en krijgt de ander de macht over jouw belevingswereld...

Link ► https://holistik.nl/gaslighting/


Heb op 22 juli 2022 een POLL gemaakt


Wilde graag eens weten hoe anderen over psychopaten dachten.


De POLL luidde als volgt:

VERDIENEN PSYCHOPATEN EEN TWEEDE KANS IN HUN HUIDIGE AARDSE LEVEN?

Leg uit in de reacties waarom je voor' JA' koos of voor het antwoord 'NEE'. Dank jullie wel.

Tot nu toe werd de poll 844 ingevuld.


Uitkomst POLL:

Rond de 88% vindt dat psychopaten geen tweede kans verdienen!

4% vindt van wel, 4% weet het niet en 4% heeft er nog nooit over nagedacht.

Zie hieronder het bewijs van de poll.


Enige reacties die daarop volgden:


"Nee, een psychopaat moet je opsluiten en de sleutels weggooien ter bescherming van zichzelf en van de rest van de mensheid. Hoe triest ook, het is een niet behandelbare aandoening."


"Nee, psychopaten hebben geen gevoel of empathie. Opsluiten die handel en de deur dicht metselen."


"Psychopaten hebben geen gevoel en al zeker niet voor wat ze anderen aandoen...Als fysieke empaat zou ik hen voor een maand eens mijn gave geven alle pijn te voelen van iedereen alsook van het collectief zowel lichamelijk als emotioneel.Dat zou al een mooi begin zijn. Denk niet dat ze dit zouden overleven."


"Volgende ronde, nieuwe kansen. Niet in dit leven"

-

Zegt al meer dan genoeg denk ik de bovenstaande reacties.

-
Mijn visie:

In het dagelijkse leven heb ik te maken gehad met psychopaten. Heb ze een tweede kans gegeven. Maar heb helaas moeten vaststellen dat ze zich NIET hebben veranderd. Het waren ook pathologische leugenaars.

Deze conclusie zal dan zeer zeker vast ook gelden voor de psychopaten die zich een bepaalde macht hebben toegeëigend of hebben verkregen door hun geweten in de ijskast te zetten en zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik, en/of satanische rituelen en/of adrenochrome.

Ronald Bernard heeft hier veel van uit de doeken gedaan omdat zijn geweten ging opspelen. Hij is de enige die ik tot nu toe ken die deze wereld is ontvlucht.


De vader van Enny, Iris, Rein en Vera, Ad van Arkel, is een pathologische leugenaar en psychopaat!


Wie gaat Ad van Arkel stoppen met zijn psychopatische en ziekelijke gedrag?

Het lijkt wel of er familiekarma uitgewerkt dient te worden in de familieopstelling van Ad van Arkel. Dit kan doorbroken worden wanneer we alles in het Licht gaan zetten van de Waarheid zoals die is.

Ook zijn vier kinderen dienen hieraan mee te werken. Alleen dan kan bevrijding komen van alle vloeken die in vorige levens zijn uitgesproken en het opgebouwde karma wat zich in het verleden heeft opgehoopt kan dan worden opgelost.

Boodschap aan Enny, Iris, Rein en Vera van Arkel:

Jullie, kinderen van Ad van Arkel, kunnen het familiekarma en de eventuele vloeken in het familie DNA (familieopstelling) gaan doorbreken.

Ga naar een goede regressietherapeut die jullie daarbij kan helpen!

Sterkte en Succes!


Foto omstreeks 1996
Foto omstreeks 1996


Mijn levensles


Na mijn ervaringen geef ik geen van de psychopaten nog een tweede kans, omdat ze dan nog veel meer mensen duperen en/of slachtoffer maken.

En ja, ik heb veel onderzoek gedaan, ervaringen hierbij opgedaan en ben tot de conclusie gekomen dat we psychopaten zo snel mogelijk moeten zien te stoppen met hun praktijken.

De vraag is alleen nog 'hoe' dan...


-
Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)