Vertaal deze pagina naar:

DE GROTE VRAAG IS OF ZE REKENING HEBBEN GEHOUDEN MET DE ENORME KRACHT VAN HET INTERNET EN HET VERSPREIDEN VAN DE WAARHEID ❤️

21-11-2022

Lees deze blog, dan weet U het antwoord!


Internet maakte het mogelijk dat informatie over de corona hoax, het gevaar van vaccinaties en 5G straling zich snel over de hele wereld verspreidde. Het verbinden van mensen en hun samenwerking heeft reeds geleid tot een groot ontwaken bij een hele grote groep mensen!

In de wandelgangen en op social media wordt regenwoordig veel informatie gedeeld en er worden vele podcasts gemaakt. De Waarheid is niet meer tegen te houden. De geest is uit de fles. Dat blijkt ook wel uit de gesprekken die momenteel gevoerd worden op social media en de informatie die te lezen is op vele websites van klokkenluiders en platforms met vele openbaringen.

 Veel mensen zijn er reeds achter gekomen dat de bevolking bewust arm en vooral dom is gehouden en dat onze geschiedenis, van nog niet zo heel lang gelezen, behoorlijk en bewust is vervalst.

Over Tartaria, de mudfloods en vrije energie is bijvoorbeeld bijna niets meer terug te vinden. Echter kan men als men goed onderzoek doet, nog veel daarover terug vinden. Wanneer je je ogen goed de kost geeft kun je in sommige grote steden nog veel over het vroegere Tartaria terugvinden. Zoals vele torentjes met antennes en vele huizen, waarvan de ramen zich gedeeltelijk onder de grond zitten, vanwege de modderstromen (mudfloods).

Een van de drie grootste Wappies van Nederland Eric Groenendijk, volgens Chris Klomp (journalist), maakte hier reeds zeer interessante video's over en ook andere mensen, zoals de dame in de onderstaande video

Uitleg over Tartaria - Vrije energie - Moddervloed


David Sorensen schreef:

Hoe moeilijk het ook is, ik geloof dat de wereld deze huidige storm nodig heeft. We konden niet verder zoals het was, met de overgrote massa die zo oppervlakkig leefde. Ik geloof dat, als alles voorbij is (en er zal nog veel gebeuren), de mensheid er als geheel veel beter uit zal zien. Soms moeten we met kracht wakker geschud worden. Alles zal uiteindelijk ten goede werken.

Een reactie van een lezer die daarop volgde luidde:

De Grote Reset leidt tot het bewind van de antichrist en de Grote Verdrukking.

David Sorenseon schreef:

Dat is wat ze willen dat je gelooft, dus je zou denken dat we niets kunnen doen om ze tegen te houden. Dit leidt tot het grootste ontwaken aller tijden.

OVER OPERATION LOOKING GLASS


In een later bericht schreef David Sorensen:

Operation Looking Glass is een geheime militaire technologie die de elite al decennia lang in staat stelt de toekomst te kunnen zien. Dankzij deze technologie konden ze tot op zekere hoogte de toekomst naar hun hand zetten.

Op zeker ogenblik zagen ze echter dat er na het jaar 2012 iets zou gebeuren, wat op geen enkele wijze kon voorkomen worden. Deze gebeurtenis joeg hen grote angst aan. Ze huurden extra deskundigen in om deze gebeurtenis tegen te gaan. Maar wat voor aanpassingen ze ook programmeerden, elke mogelijke tijdlijn leidde altijd naar dezelfde grote gebeurtenis. Ze konden het niet voorkomen.

Wat is deze onvermijdelijke gebeurtenis die ze in de toekomst zagen?

Dat er wereldwijd een ongekend groot ontwaken zou komen.

De waarheid zou massaal bekend worden. Dat zou het einde betekenen van deze elite. Wat we nu beginnen mee te maken, wordt al tientallen jaren lang voorspeld door Operation Looking Glass.

Het staat vast, dat de mensheid steeds meer de waarheid zal ontdekken.

Hou dus vol. Geef niet op. Na de nacht komt er een nieuwe dag.

David Sorensen schreef 5 dagen geleden het volgende:

Trump heeft eindelijk officieel zijn campagne gestart om terug te komen in 2024.

Velen wisten dat hij zou terugkomen, maar niemand wist precies hoe en wanneer. Er zijn veel speculaties verspreid dat hij eerder zou komen. Nu is het duidelijk dat hij de meest wijze en effectieve weg bewandelt. Alles gaat officieel, zodat niemand hem ergens van kan beschuldigen. Geen voorbarig militair ingrijpen, zoals er door velen gezegd werd. Dan zou hij alle tegenstanders van de House en Senate plus alle mainstream media tegen hem krijgen, wat funest zou zijn. Dus geduldig vooruit wandelen op weg naar 2024. Dan zal hij de verkiezingen radicaal hervormen en schoon schip maken.

Mijn vrouw hoorde God zeggen dat er in 2024 oorlog zal komen in Amerika. Dat kan inderdaad heel goed gebeuren, eenmaal Trump aan de macht is zouden zijn tegenstanders wel eens geweld kunnen gebruiken. We zullen zien.

Ik ben een diepgaande documentaire aan het voorbereiden over Trump om iedereen die vragen heeft over hem - vooral aangaande de injecties - te helpen. Het is niet gemakkelijk, maar we zullen toch vooruit gaan en de overwinning is in zicht. We zullen nog verbaasd zijn in de toekomst...

David Sorensen is te volgen middels Facebook.

https://www.facebook.com/davidjsorensen

En middels de onderstaande website StopWorldControl.com

Mijn boodschap voor nu:


We leven in zeer interessante en enerverende tijden...

Hou vol en hou goede moed Allen!


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

(Waarheidsvinder en Blogger)