Vertaal deze pagina naar:

ASCENTIE EN UITBREIDING VAN JE BEWUSTZIJN

01-09-2023

Bewustzijnsverruiming is essentieel om ascentie te bereiken, het betekent bewuste beheersing van je geest, hoe doe je dat?


De eerste stap die moet worden gezet, is trouw zijn aan jezelf en anderen!

Heb je ooit geanalyseerd hoeveel waarheid je hebt?

Je hebt nagedacht over je relatie, je werk, je vrienden, je overtuigingen, of je negeert nog steeds dat je diepgewortelde overtuigingen hebt die je terugtrekken, zonder het te beseffen, waardoor je wandeling zwaarder wordt.

Heb je er ooit bij stilgestaan dat die onbelangrijke leugen en het gebrek aan acceptatie van jezelf een drempel voor je kunnen zijn? Een nauwkeurigere reflectie op wat jouw waarheid is is noodzakelijk, want als we in de waarheid zijn, vloeit alles spontaan. Maar daarvoor heb je moed nodig. Moed om je diepste angsten onder ogen te zien, te veranderen en je waarheid vast te houden. Hierdoor worden problemen omgezet in kansen.

Compassie is een gevoel van verbondenheid met alles wat bestaat, zorg ervoor dat je verbonden bent met jezelf, met alle levende wezens en met alles wat bestaat. Verlangen helpt vanaf het moment dat je een duidelijk doel stelt, met focus en richting. Helderheid concentreert uw geest en geeft u de kracht om intelligent te denken en te handelen.

Het vermogen dat we hebben om afgeleid te worden door de verschillende prikkels in ons dagelijks leven is schadelijk voor ons omdat we aandacht en concentratie nodig hebben. Een geweldige en eeuwenoude praktijk is meditatie.Sta jezelf toe toe om op een rustige, stille plek te gaan zitten, een paar keer diep adem te halen, je lichaam te ontspannen en te proberen afleidingen buiten beschouwing te laten.

Wees niet ontmoedigd, want het zal niet de eerste keer zijn dat je de verwachte resultaten zult behalen, maar met dagelijkse oefening zul je erin slagen jouw gedachten onder de knie te krijgen, waardoor de aandacht en concentratie toenemen.

Het is belangrijk om jezelf te kennen, je gevoelens en gedachten in een notitieboekje op te schrijven, je onbeantwoorde vragen, op zoek te gaan naar antwoorden. Gebruik je gevoel van nieuwsgierigheid en verwondering om de kennis om je heen op te zuigen, te studeren, te leren, te ervaren.

Streef ernaar om de werkelijkheid en ook waar jij daarin past, zo nauwkeurig mogelijk te begrijpen. Daag je overtuigingen uit, gebruik logica, een krachtig hulpmiddel voor bewustzijn. Vermijd echter valse aannames, zodat je niet alles verliest. Omring jezelf met bewuste mensen, met een hoger bewustzijnsniveau dan jij. Stel vragen, geniet van hun aanwezigheid, sta jezelf toe hun ideeën en bewustzijn in je op te nemen en je zult eerlijker, moediger en medelevender worden...

Streef ernaar om evenwicht te vinden, leer van degenen die iets bewuster zijn dan jij, en help degenen die minder bewust zijn. Op deze manier dien je alleen het hoogste goed van allemaal door het bewustzijn overal te vergroten. Energie is erg belangrijk, zorg voor je fysieke lichaam, je belangrijkste middel voor interactie met de wereld. Eet, oefen met bewustzijn van hoe u uw lichaam en geest beïnvloedt, houd ze gezond.

Positieve intentie verhoogt je bewustzijn, negatieve intentie verlaagt het. Bewustzijn heeft het vermogen om zichzelf uit te breiden of samen te trekken, de keuze is aan jou. Door de intentie vast te houden om op een van de hierboven genoemde gebieden te verbeteren, begin je aan het proces van het vergroten van je bewustzijn. Elke gedachte die je koestert, dient om je bewustzijn uit te breiden of te verkleinen, niets is neutraal. Kies verstandig.

Niets en niemand heeft de macht om de individuele keuze te beïnvloeden (vrije wil). Wees niet voor jezelf, je ergste vijand. Ascentie groeit, het is het pad van degenen die er bewust voor hebben gekozen om naar een hoger niveau van Licht te gaan. Dit pad kan alleen worden bereikt als het bewustzijn werkelijk en op bevredigende wijze is uitgebreid. De Ziel die op een hoge frequentie trilt, is doorgaans gericht op goede bedoelingen, werkt te allen tijde mee en concurreert nooit voor persoonlijk gewin.

Jouw vrijheid moet verdiend worden.

De Nieuwe Aarde verschijnt aan de horizon en eenvoud is de sleutel die de deur naar dit Nieuwe Huis zal openen.

Ik hoop dat ik heb bijgedragen aan jouw opkomst.


Met veel liefde en genegenheid.

Wethouder Eveline Albuquerque
Diplomatie van universums
Omniverse Earth Sphere Raad

https://www.facebook.com/profile.php?id=100092976261981

💦 💎 💙 🤍 💚 ✨

Ontwaken

Op dit punt in de geschiedenis van de mensheid wordt iedereen opgeroepen om te ontwaken!

Sommige mensen voelen zich geroepen om alles wat ze tot nu toe waardevol vonden, waaronder hun eigen keuzes, op de proef te stellen. Dit spiritueel ontwaken is onderdeel van de grote overgang die al eeuwenlang wordt voorspeld. 

In werkelijkheid is dit het begin van een geweldige, krachtige energie en van frequenties die ons losmaken van oude patronen en die het eenvoudiger maken om te transformeren. Velen van ons hebben hier heel lang op gewacht! 

Deze grote overgang is de transformatie van een tijdperk.

https://www.inspirerendleven.nl/ascentie/

Mijn boodschap voor jou:


Een belangrijke boodschap voor diegenen die gaan voor zichzelf en de mensheid.

Die er iets goeds mee en deel het als het resoneert met jou.


Bye for Now ❤️

Dienie Kars

Waarheidsvinder en Blogger)