Vertaal deze pagina naar:

Laatste update 11-01-2021 - Go with the Flow ❤️

11-01-2021

Ben ondertussen ook een boek aan het schrijven met de titel: "Go with the Flow ❤️".

Zie ► https://www.dieniekars.nl/boek/

Zojuist schreef ik een stukje in mijn boek, wat als volgt luidt:

Sinds een paar dagen weer contact gekregen met een oude bekende van mij. Hij is nu 62 jaar en fan van paarden en ijzeren rossen (motoren). Ik deel deze interesses ook, vandaar onze verbinding. Hij blokkeerde mij een paar jaar geleden op Facebook, omdat hij mij een fantast vond. Dat vindt hij nu nog steeds trouwens. Is niet erg, ik ben het gewend. Ben al vaak bestempeld, voor van alles en nog wat.

Veel mensen kunnen nu nog niet ontwaken, daar is hij er één van. Ook hij is erg geconditioneerd (gehersenspoeld en geïndoctrineerd) door zijn geloof en opvoeding. Echter beseft hij dat zelf (nog) niet, zoals heel veel andere mensen.

Gisteren kwam ik op Facebook op de tijdlijn van John Baselmans terecht. Ik ben al een aantal jaar bevriend met hem en toen zag ik dat hij een zeer interessant boek had geschreven in 2019. De titel luidt: "Het lang verborgen geheim". Ik maakte daar ook een blog over. Die kun je lezen wanneer je de link ervan volgt. Het boek is gratis te downloaden als PDF-file. Altijd fijn voor mensen met een smalle beurs.

Link ► https://www.freedom-for-all.com/l/het-lang-verborgen-geheim-geschreven-door-john-baselmans/

John Baselmans schreef reeds bijna 100 boeken, of mischien zelfs al meer. Ook over het Koningshuis. Ga hem maar eens volgen, dan gaat ook U ontwaken. Mits U dat wil uiteraard.

Mijn moeder wilde vanmiddag, na mijn uitleg wat er in dat boek staat geschreven, dat boek niet lezen. Want zegt ze, ze heeft nog voldoende boeken die ze eerst nog wil lezen. Oke dan. Geen interesse dus in een belangrijk puzzelstukje van de grote puzzel van John Baselmans.

Ik kan dat soms echt niet begrijpen. Zucht. Ook voel ik weer een vorm van tegenwerking van mijn moeder. Dat is niet de eerste keer.

In plaats dat ze zegt: "Oh wat interessant" krijg ik weer een negatieve lading over mij heen. Dat doet ze al zolang ik haar ken. In mijn jeugdjaren heb ik hier heel veel moeite mee gehad. Haar afwijzen, negatief reageren en niet willen meegaan in mijn flow.

Nou, ik heb er heel wat tranen om gelaten in het verleden. Mijn ex-partner is hiervan op de hoogte, waar ik ooit mee trouwde. Heb toen ik een jaar of 21 was een keer een gesprek met haar daarover gehad, in het bijzijn van mijn vader en mijn ex-partner. Dat ze kon veranderen hierin en ik anders niet meer zou komen.

Heb in de tijd dat ik een jaar of 16/17/18 jaar oud was tegen een burn-out aangezeten. Of hoe benoem je dat nog meer? Overspannen? Ja, dat is het juiste woord. Ik vraag me weleens af hoe dat gedrag van iemand ontstaat om zo om te gaan met je eigen dochter. Wie het weet mag mij mailen.

Hoor zojuist dat de geldautomaten er misschien mee gaan stoppen om geld uit te geven en om te kunnen pinnen. De website (platform) van parler staat nu ook op zwart. Houd dit in de gaten mensen. Haal anders voloende cash in huis, zodat je straks boodschappen kunt blijven halen. Reken er dan ook op dat er chaos kan ontstaan, doordat niet iedereen met cash geld kan betalen.

Heb het al vaker geschreven, ik ben geen profeet, maar wel een boodschapper.

De blinde helderziende Baba Vanga voorspelde een turbulente 2020 volgens heel veel nieuwswebsites. Wel heel apart wanneer je even googelt dat heel veel kranten een artikel over haar schreven.

Baba Vanga is ongeveer 100 jaar geleden geboren en in 1996 overleden, was volkomen blind en een fiks deel van haar voorspellingen zijn uitgekomen. Enkele voorbeelden daarvan zijn 9/11, de tsunami in Azië in 2004, klimaatopwarming en de opkomst van ISIS. Wanneer je er meer over wilt lezen kun je de onderstaande link volgen.

https://gfcnieuws.nl/2019/12/blinde-helderziende-baba-vanga-voorspelt-een-turbulente-2020/

Bye for Now, Dienie ❤️En toch heb ik een raar onderbuikgevoel over deze helderziende Baba Vanga. Zo ook met de voorspellingen van Nostradamus. Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar iemand die ook sceptisch is wat de blinde helderziende Baba Vanga voorpelt zou hebben.

Heb iets gevonden, lees zelf maar eens.

Ik hoor het wel wat U er van vindt.

Of niet, dat is ook goed.

https://ejbron.wordpress.com/2020/12/19/over-joe-biden-en-baba-vanga/

Wikipedia ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

Fijne dag Allen ❤️


Wilt U reageren op deze blog?