Vertaal deze pagina naar:

HOOR ALLEEN MAAR GOEDE BERICHTEN DE LAATSTE 5 MINUTEN

21-01-2021

Trump heeft ons geruisloos naar een Gesara/Nesara situatie gebracht.

Op 2 november 2020 (voor de verkiezing) is dit plan uitgevoerd.

De militairen ruimen de swamp op.

Trump trekt zich terug en militairen nemen het werk over.

Het wordt geen 'Basement Biden' en generaal Flynn heeft de regie over de Martial Law de komende tijd. We verlaten de dode US Corporation, (BV USA, vergelijkbaar met de BV Nederland) en gaan terug naar de constitutie van 1776.

We zijn jarenlang in een duivelse situatie geweest en ondergeschikt aan de Britten en het Vaticaan.

Alle wereldleiders zullen worden verwijderd, Potus is een genius en een 5-dimensionale schaakspeler.

Alle clowns zullen van het wereldtoneel verdwijnen en we zijn getuige van de grootste show die ooit op aarde is opgevoerd.

TRANSITIE

Wij hebben deze tijd uitgezocht om hier aanwezig te zijn en we zijn bevoorrecht om hier bij te zijn en de overgang mee te maken van de satanische wetten naar de wetten van God.

God heeft satan de mogelijkheid gegeven en zijn tijd zit erop. Dit is altijd het plan geweest en Trump is de man die uitvoering geeft aan dit plan. Er zijn vele pogingen geweest om hem te vermoorden en zelfs ook op Flotus (First Lady of the USA) Melania.

Zij zet zich in voor het redden van de kinderen die slachtoffer zijn geworden van de satanisten. 'This is the greatest show on earth en The best is yet to come'. Trump heeft dit vaak gezegd.

Er komen militaire tribunalen en velen zullen veroordeeld worden. Het zal ontstellend zijn en erg veel mensen zullen hulp nodig hebben. verwijt niet en wijs niet met je vinger naar de ander.

Wij die wakker zijn en geinformeerd moeten de ander helpen. Bid voor ze en zeg vooral niet: "Ik heb je het toch gezegd". Ga naar de 5e dimensie van liefde en voorspoed.

34 quadriljoen dollars; 34.000.000.000.000.000.000.000.000 aan gestolen geld komt terug naar de mensheid, geld dat gedekt is door goud. Het is geen fiat geld of gebakken lucht maar geld dat waarde heeft en het is van de mensheid. Dat is een hoop geld dat naar ons toekomt. Er zijn 6000 patenten die op de markt komen; medbeds, vrije energie, anti zwaartekracht generatoren en veel meer.

Geen honger, geen energie rekening meer, weg schulden; het komt eraan. Stop met leven in angst want dat voedt het negatieve. Deze zegeningen komen van Boven, de Heilige Geest. We gaan naar een complete andere samenleving. Welkom in de wereld van vrijheid en overvloed. Bereid je voor op twee intense weken en veel mensen zullen je hulp nodig hebben.

We hebben allemaal familieleden en vrienden die ons niet geloofden en velen van ons hebben het moeilijk gehad. Hou de uitzendingen in de gaten, ga dan naar huis en pak de popcorn.

Je krijgt de komende tijd geschiedenisles en je zult de geschiedenis opnieuw gaan leren. Geloof in God, bid voor je omgeving, vrienden maar ook voor je vijanden. We zijn allen een.


Where we Go One We go All.

WWG1WGA

Trust the Plan
TRIBUTE


Volg Tribute op Facebook voor het laatste nieuws en blijf up to date met wat er ECHT aan de gang is in de wereld! Steun de vrijheidsbeweging, jouw toekomst en die van je geliefden. Deel dit bericht op social media en in je eigen netwerk.

DOEN!

Facebook ► https://www.facebook.com/tributenu

Bron ► https://www.tribute.nu/post/popcorn-day-the-best-is-yet-to-come
Video met veel Openbaringen!

Heeft U een vraag of een opmerking? Wilt U mij volgen op social media? Of wilt U mij ondersteunen in mijn Missie? Maak dan Uw keuze uit onderstaande opties.

Telegram GESARA kanaal ► https://www.t.me/GESARANederland