Vertaal deze pagina naar:

FINDFARM PUNT NL

08-06-2021

Haal je boodschappen bij de boer!Heb al vaker geschreven dat we de transitie (overgang) naar een Nieuwe Wereld (Gezonde Samenleving) zélf moeten doen!


Er zijn reeds zeer goede initiatieven gaande, lees maar eens wat ik (Dienie) tegen kwam in het Telegram kanaal "Haal 't Lokaal":


Hai heren van Findfarm,

Met plezier hebben wij uw website de afgelopen tijden gebruikt om lokaler te consumeren.
Nu beheer ik een informatiekanaal/ actiegroep op Telegram, en samen met een aantal andere beheerders van grote (gelijkgestemde) groepen zijn wij een denktank begonnen.

Afgelopen zondagavond hebben wij een idee geformuleerd om het voor gemeenten veel makkelijker te maken om lokaler te shoppen.

Hier komt jullie infrastructuur en database van 909 boederijen super van pas. Het serveert enerzijds de behoefte om lokaler te consumeren en anderzijds de behoefte om de nationale online zichtbaarheid van deze boerderijen te vergroten. Landelijk, maar op lokaal niveau te bekijken.
Ook de website lekkerder . nl is erg goed bezig, die hebben ook een handige app, met hetzelfde doel als dat jullie hebben en als dat wij hebben.

We hebben een nieuwe groep aangemaakt op Telegram, die heet "Haal 't Lokaal".

De animo voor dit concept is overweldigend!!

Maar liefst 1500+ leden in 15 uur tijd...!!! 🇳🇱🇳🇱🇳🇱

En nu staat de teller al op 3600 leden in 3 dagen tijd 🥳🥳🥳

Ik stuur er nu aan op dat iedereen de boeren gaat attenderen op deze gratis advertentiemogelijkheden, zodat de online zichtbaarheid van de boeren ten eerste verhoogt en de database compleet raakt.

Ik heb voor ogen dat we met alle (versplinterde) websites gaan praten om samen 1 volledige database in een kaart te maken die we allemaal kunnen inladen en bewerken.

Ik heb inmiddels contact met Jolanda die op nationaal niveau al een tijd bezig is met de bestaande voedselcollectieven te beheren. Zij is nu bezig om met een ICT team een module te bouwen waarin men ook zelf voedselcollectieven kan starten en beheren.

Ik heb voor ogen dat we op alle versplinterde websites haar module inladen en alle Nederlanders de mogelijkheid bieden om de voedselketen terug in handen te krijgen. Dit is de link naar alle boedselcollectieven die zij beheert:

https://transitiecoalitievoedsel.nl/wp-content/uploads/2020/12/Voedselgemeenschappen-overzicht-14-12-20.pdf?mc_cid=8dfc59666d&mc_eid=4a2a56488e

Ten derde is een gedeelde database voor vrijwilligers belangrijk in de completie voor ons concept. Jullie doen daar al wat mee, maar wij zouden het graag terugzien op ALLE websites, toegankeljk voor iedereen.

Als we een vereniging beginnen kunnen we middels Google AdGrants € 10.000 per maand gratis budget krijgen. Hiermee kunnen we gericht bezoekers inkopen, een content (banner) campagne starten (kan heel rendabel zijn!!), en ruimte geven aan diverse lokale campagnes, voedselcollectieven opbouwen etc (ik kan wel 1000 dingen verzinnen maar dat bespaar ik jullie even)

Wij, het Nederlandse volk zouden graag wat meer complete websites zien omtrent LOKAAL CONSUMEREN.

Hierbij missen we met name nog navigatieknoppen als:

1. Vrijwilligers op de boerderij laten werken

2. mogelijkheid voor betaling in natura (voedsel)

2. vrijwilligers gestructureerder aanbieden (database waar mensen aan kunnen vinken wat ze zouden kunnen en willen doen)

3. Een soort "badge" zodat men in eerste instantie kan zien of de boer biologisch is aangezien de vraag daarvoor hoog is

4. Lokale voedselcollectieven te maken, en volop aanmeldmogelijkheden

5. Kleine supermarkten die enkel lokaal inkopen en boerderijwinkels een eigen categorie geven en ook op de kaart weergeven.

6. Meer ideëen, maar first things first.

Mijn man en ik zijn online marketeers, wij werken al sinds 2005&2008 met Google AdWords en zijn senior SEA, SEO, CO en webanalytics consultants. Wij willen jullie, de boeren en de mensen ERG GRAAG GRATIS helpen.

Omzet en winst flink verhogen is wat wij al heel lang doen, wij vinden het niet erg om ons gratis in te zetten om verbeterplannen voor jullie te maken en die uitgevoerd te krijgen.

Wij hebben Jezus een aantal maanden geleden geaccepteerd, het beste wat wij ooit hebben mogen meemaken in ons leven.

We hopen dat jullie Jezus terugzien in onze daden.

God zegene jullie en het Nederlandse volk!

We zouden graag even bellen met jullie om eea te bespreken!

We hopen op een leuke en zeer vruchtbare samenwerking & en meer advertentie-inkomsten voor jullie! ;) !!!

Met zoekmachinevriendelijke groet,

Zina Barbara

Ps: als we de boeren weer zichtbaar hebben (voor het volk, maar ook voor ELKAAR), kunnen we 100x gemakkelijker schakelen om nieuwe initiatieven te starten.

Ook kunnen we dan veel beter concurreren met de grote supermarkten die de boeren en de mensen aan alle kanten uitknijpen, omdat we VARIËTEIT EN KWALITEIT kunnen bieden. Tegen een lagere prijs.

Ik heb voor ogen dat het eindstation van deze movement is dat mensen in een volksbuurt tegenover de grote buurtsuper een boerderijwinkel gaan starten met lekkerdere, versere en goedkopere producten. En dat de boeren weer ruimte krijgen om ZELF te bepalen wat en hoe ze verbouwen.

Het enige dat we nodig hebben is elkaar.

Zullen we dit concept nationaal gaan uitrollen? Ik vraag voor nu iedereen om de database compleet te maken bij jullie en lekkerder dus de actiegroep kan op volle stoom door, terwijl wij achter de schermen VERBINDEN ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Oh ja dit zijn de partijen aan wie ik ga vragen om mee te doen:

https://findfarm.nl/locaties/alles

https://www.lekkerder.nl

https://www.lekkersdichtbij.nl

www.hofweb.nl

https://www.steundeondernemer.nl

https://boerenenburen.nl/nl

www.stalletjeslangsdeweg.nl

www.fietsenvoormijneten.nl

https://lokaalwijzer.nl/

https://www.productenvandeboer.com/zuid-holland.html

https://lekkernassuh.org/

https://www.rechtstreex.nl

https://biotuinwijzer.nl

https://csanetwerk.nl/kaart/

https://www.herenboeren.nl/

https://www.boeregoed.nl/onze-telers/

www.bestelboer.nl

www.vanhetland.nl

https://hetkraampje.nl  (via app)

https://lokaloka.nl

www.boerderijke.nl

https://landwinkel.nl

https://boerenmarktplein.nl/

www.dekortsteweg.nl

https://www.supportyourlocalsnl.nl/

www.puurdichtbij.nl

www.ProeVkantoor.nl  (Noord-Holland)


Het kanaal waarin dit werd gepost kun je vinden in de onderstaande link.

Verbindende kracht onder de radar 🇳🇱

Link ► https://t.me/Haal_t_LokaalBye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)