Vertaal deze pagina naar:

Het Tweede Zonnestelsel (Wormwood system, Nibiru, Nemesis, Planet X)

06-12-2023

Er komen steeds meer goede berichten naar buiten over NESARA / GESARA, echter hebben we ook nog te maken met een nieuwe Dome / Planet X / QFS.


Binnenkort zal wereldwijd de noodtoestand worden afgekondigd.

Sommige onderzoekers menen dat we met Planet X ernstige problemen kunnen gaan krijgen. Tijdlijnen met een andere uitleg komen bij elkaar in 2023. Dat er iets groots staat te gebeuren, wereldwijd, kunnen we eigenlijk op onze Hollandse klompen aanvoelen toch? Met dit artikel ben je voorbereid op alle scenario's, dat is het doel van dit artikel.

Maak een goede keuze voor nu en straks. God bless!

Datum screenshot: donderdag 7 december 2023 (net na middernacht).

Let op: de Q klok is al een paar keer verschoven, echter gaat het wel een keer gebeuren.

Volg de Q klok: https://qofficial.net/password - Wees voorbereid!


NEMESIS DE VERWOESTER

We horen en lezen soms over voorspellingen en profetieën en meestal vergeten we ze weer, simpelweg omdat ze nog niet uitgekomen zijn en wie weet hoelang het nog gaat duren. Onderzoekers maken regelmatig opnames van de lucht, bekijk de onderstaande video's.

Binnenkort zal de noodtoestand worden afgekondigd!

Alle landen moeten straks alle zeilen bij gaan zetten om een onrustige bevolking in bedwang te houden. Zoals de website Niburu.co al vaker heeft geschreven gingen na begin jaren tachtig vorige eeuw de luiken naar beneden voor wat betreft informatie over de planeet Nibiru en haar metgezellen en daardoor heeft de elite ruim baan gekregen om zich voor te bereiden en hun ondergrondse schuilplaatsen in orde te maken.

Daarnaast zijn zij de huidige machthebbers en hebben de beschikking over leger en politie om straks een massa in paniek, onder controle te houden. Een grote massa waarvoor geen enkele voorziening is getroffen en die door hun leiders volledig aan hun lot zullen worden overgelaten.  Uiteraard zullen ze voor de passage van de planeet de noodtoestand afkondigen, waardoor ze bovendien nog tijdelijk kunnen beschikken over grote aantallen gedwongen arbeidskrachten.

Echter, volgens Nancy Lieder is het goede nieuws bij dit alles dat de geplande Derde Wereldoorlog toch geen doorgang zal vinden, omdat ieder land de handen vol heeft met de interne problemen.

De wereld zal na de passage en de zogenaamde poleshift opnieuw opgebouwd dienen te worden en daarbij zullen volgens Lieder in bepaalde gebieden machtscentra ontstaan, terwijl in andere delen van de wereld men weer terugvalt op de oude systemen van stammen.
Vooral de grote steden zullen plekken worden waar de voedselschaarste het eerst en het meest heftig voelbaar wordt en dat zijn dan ook absoluut geen veilige plekken om te verblijven wanneer het zover is.

Daarnaast hebben we natuurlijk het probleem van overstromingen die zich voor zullen doen en gezien de lage posities van onze contreien is het nog maar de vraag of er delen boven water zullen blijven en als dit wel het geval is dan zal je die moeten zoeken in het oosten van Nederland of het zuiden van Limburg. 

Volgens Nancy ziet de wereld er na de poleshift ongeveer als volgt uit en is te zien dat verreweg het grootste deel van West Europa is verdwenen.

In Rusland en China is men al jarenlang bezig met de komst van Nibiru en worden, voor wat betreft Rusland, zoveel mogelijk overheidsinstanties en inwoners overgeheveld naar het oosten van het land. China is vergelijkbaar bezig door het bouwen van de zogenaamde spooksteden. Grote steden weg van de kust die op dit moment nog leeg staan, maar waar de Chinezen straks heel dankbaar voor zullen zijn.

Volgens Lieder ziet het er ook niet ongunstig uit voor Duitsland en zal dit land een belangrijke rol gaan spelen als toekomstig machtscentrum. Groot Brittannië daarentegen zal zo goed als volledig worden weggespoeld door tsunami's en de elite  aldaar is van plan haar heil te zoeken in Australië.

Voor wat betreft het Midden Oosten ziet zij Turkije als de komende macht aldaar en zal het Ottomaanse rijk opnieuw tevoorschijn komen.

En voor ons ziet het er allemaal minder fraai uit. Onze leiders zijn verdwenen naar hun schuilplaatsen, het land loopt groot gevaar onder water te verdwijnen en waar het op neer komt is dat wij volledig voor onszelf moeten zorgen.

Maar, aan de andere kant biedt dat misschien ook weer nieuwe mogelijkheden en dat onze overheid letterlijk onder water verdwijnt is alleen maar toe te juichen ;)

 (Bron).

Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)

NIEUWSTE BLOGS